На пазар във Варна - 24

• 56 339
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
От къде мога да купя цял бански за момиченце на цена до около 20-25 лв с противохлорна защита ?

# 346
  • Варна
На басейн Приморски има специализиран магазин за плувни бански, там може да намериш, но не знам цени. Преди продаваха и в Спортна зала, но това е от преди 2-3 години.

# 347
  • ride my bike...
Tърся квартира за 4-5 човека за утре вечер. Само за преспиване. И ако може на не висока цена. Rolling Eyes

# 348
Къде продават плътен детски клин на нормална цена. По моловете клинчетата са тънки, тип пролетни.

# 349
Къде продават плътен детски клин на нормална цена. По моловете клинчетата са тънки, тип пролетни.

А също такива клинове, на за големи?

# 350
  • Варна
Знаете ли къде във Варна се продават обувки Columbia (или Berghaus)?

# 351
  • Варна

в "Мадара" Simple Smile

# 352
  • Варна
На басейн Приморски има специализиран магазин за плувни бански, там може да намериш, но не знам цени. Преди продаваха и в Спортна зала, но това е от преди 2-3 години.

Благодаря   bouquet ,   ще проверя .

# 353
Някой да има представа за магазин, в който се продават детски дрехи на Севтекс и Габрово, не намерих сайт за да получа инфо за партньори по градовете.

# 354
  • Нейде из лудите гори...

До пицария Shrek има един магазин Funny Kids (не съм сигурна за името, но е точно до пицарията) и малко по-нагоре по същата улица в посока спортна зала има Чипоносковци, там миналата седмица гледах ватирани клинчета  Peace

Аз да си задам питанката. Търся добър, наистина добър шивач, не е за смяна на цип, за това не държа на евтина работа, а на качество. Няма значение в кой район е.

# 355
  • Варна
За шивачка-много съм доволна от една моделиерка, преди време шиеше тоалетите на Операта, била е главен моделиер с Холидей сона, сега работи сама в района на Червения. 0897 644094 Кръстина се казва. Можеш да отидеш на място, да ти предложи,насочи и цени ест.

# 356

До пицария Shrek има един магазин Funny Kids (не съм сигурна за името, но е точно до пицарията) и малко по-нагоре по същата улица в посока спортна зала има Чипоносковци, там миналата седмица гледах ватирани клинчета  Peace

Аз да си задам питанката. Търся добър, наистина добър шивач, не е за смяна на цип, за това не държа на евтина работа, а на качество. Няма значение в кой район е.

МНого благодаря, но за шивач не мога да помогна.....

# 357
  • Варна
Ватирани клинове детски купувах скоро от Kinderland в Кауфланд, нямаше голямо разнообразие на цветове, но са доста плътни, цените им са около 12-15лв.

# 358
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Цяла тема съм изтървала.  Mr. Green

# 359
  • Варна
Здравейте,

скоро ще ставам кръстница на една малка госпожица /на 8 месеца/. Откъде мога да намеря бели /или поне светли/ дрешки, подходящи за есенно-зимния сезон?

Общи условия

Активация на акаунт