Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява уличното развъждане на котки?
Какво е вертикалното пространство за котки?
Какво е предучилищна подготовка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява уличното развъждане на котки?
-
Какво е вертикалното пространство за котки?
Вертикалното пространство за котки е специално проектирано обзавеждане, което предлага възможности за катерене, скриване, игра и почивка на нашите космати приятели. Това може да включва стълби за катерене, висящи платформи, къщички за котки и други подобни елементи, които подобряват средата на живот на нашите котки.
-
Какво е предучилищна подготовка?
-
Какво представлява котешката изложба?
-
Кога падат млечните зъби при котките?
взехме я на 1г.2м. от приют и я избрахме точно по характера.
според мен е по-добре да дадем 95.лв за кастация от колкото 950лв. за котенца
и не искам да знам отказах да ги даваме и като се разгони 2 седмици траем мяул-мяул-мяул мога да кажа че свикнах
сега спря да се разгонва мина пролетта сега зимата пак ще има мяул-мяул че тя си беше свикнала да си излиза когато и скимне ама сега е студено и няма да я пускам като гледам вашите котки са кастрирани тъй че е ужасно да тормозиш така животинката да не може да си изпълни природната мисия ама
... Много ми е добричък-не драска,не хапе,не прави бели...С една дума-препоръчвам!

Не позволявай лошата информираност на родителите ти да причини здравословни проблеми на писаната! Мъничка си и няма да е лесно. Върни се една-две теми назад и виж историята на Екита и нейната котка Адела. Ако не са изтрити има много показателни снимки какъв скелет беше станала Адела преди кастрацията и колко по-добре е животинката сега. Може пък това да ги убеди.
нали съм си любопитна отварям де що има скрит текст, макар и със свито сърце. Много хора си решават проблема по сталински "нет человека - нет проблема", в случая като се отърват от котетата се отървават от проблема. Ние си знаем, че всъщност проблемът си остава. Просто вече не е техен, а е станал проблем на друг човек, който обаче иска да го реши истински. И това вече да не е проблем, а да стане късче радост за него или за друг.