На пазар във Варна - 24

• 55 538
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
За магазина за чорапогащници : в момента са по 7-9 лв. - нормално в сезона... но аз имам такива които съм носила цяла зима и не са мръднали, та пак ще нося.

Клинове аз имам тип много дебел чорапогащник, плътни. Но дебели съвсем, не знам... постоянно получават стока.

Търся да пробваме апрески ДЕМАР за дете на 1,5 г. Чух, че май работят съвместно със Зетпол, а те имали магазин на Бенковска, има ли някой инфо?

# 511
  • Варна
Електрически четки за зъби има в Техномаркет и Технополис, а и в някои по-луксозни аптеки.
http://www.technomarket.bg/browse/224

Къде има детски електрически четки за зъби?
Също в ДМ съм виждала. даже и в Лидл веднъж видях в брошурата. Канех се да си купувам, но така си и остана:)

Благодаря   bouquet

# 512
Затвориха ли вече детския магазин в Кулите?

От къде си купувате ботуши във Варна? Не държа да са естествена кожа, тия в моловете са кошмар боклуци...Харесах си няколко модела на Дайхман, ама 80 лв за иск. кожа ми се струва доста  Rolling Eyes Поне струват ли си като качество?

# 513
  • Варна
В края на миналата зима, т.е. февруари, си купих много хубави ботуши от един магазин на Пискюлиев /след закуските в посока центъра, едно по-голямо с бяла дограма/, бяха 70лв, намалени вече, но естествена кожа.

# 514
В края на миналата зима, т.е. февруари, си купих много хубави ботуши от един магазин на Пискюлиев /след закуските в посока центъра, едно по-голямо с бяла дограма/, бяха 70лв, намалени вече, но естествена кожа.

Супер  Peace, сега няма да има такива намаления, дано поне има нещо интересно като модели.

# 515
Ако става въпрос за Чиполино - работи и няма да го затварят  Peace

# 516
  • Варна
raja_nikol освен на Пюскюлиев и на Владислав има доста магазини за обувки, в доста от тях продават български. Обиколи и там. Знам, че не си от Варна, но по си струва да минеш там за обувки отколкото да си губиш времето в Мола

# 517
  • Варна
Къде има детски електрически четки за зъби?

Гледах специално детски в аптеката, която е в Кауфланд - Възраждане.

# 518
raja_nikol освен на Пюскюлиев и на Владислав има доста магазини за обувки, в доста от тях продават български. Обиколи и там. Знам, че не си от Варна, но по си струва да минеш там за обувки отколкото да си губиш времето в Мола

Много сте мили и много ми помагате  Peace Коя улица е Владислав  Embarassed, дайте ориентир някакъв.
Пискюлиев мисля е от Колхозния пазар към центъра, нали?

Точно за магазина на Чиполино питах, много ми допадат дрешките там за дребната /само там има клинове, които и стоят като клинове, не като панталони  Mr. Green/.
А тийновете си къде ги обличате? Моята харесва Теранова, Кенвело, Калиопе...ама в последно време нищо не ни харесва и там. Къде има дрехи като за тях, на нормални цени?

# 519
  • ВАРНА

Какво още работи в Двете кули - Лабиринта за децата? От заведенията останало ли е нещо,че не е много далече от нас и да знам струва ли си да си уреждаме срещи там с приятели докато малките дивеят в детския кът?

# 520
  • Варна

Какво още работи в Двете кули - Лабиринта за децата? От заведенията останало ли е нещо,че не е много далече от нас и да знам струва ли си да си уреждаме срещи там с приятели докато малките дивеят в детския кът?
И да допълня въпроса, Collezione работи ли още?

# 521
Момичета, от къде мога да купя готов фондан(захарно тесто)?

# 522

И да допълня въпроса, Collezione работи ли още?

Аз пък за Дженифър се сетих и то май изброихме всички магазини там  Laughing

# 523
  • ВАРНА
Момичета, от къде мога да купя готов фондан(захарно тесто)?

http://ilchovski-94.com/contact/

Това е сладкарска борса,продават и на клиенти,но са им големи опаковките,ако искаш звънни и питай  Peace

# 524
  • ride my bike...
http://ilchovski-94.com/test/
тук има захарно тесто, но не знам колко голяма е една опаковка newsm78
вече са ти отговорили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт