На пазар във Варна - 24

• 55 528
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Къде продават онези големи пластмасови контейнери с колела за прибиране на детски играчки? Приличат на леген с колела Simple Smile

В Баумакс имаше най-различни видове и размери.

В Джъмбо има със сигурност. Цената на цветните(жълти с червени колелца) беше 15лв. Има и прозрачни, но тяхната цена не я знам...

# 556
Магазинчето, по-точно бараката, за детски обувки на Бенковска работи ли в неделя?

# 557
Аз с два въпроса...

1. От къде да купя активен въглен за пречистване на вода? Кауфланд или дом. потреби?

2. Къде мога да намеря по - евтина карта памет за телефон?

# 558
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, знаетъе ли обикновено от кога започват коледните намаления в Технополис и Техномаркет ? Искам да си купя сешоар с дифузер ?

Около средата на декември в Техномаркет.
В Технополис около 10-ти

# 559
  • Варна
Аз с два въпроса...

1. От къде да купя активен въглен за пречистване на вода? Кауфланд или дом. потреби?

Филтър за кана ли ти трябва? Ако е така - в Била, Пикадили, Карфур, Кауфланд и т.н. големи м-ни можеш да намериш.

# 560
Аз с два въпроса...

Филтър за кана ли ти трябва? Ако е така - в Била, Пикадили, Карфур, Кауфланд и т.н. големи м-ни можеш да намериш.

Не знам дали се води филтър... то е една бяла топка, малко по-голяма от яйце. Поставя се директно в най - обикновена кана и там си стои...

# 561
Момичета, знаетъе ли обикновено от кога започват коледните намаления в Технополис и Техномаркет ? Искам да си купя сешоар с дифузер ?

Около средата на декември в Техномаркет.
В Технополис около 10-ти

Благодаря!

# 562
  • Варна
danifv, ето от тук можеш да си купиш сладкарски принадлежности, но са в количества  Peace

Къде е магазина  Thinking линк май не е активен, а и мен ме интересува сладкишния магазин Simple Smile

# 563
danifv, ето от тук можеш да си купиш сладкарски принадлежности, но са в количества  Peace

Къде е магазина  Thinking линк май не е активен, а и мен ме интересува сладкишния магазин Simple Smile

Вчера явно където и да публикувам линк не ми е излизал  newsm78
Чак сега сядам на компа и се извинявам на danifv, че така несериозно ми е излязла публикацията  Hug
Имах предвид, че Илчовски за Варна предлагат доста голямо разнообразие от неща който търси  Peace
Ето и сайта и надявам се да се публикува този път  Hug
http://ilchovski-94.com/test/

# 564
  • Варна

Вчера явно където и да публикувам линк не ми е излизал  newsm78
Чак сега сядам на компа и се извинявам на danifv, че така несериозно ми е излязла публикацията  Hug
Имах предвид, че Илчовски за Варна предлагат доста голямо разнообразие от неща който търси  Peace
Ето и сайта и надявам се да се публикува този път  Hug
http://ilchovski-94.com/test/

Вижда се, благодаря ти Simple Smile

# 565
  • Варна
A някой знае ли друг магазин за сладкарски принадлежности? Трябва ми айсинг на прах, но в Илчовски нямат. Ако не бъркам, преди време, се обсъждаше някакво магазинче около зеленчуковата борса.

# 566
  • Варна
Къде продават момичешки пижамки на Дисни? Може и да не са на Дисни, трябва ми с картинка на Ариел или някоя друга принцеса. Crazy  Laughing
Също така къде могат да ми разпечатат качествени снимки от флашка?

# 567
  • ride my bike...
Oт пижамите на Дисни има в магазинчето срещу Пикадили Чаталджа.
Но какви и колко големи..не мога да ти кажа. Виждам през витрината като минавам от там

# 568
За снимките бих ти препоръчала Фотоленд (Чаталджа) или фото Спектър (улицата мисля се казваше Цар Симеон 1ви, това е уличката от Валентина в посока жп гарата).

# 569
  • Хасково
Пицария с вкусни пици, лазаня?

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 20:44 от Ivayla_

Общи условия

Активация на акаунт