Ин-витро в Истанбул:7

• 142 793
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте искам да попитам тези от вас, които са правили хистероскопия в София.
Може ли да ми препоръчате доктор, при който да си направя дигностична хистероскопия, и чиято работа да е одобрена от турците?
Благодаря. Flutter

# 211
ХСГ, лапароскопия и хистероскопия, направих в пловдивска частна клиника.За последните две получих обстойни протоколи и запис от интервенциите на диск. Нямаше никакви забележки в Мемориал. Ако те интересува ще ти пратя координати на лични, да не стане като реклама тук Wink

# 212
  • София
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания към мен и моят малък бебчо! Simple Smile)
Разплакахте ме! От сърце пожелавам на всички, които са се насочили към Турция да имат моя късмет и съвсем скоро да гушкат малките си подаръчета!  Пътят, който всички ние изминаваме не е лек, но всичко се забравя, когато усетиш малкото същество в ръцете си!  Сега бебко спи до мен  на дивана, и все още не мога да повярвам, че  мечтата ми се сбъдна! От сърце пожелавам на всички Ви моя късмет!
Весели празници от нас! Целувам Ви!

# 213
За много години,борбени момичета!Да сте живи и здрави,много късметлии и нека темата се изпълни с много нови бебета!
Честито на новите мами,да са им здрави бебоците и само радост и щастие да носят!
Нашето истанбулско бебе вече е на 1 година,имаме си малка прекрасна госпожица!
Калинка79,аз правих диагностична хистероскопия в клиника"Щерев" при д-р Тимева,дадоха ми диск и епикриза,всичко изпратих по имейл на Кюбра.
Много успех на всички,които вървят по пътя към мечтаното бебе!

# 214
  • Пловдив
Честита Нова 2013 Година !
Нека тя ни донесе много щастие и здраве !   bouquet

# 215
Честита нова година момичета! Дано бъде щастлива, мирна, успешна и благополучна! Нека 2013-та година сбъдне много мечти!  Hug

# 216
Момичета, аз съм на абсолютен кръстопът. Трябваше да започна трето си ИКСИ (четвърто иначе по-ред) в клиника Щерев, д-р Савова и днес пълна изненанда  ТСХ 3.85, при д-р Начев съм на преглед в петък, но е ясно че опит не мога да започна.
Изчетох почти всичко в тази тема и се колебая, дали да не отида на преглед в Инстанбул. Трябва да вадя паспорт и т.н. Но въпросът ми е мога ли да отида на преглед, без съпругът си? Той категорично не желае повече опити и стимулации, с мъжки фактор сме, а аз с времето се сдобих с Хашимото. А искам да опитам още веднъж. Почти съм събрала пари за опит в България, но дали си струва пореден опит в една и съща клиника?
Колко време се чака за първичен преглед в Инстанбул?

# 217
kakavida, когато става въпрос за мъжки фактор, в Мемориал държат на мъжа да бъде направена спермограма при тях. В тази връзка, а и не само по тази причина, аз си мисля, че е по-добре да отидете двамата на прегледа там - нищо не ви коства, защото първичния преглед за българи е безплатен Peace Разбирам мъжа ти, вероятно е в депресия или пък е отчаян след многото безуспешни опити, нормална реакция е, всички сме минавали по този път...дай му време да се съвземе и планирайте посещението си в Турция. За първичен, а и за какъвто и да е друг преглед в Мемориал, не се чака или се чака най-много седмица-две, ако желаете прегледа да ви извърши професор Кахраман. Събирате си необходимите документи, превеждате ги на английски/турски и можете да запишете час за преглед.

