Отговори
# 660
nade_91 - аз през цялото време - преди да родя, докато раждах и след това се чудех дали ще искам пак да родя и след това раждане. Само ще спомена, че раждането беше без упойка, по мое настояване. А отделно получих кръвотечение и ми бацнаха окситоцин и някакви други стимуланти, за да го ускорят и да не изпуснат нещата. Та болката беше - абе бая. Виках яко, не дишах, биех докторите през ръцете - абе пак си беше шоу. Та все си го обяснявам с ЕГН-то, че преди и от високо не ме беше страх и повече носех на болка, единствено бойния ми дух е несломим Joy. Ама ето на - ако имам възможност с удоволствие още няколко деца бих родила. И то - без упойка. Още докато раждах го установих.
Сега да се пооплача - бяхме на консултация с бебо, наддал само 300 гр. за 12 дена. Било на долна граница. Та реших да наблегна на хапването, че и докторката каза, че с тоя нисък мой хемоглобин няма как да изхраня юнак.
Хубавото е, че млечницата се е изчистила. Няма нищо на езичето вече. А това, което го мислех за налеп на небцето било някаква кост. Та ще борим за сега само раните по зърната ми и да се надяваме, че гъбите няма да се върнат.

# 661
Малко остана до края на месеца, който не е родил  smile3513 марш към родилното. И по този повод понеже идва края на темата а като цяло ние доста бавно изписваме темите предлагам, следващата тема да я пуснем директно в родени в 2012г. Иначе при нас нищо ново цокаме се по цял ден и такива работи.
Деси, честито бебе виждам, че ти е било малко тежко но важното е че всичко е приключило добре. Аз се  сетих коя е твоята вестителка  Wink нали последно време съм се влюбила в детската фотография и много обичам да разглеждам страничките на фотографите. Щях да те питам какво става с щитовидната жлеза, сещам че се притесняваше за нея. И по този повод,  аз този месец ще ходя да  си пускам изследвания на жлезата, защото пак получих симптоми, които предният не знаех че идват от жлезата но този път ще се лекуват от рано.

# 662
И по този повод понеже идва края на темата а като цяло ние доста бавно изписваме темите предлагам, следващата тема да я пуснем директно в родени в 2012г.

подкрепям Peace

и аз съм за  Peace Peace Peace

Ние имаме обърнат режим с бебо, пропускаме храненето в 15,00ч. през деня, а вечер папкаме!Луда работа, каква нощна птица е малкия Калоян!Сега пратих таткото до Варна да купи една електрическа помпа, че с тази ръчната съм без ръце вече.

# 663
И аз подкрепям предложението на Рали, но ако има все още неродили майчета, да ги изчакаме в този подфорум.  Peace

За разказите на другите за раждането - не ги слушайте. Всичко минава и заминава, и се забравя като видите бебчо. Мислете позитивно и слушайте какво ви напътства екипа по време на раждането. Късмет на всички!  Hug Аз започнах да се замислям за трето.  Laughing

И все ще пиша, и все забравям - Поли, стискам ти палци (тя последно беше писала, че ще отсъства за известно време, до колкото помня тази седмица беше датата и` за секцио). Щях да питам и за Ева на сцена, но надникнах в профила и` и видях, че още не е родила, та и на нея стискам палци, както и на всички останали момичета.  Hug

# 664
 Абе , момичата на вас какво ви казаха относно коланите, може ли да се слагат вече? Моята докторка каза , ча ще ми спре кърмата и че е още рано за колан. А той тумбака си седи и не се прибира #2gunfire. Като в 5 месец съм #Crazy

# 665
моя колан щях да го слагам още след като родих ама щяха да ми се накарат докторите, за това го сложих на изписването. Махам го само нощем в началото трудно му закопчавах копченцата сега като че ли не ме стяга толкова.(родих нормално при операциите незнам там как разрешават)

# 666
Аз пък не мисля, че е редно да се пришпорваме и да местим темата в родени през 2012, след като има още 8 дни до края на месеца.

Аз имам 5 дни до термин, например. Но се записах и при ноемврийките за всеки случай.

Интересното е, че 2 месеца лежах за задържане, а сега бебо се е наместил удобно и не иска да излиза.  Grinning

Имам питане - случвало ли се е някое от бебетата тук да е в странна позиция - моето е с главата надолу, но е на една страна (гледа към дясното ми бедро). Това не би трябвало да е пречка за нормално раждане, но аз все пак се тревожа... Казаха ми да лазя на 4 крака и да стоя много права, за да се намести преди раждането.

# 667
mvsh, аз от тази, която засуква,давам без силиконово зърно, разбира се. Другата е жестока мъка.Винаги всеки път пробвам без зърното, ама нищо не става. Като го сложа,си яде яко - чак малко лакомо ми се струва. То сега и това зърно ми е разранено, така че все пак внимавам и не я предлагам много тази гърда, за да зарасне. Пием и колийф и еспумизан, че ни мъчат колики, а тях пък давам от шише, че с лъжичка не става. Плюе, а някак си тези 30 лв. , които дадох за колийф и 10тина лева за еспумизан, не ми се хвърлят на вятъра. Изобщо - от какво ли не ядем, шише, зърна - истински, силиконови...Важното е, че се храни, памперсите са си супер, само дето почти всеки път ме напикава като го сменям Grinning

Аз в МД бях на 12 етаж в единична стая, но погледнах и двойните. Що се отнася до стаите, не изглеждат зле Simple Smile Даже са приятни по някакъв начин. Не знам как са леглата в двойната стая, но в единичната матракът е пружинен и имаше някаква супер гадна възглавница със степан памук. Мен лично ми се отрази доста зле, но аз си имам проблеми с гърба и кръста. Казвам го, защото ми се върти, че някой казваше, че в двойната е различно и е по-удобно за спане.

