Ин-витро в Истанбул:7

• 142 785
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета и от мен.Аз съм нова в тази тема,но от доста време ви следя.Реших и аз да се включа,тъй като и на мен ми предстои пореден опит .Решили сме това да бъде в някоя от клиниките в Истанбул.По конкретмо ме интересува повечко информация за тази клиника Брюксел-къде точно се намира в Истанбул, с кого е кореспонденцията,цени,и всичко ,което може да бъде от полза на всички нас.

# 241
Здравейте момичета,
искам да кажа на тези, които се интересуват за филиала на Мемориал в Кипър.... Няма такъв! Днес говорих лично с Хюсние и тя каза, че нямат филиал там.

# 242
valenceto,какво става с теб?Започна ли?Разкажи ако искаш  Hug

# 243
Започнах в понеделник 7.01. по къс протокол. Имам си седем фоликула, които нарастват нормално. Първия ден ми взеха кръв за естрадиол, прогестерон и лх. След това бях на преглед на четвърти ден и днес също (пети ден), като ми мерят само естрадиола. На Гонал съм 225 единици. От утре започвам и с цитротайд. Лекарствата ги купихме от едно момче на подземния паркинг (не е Ахмед), като Хюсние ни съдейства и каза че излизат по евтини от колкото в аптеката. Не искам да подвеждам никой, понеже се коментираше, че в аптеката са по евтини, просто ние не сме проверявали. Всичко ми излезе 1775 лири, което включва 5 кутии Гонал 450, 4 цитротайда, 1 опаковка Folbiol (фолиева киселина), 2 опаковки антибиотик ( не му помня името) и 2 овитрела по 5000. Уговорката ни с Хюсние е, ако ни остане нещо и разбира се не е разопаковано да го върнем. Доктор Фунда ме преглежда за сега. Днес видя някакво малко полипче, което явно се е появило след лапарото преди два месеца. Каза, че не е опасно, нито за имплантацията, нито за евентуалната бременност. Ако не успеем този път обаче, трябва да го махна. Та малко се шашнах.  Sad  Ами това е в общи линии в неделя съм пак на преглед. Ааа между другото тук съм с още една девойка, но тя не пише във форума. Двете вървим с един ден разлика и сме в един и същи хотел. Grinning Ако някой го интересува нещо да пита.

# 244
  • Пловдив
Вале, браво за хубавия брой фоликули. Сама ли си поставяш Гонал-а или отивайки на преглед ти го поставят там ?

# 245
Plodche никога не бих могла да си го причиня това. Може би защото не ми е опряло до главата... Съпругът ми е моята медицинска сестра и при това е много добър в поставянето на инжекции. Grinning

# 246
valence,браво Peace.дано всичко да е ок,и опита да завърши положително Praynig.Няма да се притесняваш и да си мислиш лоши работи Naughty,тази година ще има само и много хубави неща.Пожелавам успех и на теб и на другото момиче с което в момента сте заедно в Истанбул.Пиши ни периодично за да знаем как вървят нещата.Лека нощ и поздрави на Босфора Simple Smile.

# 247
Благодаря!
Искам да кажа на тези, които се колебаят все още... Дори и да не успея сега, никога няма да съжаля, че съм опитала тук и пак ще се върна....

# 248
Ще успееш и още как Peace.А, ще се връщаш в ИстанбУл само и единствено на разходка Hug

# 249
Valenceto,пожелавам ти успех.Хайде Нова Година с нов късмет.
В кой хотел сте отседнали и каква цена ви обявиха.

# 250
Валенцето и всички момичета, които са в процедура, стискам ви палци и се моля да успеете да осъществите мечтата си и скоро да се похвалите с положителни тестове Praynig Praynig Praynig
Знайте, че сте в най-добрите ръце и докторите в Мемориал ще направят всичко по силите си, за да успеете. Вярвайте им безрезервно, няма да ви подведат Peace Осигурете си спокойствие и се наслаждавайте на загадъчния Истанбул и вкусната турска храна. Вярвам, че посещението ви там, ще остане много скъп спомен - какъвто е за мен и съпруга ми. За семейството ми, със сигурност Истанбул ще бъде любима дестинация и за в бъдеще и с радост и любов и голяма доза носталгия ще се връщаме там и ще си спомняме и ще ни връхлита отново всичко, което преживяхме там Heart Eyes

# 251
Благодаря на всички за стиснатите палци. Simple Smile
Mariagrazia отседнали сме в Istanbul Suites и се договорихме за 45 евро на вечер. Това са апаратаменти, в които си има всичко необходимо. Сравнително близо е до болницата на около 20 минути с автобус. В близост е до площад Таксим на около 10 минути и на 30 минути пеша до брега. Когато идвахме през ноември за лапарото пак бяхме тук. Кюбра ни съдейства за тях.

# 252
Здравейте,аз съм нова тук.Аз също искам да пробвам ин-витро  в Истанбул,но просто незнам от къде да започна.Моля ви да ми отговорите какво трябва да направя.Какви документи ми трябват,какво да преведа и т.н.Благодаря ви предварително!

# 253
Здравей,umut !Добре дошла в темичката.Аз не съм правила опит в Турция,но съм изчела всичките 7 теми тук,както и тази в Зачатие.С две -три думи ще се опитам да ти помогна.На първа страница има инфорнация за болниците  в Турция,както и адреси,телефони и мейли за връзка.От теб се иска да решиш първо коя болница ще посещаваш и да се свържеш с нея за да си запишеш час за първичен преглед.От там ще ти кажат какви изследвания трябва да направиш задължително,отделно си превеждаш всичко което си правила до сега и може да им даде яснота.За да не се повтарям и потретвам,просто изчети внимателно първа страница-мисля,че там много подробно е описано всичко.След това ако имаш въпроси,тук има много мили момичета минали по този път и които с удоволствие ще ти отговорят.

# 254
Здравейте момичета, сега да кажа за цените на лекарствата. Към днешна дата в аптеката срещу Мемориал цените са както следва: Гонал 450 - 340.99 лири, Цетротайд - 68.71 лири и Овитрел - 67.91. Това са поне тези, които аз ползвах. Установихме, че е по изгодно да ги купиш от човека на паркинга в болницата. В аптеката правят 10% отстъпка за пациенти на болницата, а момчето ни е направило 18%. Решихме да сверим все пак, въпреки че не мисля Хюсние да излъже.
Снощи бих Овитрела и утре на пункция Grinning

Общи условия

Активация на акаунт