На пазар във Варна - 24

• 57 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Alexandra, в Окръжна болница се влиза пред поликлиниката. Всъщност там има един малък паркинг, който е безплатен, а след бариерата не разрешават на външни коли.

Благодаря ти   bouquet Преди сякаш се плащаше 2 лв и можеше да се влиза и по-нататък.
Да, все още е така, плащаш и влизаш. След това се излиза от изхода към ул. Ген. Колев.  Peace

# 196
Лалуни, мерси, ще проверя  Hug

Приемам и други идеи.

Киса, има боулинг и мисля, че работят засега.
Big Balls Bowling
Ет. 3, Varna Towers
Тел: +359 52 953 151
моб: +359 892 204 334
Big Balls Bowling
Предлага:
Боулинг
10:00 – 17:00 – 3,50 лв на игра/за човек или 17 лв на час
17:00 – 03:00 – 5,00 лв на игра за човек или 24 лв на час

^^ от сайта на мола.

Иначе наблизо със сигурност има в ТЦ Явор и във Варна Мол, ако са ти удобни.

# 197
  • Варна
Момичета, да знаете къде се продават памперси на Чико и на Мамиа  Praynig

# 198
  • ...на безопасно
На каква цена са детските хелоуинските костюми в Джъмбо? Надявам се, че са заредили вече.

# 199
  • Варна
На каква цена са детските хелоуинските костюми в Джъмбо? Надявам се, че са заредили вече.
Вчера ходих ,заредили са и то доста добре,но за цени не съм гледала!

# 200
През събота и неделя се влиза в окръжна болница през входа за спешното

# 201
  • Варна
записсс  Simple Smile

# 202

Момичета, къде във Варна мога да намеря сладкарски марципан, бадемов по възможност. И да е малка опаковка. Ако някой е виждал скоро много ще ме зарадва, защото знам че не винаги се намира, а към Коледа вече няма шанс Simple Smile

# 203

Момичета, къде във Варна мога да намеря сладкарски марципан, бадемов по възможност. И да е малка опаковка. Ако някой е виждал скоро много ще ме зарадва, защото знам че не винаги се намира, а към Коледа вече няма шанс Simple Smile
В Карфур гледах различни марки и видове марципан .

# 204
Благодаря Markrit, още утре ще проверя там.

А на кой щанд, че в Карфур много рядко ходя?

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 23:57 от M.sunny

# 205
Моята питанка не е за пазар, но може да знаете... Някъде около пазара имало нуга бест легла, салон или подобно... Къде по-точно?

# 206
Трябва ми добър масажист във Варна? Можете ли да препоръчате някой?

# 207
  • Варна
Трябва ми добър масажист във Варна? Можете ли да препоръчате някой?

Масажистката се казва Августина и работи в един козметичен салон на 50м от задната страна на ВИНС-а.
Телефон - 61-00-43 - салон Sunvision.
Тя е лекар, но не работи по професията си. Също е специализирала акупунктура и иглотерапия.
Цените й не са високи, в сравнение с някой по-скъпи салони.
Изключително честна и отговорна - няма да те излъже, че може да ти помогне само, за да ти вземе парите.

# 208
  • Варна
Привет!Много моля,каже ми къде могат да ми приправят качествено дънките!Занесох ги на една квартална шивачка и ми съсипа един чифт за 70лв!Ако някой е доволен от някой шивач/ка или ателие,нека да сподели!

Генерал Колев 9 -кинкалерия

# 209
Къде във Варна мога да открия вакуумни торби за прибиране на дрехи, по възможност и на добри цени? Wink

Общи условия

Активация на акаунт