# 668
А аз все още си чакам ,моля се само да не преносвам много защото ме наплашиха познати с разказите си Simple Smile добре че съм търпелива  Grinning Grinning Grinning

О, Наде, я не се шашкай, както съм писала по-напред каката я преносих според докторите 14 дни, нищо й нямаше, съвсем навреме се роди детето, екстра си изглеждаше  Laughing

# 669
А аз все още си чакам ,моля се само да не преносвам много защото ме наплашиха познати с разказите си Simple Smile добре че съм търпелива  Grinning Grinning Grinning

О, Наде, я не се шашкай, както съм писала по-напред каката я преносих според докторите 14 дни, нищо й нямаше, съвсем навреме се роди детето, екстра си изглеждаше  Laughing
Da se nadqvame che nqma da se stiga do 14 dni prenosvane. Hug vajnoto e da sme dobre nakraq i dvete.izvinqvam se che ne pisha na bulgarski no tela ne migo podarja. #Cussing out

# 670
mvsh, аз от тази, която засуква,давам без силиконово зърно, разбира се. Другата е жестока мъка.Винаги всеки път пробвам без зърното, ама нищо не става. Като го сложа,си яде яко - чак малко лакомо ми се струва. То сега и това зърно ми е разранено, така че все пак внимавам и не я предлагам много тази гърда, за да зарасне. Пием и колийф и еспумизан, че ни мъчат колики, а тях пък давам от шише, че с лъжичка не става. Плюе, а някак си тези 30 лв. , които дадох за колийф и 10тина лева за еспумизан, не ми се хвърлят на вятъра. Изобщо - от какво ли не ядем, шише, зърна - истински, силиконови...Важното е, че се храни, памперсите са си супер, само дето почти всеки път ме напикава като го сменям Grinning

Радвам се, дано да се научи и от другата да си яде на голо, но щом и така се справя, няма за какво да се притесняваш. При мен например, като ми разрани зърната и при едно от храненията много ме заболя, сложих силикона, но още повече ме болеше  Tired И за това вече ги махнах напълно  Simple Smile Ние също пием Колийф, но защо да го слагаш в лъжичка него... на нас ни изписаха по три пъти 4 капки и аз и ги капвам директно в устичката по една по една и тя си ги гълта... А иначе пием и Лефакс, но него вече с лъжичка. И Доника го плюе, но аз пак го убирам и пак и го бутам в устата и все някога го изяжда  Simple Smile А за пишкането и при нас е същото. Тъкмо измием дупето, намажа я с кремче и се започва пишкането  Laughing Даже с мъжа ми се шегуваме, че за нея мястото където я преобличаме е тоалетната  Laughing
Deni Duch Защо 300 гр. да са малко за 12 дни, про положение, че за месец трябва да качи най-малко 700 гр.  newsm78 Според мен си е нормално и ние вякъде там бяхме качили на 12 дни. Сега сме на 20 и сме качили около 550 гр., аз мисля, че си е напълно нормално, не се шашкай. Ако си пълни памперсите, няма от какво да се притесняваш  Hug

# 671
В МД бях на 12, в двойна. Защото единичните бяха заети. Иначе бих предпочела единична, т.к. се оказа, че другото бебе в стаята е със стрептококова инфекция на кръвта, та си бях изкарала ангелите. Щях да го преживея пружиненото легло определено. Иначе в двойните леглата са със матрак - удобни са. Жегата в стаята беше убийствена. После на 26 градуса вкъщи ми беше студено. Дъската на тоалетната чиния беше счупена, та и там едни мъки. Абе далеч е бедната ни Родина от истината. Да не говорим за креватчетата в боксовете, в които и аз съм се раждала. А от самите боксове става такова течение, че бебо на 2рия ден беше със сополи. Единственото успокоение е, че съм била в много, ама много по-ужасяващи БГ болници. Даже приемната на МД бледнее.
Ева на сцена - моя бебо беше обърнат с гръб надясно. Излезе нормално. Специално питах и моето доки - още преди раждането каза, че не е проблем.

# 672
Момичета,не се местете,чакайте ни!!!  Joy При нас няма и помен от начало на раждане...направо изтрещях вече  Crazy Laughing

# 673
Аз също съм на мнение, че е коректно да изчакаме всички мами да родят своите дечица и тогава да се местим в Родени. Има още седмица до края на м. Октомври. Ще си направим нова темичка, пък като дойде време, ще се изместим вече в другия подфорум, независимо дали сме я изписали или не.

# 674
  И моята госпожица на една страна. Гърбът е в дясно и гледа на ляво. Баткото и той така беше до последно, не мисля, че е проблем. Вярно някой спомена, че най-добрата позиция е гръб-гръб, но едва ли всички я заемат като тръгнат да излизат. Аз днес забелязвам,че коремът ми съвсем се смъкна буквално в рамките на деня, но пък не мога да кажа, че съм забелязала вегулярност на контракции , а болки...имам единични. Ама тъй като принципно съм с дископатия, не мога да преценя дали са от нея или от контракции. Въобще съм като в небрано лозе...иска ми се да ми изтеката водите като му дойде времето, та да съм сигурна, че трябва да ходя към болницата, че иначе само ще се чудя....За нервите и аз съм станала едно кълбо от нерви....да ме пита човек защо и аз не знам...Прочетох разказа на дулата на Lorini и се замислих, че трябва да с поотпусна вече и да чакам спокойно...Ама дали ще ми се получи....

Общи условия

Активация на акаунт