Ин-витро в Истанбул:7

• 142 788
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • СОФИЯ
Наде много хубава новина  smile3525 newsm44 newsm44 newsm44
Много се радвам за Вас .... дай боже всичко да е наред до края  Hug Ихааа моята мечта един или два малчугана със сини гащи  Peace Peace късметлийка  Heart Eyes Heart Eyes

# 226
Благодаря ви момичета Hug Снощи цяла нощ не съм спала от вълнение...

Миерин, и ти ще сбъднеш мечтата си, пожелавам ти го от сърце Praynig Hug Hug

# 227
  • София
Браво,Надежда,честити ви два броя сини гащурки  bouquet

Да растат в пупата на мама и ги чакаме с нетърпение на термин Hug Hug Hug

# 228
  • София
Наде, много се радвам  bouquet  bouquet......стягай се, че с толкова мъже в къщата, ще трябва да готвиш по 1 казан по-натам Joy Joy

# 229
  • София
Успешна година момичета! Сигурна съм, че това е нашата година, изпълнена с много положителни тестове и сълзи  САМО от радост  Hug Hug Hug

Надежда, чудесно начало на новата година.      bouquet

# 230
Момичета Hug Hug Hug Hug

Наде, много се радвам  bouquet  bouquet......стягай се, че с толкова мъже в къщата, ще трябва да готвиш по 1 казан по-натам Joy Joy

Ванче, той казана отсега започнах да го готвя, само че за...мен  Blush
Акушерката вчера ми набива канчето да се възпирам с яденето, че само досега съм качила 10 килца, а къде е тя още... Rolling Eyes Майката не било хубаво да трупа много кила, защото в напреднала бременност това водело до повече контракции, ама не запомних точно защо Rolling Eyes Обаче аз като се разтреперя за йедене, никой не може да ме спре, дори и собствената ми съвест Joy

# 231
  • София
Малеее, Наде, доста са 10 кила....и аз бих казала да се възспираш, ама знам, че и мене като ме подгони глада съм като обезумяла Peace
Вярно не е добре да се дебелее, че после е трудно и свалянето!
Ама най-важно е всичко с бебоците да е наред  bouquet  bouquet  bouquet

# 232
Здравейте,
С нови сили възнамеряваме да стартираме  процедура до седмица. Ако някой желае да изпраща нещо в болницата - на разположение съм Simple Smile. Кюбра не ми отговори дали има промяна в цените. Дали някой от вас е ходил скоро и е в течение?

# 233
 Нова Година ,нови момчета  Simple Smile !!!
  Надежда, добра новина !Живи и здрави !!!

# 234
Mv 76 ние стартираме от утре. 2200 евро е процедурата и 700-800 евро лекарствата. Може би ще се видим там. Успех!

# 235
  • София
Наде честити сини гащи, да стоят двамата младежа мирно до термина в коремчето  Praynig Praynig Praynig

mv76,  valenceto - успешни и спокойни процедури - в сигурни ръце сте  Hug Hug Hug Като се върнете да споделите впечатления, а ние ще стискаме палчета  Praynig Praynig Praynig

Момичета нека новата година ни донесе много положителни тестове с успешни бременности   bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Здравейте момичета, като доста от пишещите тук, аз също си правих инвитро в Истанбул в болнива Брюксел -http://www.brukseltupbebek.com/  - още от първата процедура резултата ми беше полужителен. Много бях доволна от човечността и професионализма на лекара и екипа му.
Условията са чудесни и се намира на много добро и лесно място - близо до хотела на Тръмп.  Ходих два пъти. Парви път за взимане на яцеклетки и после за самото инвитро.  Когато ми взеха яцеклетки и после ги оплодиха, всеки ден се обаждаха да ми казват колко са се оподили и как се развиват и коя е най-добра. След инвитрото ми назначиха схема за пиене на лекраства и кога трябва да си направиа кръвен тест.
За съжаленеи след 2 месеца на бебето сърчицето му спря и триабваше да го махна. След ниаколко месеца ще опитам пак, добре че преди инвитро процедурата ме попитаха дали желаем да замразим другите яцеклетки. Сега няма да мина през цялата процедура а само ще ми назначат дата за инвитро
 Пожелавам на всички този късмет,  щастие и много полужителни резултати

# 237
Момичета,някоя от вас знае ли е-маил на Хюсние,или скайп?Изобщо-нещо различно от тел.,за по-пространствени обяснения?

# 238
  • UK
Момичета,някоя от вас знае ли е-маил на Хюсние,или скайп?Изобщо-нещо различно от тел.,за по-пространствени обяснения?
Дани42 мисля, че повечето момичета пишат имейл направо на Кюбра Peace На 1 страница има координати Hug

# 239
Момичета, вече взех решение,че следващия месец ще се отправя към Истанбул, за да се опитам да сбъдна мечтата си   ylinfant Моля за съвет, какви са първите стъпки...да се свържа с болницата за първоначален преглед и спермограма..., как да го съобразя с месечния цикъл / кой ден е най-добре да се предвиди/...и още нещо важно, ако се сетите...Благодаря ви предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт