На пазар във Варна - 24

• 56 081
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Знаете ли дали има и къде протектор за матрак, като тези за кошарки, но за юношеско легло 90/200.

Във всички магазини където продават матраци. Има различни размери. Мисля също че ги има и в Кауфланд и Карфур.
И в Пикадили има  Peace. Там, където продават възглавници и хавлии.

# 76
  • Варна
Има ли ги още във Варна обувките "ara" и къде? Thinking

Последно гледах в магазин Бронкс - срещу  Валентина след Хепито, което го затвориха.

Благодаря ти!  bouquet
Майка ми иска да ги пробва, а аз не си спомням къде се преместиха.

Markrit, сайта го пуснах само за онагледяване, даже не съм го погледнала.

# 77
  • Варна
Имаше промоция в Кауфланд 99бр памперс актив бейби за 32лв, но не знам свършила ли е... Преди 2месеца купих Пуфис от гаражите до Чаталджа от Депото 4-ка за 23,90...
99 бр за кой номер, защото да взехме кашонче от Кауфланд, но размер 5-ца и там са 82бр. Връзват на 39ст бройката, което е много добре.

Иначе 5-ца Актив бейби вземам от едно магазинче в Аспарухово за 26.50лв, което също е добра цена, мисля на повечето места са от 28лв нагоре.
Както и да ги похваля, че имат САно Максима прах на 7.60лв
Както и омекотител Сано туба от 2 литра също на 7.60  Crazy Crazy Crazy

За 4-ка ставаше дума

# 78
  • Варна
да следя

# 79
Здравейте,търся хубави детски пижами/качествени/ за шест годишен малчуган.Някой има ли идея откъде да намеря?Благодаря!

# 80
Здравейте,търся хубави детски пижами/качествени/ за шест годишен малчуган.Някой има ли идея откъде да намеря?Благодаря!

А аз търся за 8 годишен. Също и олекотена завивка на не много висока цена

# 81
Олекотена завивка купих на детето от пазара Чаталджа, за 30лв.Топличка е. Simple Smile
И аз търся свестни пижамки за осем годишен.
Миналата година купих две от един магазин, много добро качество, но ...вече го няма.

# 82
Олекотена завивка купих на детето от пазара Чаталджа, за 30лв.Топличка е. Simple Smile
И аз търся свестни пижамки за осем годишен.
Миналата година купих две от един магазин, много добро качество, но ...вече го няма.

Какъв е размерът на завивката, на мен ми трябва с ширина около 1.5 м

# 83
Като за единичен комплект е завивката.
Ще я премеря.
Долу - горе1.30/2.00 е.

# 84
Преди време в доста стара тема за пазаруване четох за добра шивачка в бл. 4 на ул. Петър Райчев в кв. Левски. Моля някой, който живее в района, да сподели, ако знае дали тази жена още има ателие там Praynig. Благодаря ви Hug!

# 85
Здравейте.Имам нужда от шивач за поправка на кожено яке.Много моля помогнете, ако се сещате къде във Варна мога да намеря такъв шивач.Благодаря предварително.

# 86
Преди време в доста стара тема за пазаруване четох за добра шивачка в бл. 4 на ул. Петър Райчев в кв. Левски. Моля някой, който живее в района, да сподели, ако знае дали тази жена още има ателие там Praynig. Благодаря ви Hug!

Да, все още работи и наистина е много добра.

# 87
Страхотно място открих на Железкова, срещу магазина на Ян-Ди. Казва се "Мръвка". Имат и транжорна. Кюфтета има готови приготвени от 4 вида кайма- агнешко и телешко, свинско и телешко в различни пропорции- страхотна е! Също така и горещо препоръчвам Адана-та. много добре е приготвена, вече се пристрастихме към нея
Както и не се сещам дали съм хвалила тарамата от рибния магазин на Базар Левски. Бият я на място, най-вкусният готов хайвер- като домашен е!

O, чудесни идеи давате за района!!!

# 88
Тъй като не съм от тук - търся шивачка да ми свие шушляково яке. Да не взема скъпо и да не е по-крайните квартали Simple Smile
Благодаря

# 89
Аз имам този - 500622, но то има направено прехвърляне и ти звъниш на мобилен телефон, не си спомням как се казва човека, но идва взема килимите и ги връща след десетина дни. Много приказлив и приятен човек, бивш плувец.
нямам спомен какъв му беше телефона, но като че ли не ги бавеше толкова много... но благодаря, ще му звънна

Общи условия

Активация на акаунт