Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да нося бебешки дрехи в болницата?
Какви са подготовките за раждане и какво да очакваме?
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да нося бебешки дрехи в болницата?
Изискванията за болниците относно облеклото на бебето при раждане могат да варират. В някои болници се изисква само облекло за изписване, докато в други може да има различни изисквания. Важно е да потвърдите тази информация с вашия лекар или от болницата, където ще раждате, за да сте подготвени подходящо.
-
Какви са подготовките за раждане и какво да очакваме?
Приготовленията за раждане включват събиране на необходимите дрехи и принадлежности за бебето, планиране на транспорта до болницата, опаковане на лични вещи за престоя в болницата и подготовка на дома за пристигането на новороденото. Очаквайки раждането, може да има различни емоции и нерви, но е важно да запазите спокойствие и да следвате инструкциите на лекаря.
-
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето при раждане?
-
Какви са основните теми в дискусията?
. Ама ето на - ако имам възможност с удоволствие още няколко деца бих родила. И то - без упойка. Още докато раждах го установих.
марш към родилното. И по този повод понеже идва края на темата а като цяло ние доста бавно изписваме темите предлагам, следващата тема да я пуснем директно в родени в 2012г. Иначе при нас нищо ново цокаме се по цял ден и такива работи.
нали последно време съм се влюбила в детската фотография и много обичам да разглеждам страничките на фотографите. Щях да те питам какво става с щитовидната жлеза, сещам че се притесняваше за нея. И по този повод, аз този месец ще ходя да си пускам изследвания на жлезата, защото пак получих симптоми, които предният не знаех че идват от жлезата но този път ще се лекуват от рано. 
Аз започнах да се замислям за трето.
. Като в 5 месец съм

Даже са приятни по някакъв начин. Не знам как са леглата в двойната стая, но в единичната матракът е пружинен и имаше някаква супер гадна възглавница със степан памук. Мен лично ми се отрази доста зле, но аз си имам проблеми с гърба и кръста. Казвам го, защото ми се върти, че някой казваше, че в двойната е различно и е по-удобно за спане.
И за това вече ги махнах напълно
Според мен си е нормално и ние вякъде там бяхме качили на 12 дни. Сега сме на 20 и сме качили около 550 гр., аз мисля, че си е напълно нормално, не се шашкай. Ако си пълни памперсите, няма от какво да се притесняваш