А относно хашимотото, то е ясно, че първо трябва да вкараш щитовидните хормони в норма, чак тогава да започнете нов опит. А, и още нещо - моето мнение е, че след две безуспешни процедури в една и съща клиника, трябва да се опита на друго място Peace

Пожелавам ти скорошен успех, и ни информирай какво се случва с теб Hug Hug Hug

# 218
  • София
kakavida,
А, и още нещо - моето мнение е, че след две безуспешни процедури в една и съща клиника, трябва да се опита на друго място Peace

Абсолютно подкрепям мнението на Надежда Peace
Какавида, опитай се да обясниш на мъжът ти, че е по-добре да отидете на консултация в Истанбул, там имат ИМСИ и доколкото знам са доста добри точно с мъжкия фактор- дано да постигнеш успех Peace Аз много се ядосвам на хора, които са склонни да се откажат, пък дори не са чули второ мнение, а всичките им опити са в 1 клиника.
Успех Peace

# 219
Здравейте момичета,
Пожелавам на всички много здраве и късмет през новата година и по едно малко, сладко ангелче във всеки дом!
Аз започвам да проучвам нещата за Истанбул и ме интересува за първичния преглед /в Мемориал/ трябва ли брачно свидетелство и оригинала ли се представя или копие /с превод/?

# 220
  • UK
Здравейте момичета,
Пожелавам на всички много здраве и късмет през новата година и по едно малко, сладко ангелче във всеки дом!
Аз започвам да проучвам нещата за Истанбул и ме интересува за първичния преглед /в Мемориал/ трябва ли брачно свидетелство и оригинала ли се представя или копие /с превод/?
Някой по-напред беше обяснил съвсем подробно, че трябва всички документи и епикризи да се преведат на АЕ или турски! На 1-ва страничка на темата пък е пълно с много подробна информация, поднесена ни от съфорумките  bouquet

# 221
Какавида, аз ще ти предложа едно различно мнение. Няма абсолютно никакъв проблем да отидеш на първичен преглед и консултация без мъжа си. И ние имахме проблем с мъжкия фактор, но аз обясних, че мъжа ми няма възможност да пътува до Турция само за преглед и спермограма и те не са настоявали. Мъжа може да дойде чак за евентувална процедура там. Преди това можеш и сама да движиш нещата, няма никакъв проблем.Просто носи преведени на английски или турски предишни спермограми, те и от тях се ориентират за какво става въпрос. Peace

# 222
Момичета, с голямо вълнение влизам да ви съобщя, че очаквам две момчета Simple Smile Всичко си им е на място и в норми и се развиват с 4-5 дни напред, което док. каза че е супер. Много сме щастливи Simple Smile Дано и за напред всичко да е наред и да се родят възможно най-близо до термин!

# 223
  • Пловдив
Наде, браво !  Още по-хубави новини занапред. Hug
Какавида, моето ТСХ от 3.6 за 45 дена падна на 1.4. Съветвам те да направиш ехография на жлезата и ако там всичко е наред, няма място за тревоги. Неудоството е, че трябва еутирокс (или там каквото ти изпишат) да се пие докато родиш детето.
Аз за първичния преглед не съм превеждала епикризи. Историята на нашата двойка я бях написала на лист хронологично. Резултатите от лапарото и хистероро ги бях цитирала дословно от епикризите(те бяха с по 5-6 изречения най-основните неща). Носих освен задължителните позискани от тях изследвания, още цветна снимка, ТАТ, МАТ, ФСХ, ЛХ, кариотип на мен и съпругът ми, генетичните(тромбофилия, усвояване на фолиева, индивидуален оговор на яйчникова стимулация), инхибин Б, АМХ, хламидия, токсоплазмоза, уреа и микоплазми, имунологичните нк клетки, антифосфолипидни... Само на нк клетките не си направиха копие. Гледаха кръвната ми картина.Описах резултата от опита по дни за известните ми дози, хормони и размери на фоликули, медикаменти след транфер. Най-голямо внимание обърнаха на това. За съпругът ми само спермограмата - 1 брой. Посикаха само превода на брачното сведетелство, въпреки че носих оригинала.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 21:27 от plodche

# 224
Момичета, с голямо вълнение влизам да ви съобщя, че очаквам две момчета Simple Smile Всичко си им е на място и в норми и се развиват с 4-5 дни напред, което док. каза че е супер. Много сме щастливи Simple Smile Дано и за напред всичко да е наред и да се родят възможно най-близо до термин!

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Както винаги ме зарадва  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт