Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 144
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
А аз от три поръчки - 3 чифта обувки и трите отказани   Crossing Arms

Голяма каръщина !

farf   благодаря !!!   Hug

# 421
и аз имам отказани обувки, а до вчера ги имаше налични

# 422
Имам вече номер на товарителница, но е R...., a SPEEDY нямат такива товарителници. Нещо се обърках.

# 423
Да кажа,че зимната завивка е хубава PeaceОт останалите неща връщам едни дънки,не ми стават Rolling EyesТези от Спиди са светкавици,обадих се и след 10 мин. момчето дойде ShockedЗа сметка на това сега сигурно ще чакам Барбу 10 дена hahahaНа мъжото обувките са ми подготвени за изпращане Party

# 424
Имам вече номер на товарителница, но е R...., a SPEEDY нямат такива товарителници. Нещо се обърках.
Това не е номер на товарителница. Този номер го пишеш да плика, с който връщаш. Обаждаш се на спиди да дойдат да вземат пратката и те ти дават вече товарителница.

# 425
 Точно за завивките щях да питам Grinning. И аз ги позагледах, но ми се виждат доста тънички...

# 426
  • Варна
От поста на първа страница
С номера на товарителница, предоставен от miniprix, не може да се следи движението на поръчките в сайта на Спиди, но ще получите смс в деня на доставката, обикновено един ден след промяна на статуса в In delivery.
За всички които чакат пари или ваучер: "Вашите пратки са обработени от наш оператор и предстои колегите от финансовия отдел да извършат плащането по начина, по който сте посочили в заявлението за връщане на продукт. Определеният за това срок е 10 работни дни от датата на обработката на колета."
Първо чакаме n дни да ни приберат пратките от Спиди, след това още n дни да ги обработят и чак тогава 10 дни да си получим парите  Naughty
mamamishi, това обувки от последното намаление ли са newsm78

# 427
Този  http://www.miniprix.bg/produkt/1008721/    панталон, поръчвал ли го е някой? Как е като размери и качество?

# 428
Пуснах заявка за връщане на продукт, статусът й е "в процес на обработка", има си R-номер.
Трябва ли да чакам някаква промяна на статуса (одобрена или не знам какво) или
вече мога да върна продуктите по Спиди?
Връщай ги. Статуса ще се промени когато ги получат и обработят.
Аз още нямам пари по сметката Tired

И аз... И взе да ми писва!  Rolling Eyes

Следващата върната пък още не е обработена, въпреки че Барбу я получи в понеделник.

Много мудна работа, много!
Това ми отговориха, когато им писах ,че още нямам при в сметката:
Здравейте,

Вашата пратка е била обработена от наш оператор на дата 06.10.2012 г. В рамките на 10 работни дни от тази дата, дължимата Ви сума ще бъде изплатена по начина, по който сте посочили в заявлението за връщане на продукт.

# 429
Точно за завивките щях да питам Grinning. И аз ги позагледах, но ми се виждат доста тънички...
Аз поръчах от тези зимни дето пише,не е тънка,материята е хубава и като цяло ми харесва,даже мисля още една да пусна.Момичета,засякох едни от онези ботуши дето ги обсъждате,Патаугас или нещо такова :lol:37-ми номер,някой ако ги иска да свирка Peace

# 430
От поста на първа страница
С номера на товарителница, предоставен от miniprix, не може да се следи движението на поръчките в сайта на Спиди, но ще получите смс в деня на доставката, обикновено един ден след промяна на статуса в In delivery.
За всички които чакат пари или ваучер: "Вашите пратки са обработени от наш оператор и предстои колегите от финансовия отдел да извършат плащането по начина, по който сте посочили в заявлението за връщане на продукт. Определеният за това срок е 10 работни дни от датата на обработката на колета."
Първо чакаме n дни да ни приберат пратките от Спиди, след това още n дни да ги обработят и чак тогава 10 дни да си получим парите  Naughty
mamamishi, това обувки от последното намаление ли са newsm78

Да,много бавно връщат пари по сметката.
При мен на 20.09. бяха взели пакета от Спиди.На 02.10. ми писах,че днес щели да го обработят и след 10дни да очаквам парите.Писах им ,че ако до другия ден нямам пари по сметката си,подавам жалба в КЗП.Веднага ми се обадиха и парите бяха преведени,изпратиха ми на имейла някава бланка за доказателство,но не успях да я отворя..Още не съм проверила дали парите са по сметката ми,защото за нея нямам интернет-банкиране.
Но с едно уточнение,аз не върнах артикули,които не са ми харесали,а върнах чужда пратка.И това още повече ме ядоса,защото очаквах по някакъв начин да се реваншират .В замяна на това направих сума ти тел.разходи и получих неадекватното им отношение.

# 431
не видях, че има зимни и летни.
mamamishi, тази ли си поръчала?http://www.miniprix.bg/produkt/1008138/

# 432
  • Варна
Да напиша, че са ми отговорили днес на е-мейла, извиняват ми се за"техническата грешка" и са ми коригирали фактурата, като са махнали 14-те лева за доставка - така сумата ми за плащане вече е точна. Peace

Но си направих и още един извод от цялата работа - когато се получи е-мейл с фактурата и "номер на товарителница" (което не е никакъв номер, де), пратките все още не са дадени на куриера - иначе нямаше да могат да ми променят сумата на наложения платеж. Rolling Eyes Най-вероятно предаването става на следващия ден, после има още 1-2 дни поне докато се получи пратката.

Много неприятно с тези откази... Аз, да чукна на дърво, до момента имам отказани само 1 къси панталонки за 2 лв. от около 10-тина поръчки.

Още нещо се сетих - забелязах, че от последните ми четири поръчки, са обединили само 2 - тези, които си бяха съвсем обичайни, от другите две едната беше с ваучер, не са я обединявали, другата пък беше с намаление, въведено от тях, след като им писах, че на едните ми обувки не се е отразила текущата промоция, тази също ми я пускат самостоятелно. Peace

# 433
не видях, че има зимни и летни.
mamamishi, тази ли си поръчала?http://www.miniprix.bg/produkt/1008138/
Да Peace

# 434
Аз поръчах от тези зимни дето пише,не е тънка,материята е хубава и като цяло ми харесва,даже мисля още една да пусна.Момичета,засякох едни от онези ботуши дето ги обсъждате,Патаугас или нещо такова :lol:37-ми номер,някой ако ги иска да свирка Peace

Аз ги искам ако са кафевите, ще съм много благодарна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт