Ин-витро в Истанбул:7

• 142 801
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,аз ими още един въпрос към вас.Имам миома и тука в бг ми казаха,че не е проблем за инвитрото  ThinkingБихте ли ме посъветвали дали първо да я махна(от което много ме е страх )или да отида първо на преглед в истанбул

# 181
ivanaaa,никои тук не може да ти каже какво да направиш,това трябва да си е твое решение Naughty.
Иначе като опция имаш два варианта:
1.Прочетах в твой постове по-назад,че преди време си ходила при проф.Горчев-това е един добър избор,що касае миомите Peace.Това,че не оперира не е вярно ,тъй като моя приятелка се оперира именно при него.Записваш си час и отиваш на консултация,пък той ще прецени какво да те прави.Ако прецени да те оперира,правиш го и след като се възстановиш,спокойно можеш да отидеш на консултация в Истанбул.
2.Записваш си час за Мемориал(не те знам дали си се спряла на конкретна клиника),свързжаш се с жената ,която съдейства за безплатните прегледи(кординатите ги има по-назад в темата),консултираш се с лекарите там,и взависмост от това какво ще ти кажат-действаш!

Относно това,че те е страх,то всеки има доза притеснение в себе си когато трябва да направи подобна интервенция,но в името на това да се сдобиеш с дете,мисля че трябва страха да остане на заден план.Каквото и да решиш ти пожелавам успех Hug.

# 182
ivanaaa,всички момичета,които сме в темата,сме отишли в Турция защото това което са ни казали нашите специалисти в повечето случаи излиза грешно и са ни мотали години наред без резултат.Аз бих те посъветвала да отидеш там на преглед ако си решила там да правиш инвитро и лекарите най-добре ще преценят дали миомата ти ще е проблем да остане.Ние тук не сме лекари,затова не можем да ти кажем дали трябва да се оперираш,а потърпевши от казаното ни в БГ и намерили истинското решение на проблема именно в Турция. Peace

# 183
Момичета,аз ими още един въпрос към вас.Имам миома и тука в бг ми казаха,че не е проблем за инвитрото  ThinkingБихте ли ме посъветвали дали първо да я махна(от което много ме е страх )или да отида първо на преглед в истанбул
Още един глас първо да отидеш на преглед, ако не пречи на ин витро и бременност - недей да я пипаш. Аз също имам, само я следим  Simple Smile

# 184
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Hug
Отдавна само Ви чета и стискам палчета  Peace Peace Peace
Не съм писала до сега но се включвам да следя темата Peace
Успех на всички  bouquet

# 185
Здравей,mierin 55Добре си дошла в тази тема

# 186
  • СОФИЯ
Здравей,mierin 55Добре си дошла в тази тема

Благодаря ти Ивана  Hug Hug Hug
Започвам да я следя изкъсо темата Peace

Да се представя на момичетата някой ме познават някой не. Пациентка съм на клиника Щерев от 2008г., до сега имаме направени 5 инсеминации и 2 опита Инвитро и предполагам се досещате всичките неуспешни. Да спомена само при мен нещата са ОК - водим се с лек мъжки фактор. Последният неуспех е от преди 2 дни  Confused Confused Confused както и да е. След дълги разговори със съпругът ми снощи решихме, че ще сменим клиниката а може би и страната. Дойде това време. Прочетох последните 2 теми тук, добих реално някаква представа за ситуацията около първоначален преглед до започването на процедура и до края разбира се. Много се радвам на всички успяли момичета, но за сега Истамбул ми е малко далечна мечта и то единственно от фин. гледна точка. Но пък имам време до започване на следващ опит ще събирам още инфо и ако успея да събера парички ще е клиника Мемориал. Ако не успея и се наложи да чакам 2 ри опит от Фонда ще се обърна към една друга клиника в София.
Това е накратко

# 187
Добре дошла,mierin!

Съжалявам за неуспехите ти до момента,и искрено ти желая следващия опит независимо къде ,да е твоя Praynig.
За разлика от теб ,аз съм само с един опит до момента,но достатъчен за да взема категоричното решение,че ако ще се самофинансирам,то това ще е в Истанбул.И понеже мисля,че  сме се засичали в една друга тема,и си наясно как стоят нещата в момента с ФАР,то да ти кажа нямаме майче много голям избор  ooooh!.Като ще си вадим парите от джоба,то поне да отидем там където на нас ще гледат като пациенти,а не като на клиенти Wink.

Успех Hug.

# 188
Миерин, много съм щастлива да прочета, че възнамерявате със съпругът си да се доверите на лекарите в Истанбул, там ще успеете! Hug Hug Hug

...като казвам щастлива е много пресилено, защото всъщност ми се насълзиха очите от мъка. Радвам се, че заставаш на правилния път, а ми е мъчно, че и вие, както и много други семейства в България, които искат да изберат по-добрия вариант, по-добрите възможности за успех, нямат тази финансова възможност. Ще се моля да успеете да съберете тези парички във възможно най-кратък срок, защото, повярвай ми - всеки даден лев там, си струва Peace

Стискам палци на всички момичета в процедура, както и на тези, на които им предстои такава. Ще се моля за вас момичета, а на бъдни вечер ще си пожелая, всички вие да успеете и скоро да бъдете щастливи и горди майки, защото всички вие го заслужавате Praynig Бъдете смели и се борете до край за сбъдването на мечтата ви!

# 189
  • СОФИЯ
Надежда уникална си  Hug Hug Hug Благодаря ти за хубавите думи  Hug Hug
Момичета това си заслужава да го прочетете за втори път:

Стискам палци на всички момичета в процедура, както и на тези, на които им предстои такава. Ще се моля за вас момичета, а на бъдни вечер ще си пожелая, всички вие да успеете и скоро да бъдете щастливи и горди майки, защото всички вие го заслужавате Praynig Бъдете смели и се борете до край за сбъдването на мечтата ви!

Благодаря ти Надежда  Hug Hug

# 190
  • София
Надежда е едно голямо слънчице с още по-голямо сърце Hug
Миеринка,и ние чакаме да съберем фин.и отиваме там,решили сме го категорично и окончателно.Последен опит там и приключваме с опитите,пък каквото е рекъл Бог.Мислех си да направя консултация помежду другото със Стаменов и Владимиров,но в последствие се отказах,няма смисъл,то наща е ясна.Тежката артилерия в Мемориал за последно и край.
На всички момичета много,ама много силно стиснати палци и дано на всички скоро се сбъдне мечтата им,а тя за всички е една и съща newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

# 191
Момичета,всички ние, които сме на път за Истанбул-вярвам,че това е правилния път за нас Peace.
И аз ,без да познавам Надежда,искам да и кажа,че е един страхотен човек,който дава толкова много сила на всички ни.Благодаря,че я има Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И дай боже още много като нея!!!

# 192
  • София
Миеринка,и ние чакаме да съберем фин.и отиваме там,решили сме го категорично и окончателно.Последен опит там и приключваме с опитите,пък каквото е рекъл Бог.Мислех си да направя консултация помежду другото със Стаменов и Владимиров,но в последствие се отказах,няма смисъл,то наща е ясна.Тежката артилерия в Мемориал за последно и край.
На всички момичета много,ама много силно стиснати палци и дано на всички скоро се сбъдне мечтата им,а тя за всички е една и съща newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32
уау, супер- много се радвам да прочета това, защото съм убедена, че ще успеете, просто- не в досегашната клиника  bouquet  bouquet  bouquet
А Надежда е страхотна Hug Hug Hug

# 193
  • Пловдив
Здравейте ! В по-старите теми прочетох, че спермограмата се прави до 15 часа в Мемориал. Това все още важи ли и ако "да", вариант ли е да отидем по-рано от нашия час и мъжът ми да даде материал ?

# 194
  • София
уау, супер- много се радвам да прочета това, защото съм убедена, че ще успеете, просто- не в досегашната клиника  bouquet  bouquet  bouquet
А Надежда е страхотна Hug Hug Hug

Много се надявам това да стане все някога Praynig

Общи условия

Активация на акаунт