Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява уличното развъждане на котки?
Какво е вертикалното пространство за котки?
Какво е предучилищна подготовка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява уличното развъждане на котки?
-
Какво е вертикалното пространство за котки?
Вертикалното пространство за котки е специално проектирано обзавеждане, което предлага възможности за катерене, скриване, игра и почивка на нашите космати приятели. Това може да включва стълби за катерене, висящи платформи, къщички за котки и други подобни елементи, които подобряват средата на живот на нашите котки.
-
Какво е предучилищна подготовка?
-
Какво представлява котешката изложба?
-
Кога падат млечните зъби при котките?
Ох, Дидитка, ще ме умориш бре, жена! С глас се смях!
А и трябва да си знае мярката!
Да се грижиш за повечко животни е ангажиращо, натоварващо и отговорно. Трябва да се спреш там, докъдето са ти силите. Прекрачиш ли този праг просто няма да си полезен. По-скоро би причинил вреда и на себе си и на животните. Аз не ставам за приемен дом. Знам си силите и се пазя да не се изхвърлям. Къса ми се сърцето за всяко животинче в нужда, но да се правя на Голямата Работа, а да не оправдая доверие не е в стила ми. Шапка свалям на тези, които го могат! 

И характерът им обичайно е точно такъв, с уговорката, че любовта им към хората се простира просто върху собственото семейство; към чужди хора може да не са добре разположени.
много са внимателни и търпеливи на мачкане
Невероятни котки много са умни и красиви не ги препоръчвам ако ще се гледат на вън .
Ама така изглеждали истинските сиамки?! нещо много слаби

взехме я на 1г.2м. от приют и я избрахме точно по характера.