Ин-витро в Истанбул:7

• 142 806
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Таня и аз искам да потвърдя думите на Надежда относно лапароскопията. Моята беше преди две седмици и на другия ден обикалях в един Мол четири часа. На нас ни казаха, че ние избираме къде да я направим. Избрахме там и не съжаляваме, макар да дадохме повече пари. В началото на януари заминаваме за процедурата.  Grinning

# 151
valenceto,успех мила.Нова Година-нов късмет. Hug

# 152
  • Пловдив
Здравейте, аз също се включвам в темата. Чакам дата за първичен преглед от Кубра.
Има ли някой оперативна хистероскопия за отстраняванне на сраствания в матката ?
Успех на всички !

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 23:20 от plodche

# 153
plodce,върни се в 4та тема.Там  около 16 и 17 Януари 2012г.Надежда и Luce са описали много подробно за хистеро и лапароскопиите.Дано се включат и други момичета.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 17:48 от нелчо

# 154
Аз правих хистероскопия,на която проф.Кахраман и д-Айнур Ершахин ми махнаха срастванията.На първичния преглед не ми дадоха много надежди за успех,но операцията оправи експериментитте на д-р Стаменов.Поставя се балон в матката,за да попречи на образуването на нови срастваниия.Всичко се прави стриктно и точно.След операцията може да се наложи повторен оглед или цветна снимка.
В Мемориал гафове няма при такива интервенции.На стимулацията направих ендуметриум 7.8 мм.който се оказа достатъчен за бременност. 

# 155
  • София
Здравейте момичета,
 Записвам се и в този форум. С интерес чета всичко свързано с ин витро процедурите в Истанбул и благодаря на всички Ви от сърце за ценната информация. След два неуспешни ин витро опита в БГ (преди това 4-ри инсеминации) и неизяснен стерилитет (всичко при мен и съпруга ми е наред) съм решила като начало да направя консултация в Мемориал, пък дано поне те видят нещо нередно. Поне ще знаем какво да лекуваме. Успех на всички  Heart Eyes

# 156
Аз правих хистероскопия,на която проф.Кахраман и д-Айнур Ершахин ми махнаха срастванията.На първичния преглед не ми дадоха много надежди за успех,но операцията оправи експериментитте на д-р Стаменов.Поставя се балон в матката,за да попречи на образуването на нови срастваниия.Всичко се прави стриктно и точно.След операцията може да се наложи повторен оглед или цветна снимка.
В Мемориал гафове няма при такива интервенции.На стимулацията направих ендуметриум 7.8 мм.който се оказа достатъчен за бременност. 
Thinking В българските клиники се хващат много за този размер, а и аз забременях с лигавица 7,6 май не е определящо чак толкова да е с определена дебелина (съгласна съм, че много тънка не е добре), колкото да е здрава.
 Hug пиполинас успех, нека не намират нищо нередно и всичко да е ок, да имате решение скоро  baby_neutral

# 157
  • София
NTP, благодаря. Дай Боже успех за всички ни в скоро време   ylinfant

# 158
  • Пловдив
Има ли някой, който планува коледните празници да е в Мемориал ?

# 159
  • София
Момичета, къде в София мога да направя цветна снимка, която в Меморил да "харесат"? Насочила съм се към Шейново, имат нов апарат (от преди 2 г.) Самите те ми го похвалиха, но искам да знам дали някоя от вас е правила снимка в София, чието качество там са одобрили?

# 160
  • София
Здpавейте, момичета! Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но искам да споделя, за които не са информирани още, че днес се роди поредното бебе на Мемориал.  Mr. Green
Истинска роди едно голямо момченце - 3.750, 52 см.   bouquet  bouquet  bouquet
Предполагам, че това е темата, в която тя с радост би приела всички поздравления и честитки.
Аз искам само да ги прегърна и да им кажа, че много ги обичам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 161
  bouquet Hug Браво, честито. Да сте живи и здрави, на мама Истинска бързо възстановяване и прибиране на мъничето в къщи  Grinning

# 162
  • София
Честито за мама Истинска и малкото човече  bouquetМного щастие и бързо възстановяване  bouquet

# 163
  • Пловдив
Честито Istinska  Hug
Пожелавам много здраве и късмет на малката рожбичка.
А на всички жени, които се молят за такава радост, да им се случи най-скоро !   bouquet   bouquet   bouquet

# 164
  • София
Честито на Истинска, желая и много здраве и много щастливи мигове с новият Hug член на на тяхното семейство.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт