Ин-витро в Истанбул:7

• 142 803
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Истинска, честито ти бебче, браво, много съм щастлива, че още едно момиче сбъдна своята мечта  bouquet Да ти е живо и здраво момченцето и само да ви радва оттук нататък Hug Hug Hug

# 166
Даниии, каква хубава новина ни казваш  Hug

Честит ти син Истинска! Да сте живи и здрави и двамата и да се радвате един на друг  Hug

# 167
  • София
Истинска честит син, да расте жив и здрав за радост на мама и тате   love001 newsm51  love001

# 168
За Истинска Hug Hug Hug

# 169
  • София
Истинска,да ви е живо и здраво момченцето и да ви носи много радост и усмивки  Hug
И, дано завръщането на всяко едно семейство от Мемориал да бъде с подобен резултат, в синьо или розово  Praynig

# 170
Честит син Истинска!!!   bouquet   bouquet
Ей каква хубава новина, започнаха да се раждат вече истанбулските бебета!!
Да ви е живо и здраво малкото момченце и много да ви радва!!!
На мама желая  бързо възстановяване!!!  Hug

# 171
  • София
Istinska, честито синче!
Да сте живи и здрави и бързо възстановяване  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
 Честит син,мамо Истинска!
Пътят,който извървя не бе лек,но вярвам,че гушкайки така чаканото юначе всичко е изтрито...Ти успя,мамче!Честито
!Бързо възстановяване  bouquet  bouquet

За щъркела Дани Hug Hug Hug

п.с-много късмет и здраве на всички борещи се момичета в темата

# 173
  • София
Честито бебче, Истинска! Нека това малко (голямо) юначе е много здраво, игриво, щастливо и много да ви радва Simple Smile

# 174
Здлавейте,момичета!Бихтели ми казали колко излиза едно ин-витро в Истанбул.Знам,че нямя как да ми кажете точна цена,но все пак да се ориентирам до някаква степен.А и маля ви кажете ми колко време след ЕТ ще мога да пътувам

# 175
  • София
Бихтели ми казали колко излиза едно ин-витро в Истанбул.
ivanaaa,точно същия въпрос беше обсъждан няколко странички назад и по-точно,на девета,както  и на първа страница са дадени цените на процедурите в Мемориал,единственото сигурно нещо в една процедура,предвид факта,че не се знае с какво и с колко ще те стимулират,за да се направи сметка. Не виждам,какъв е смисълът момичетата да си губят времето,да копират линкове и да се опитват да систематизират нещата,като май,рядко се поглежда първата страница  Tired

# 176
Истинска, честита рожба! Много здраве и късмет в живота на малкия юнак! Много се радвам на всяка сбъдната, изстрадана мечта за дете! Дано в темата срещаме по-често новини като тази!  Hug

# 177
hristina21 не съм искала да губя времето на момичетата.Прочетох първата страница,просто исках някои който е провил процедурата да сподели на него колко му е струвало всичко.И Още веднъж СЪЖАЛЯВАМ МНОГО за изгубеното време

# 178
  • София
просто исках някои който е провил процедурата да сподели на него колко му е струвало всичко.
Точно затова се опитах да "те върна" на девета страница,където и Надежда, и Кафенце,и  Истинска са писали много подробно отговор на същия въпрос в цифри

# 179
ivanaaaa,наистина няма кой да ти каже точно колко излиза един опит в Турция.Хубаво е да се прочете цялата тема и така ще си отговориш на много въпроси.Грубо казано е м/у 8 и 9 000лв.,ако преди това не се налага някаква операция.За това кога можеш да пътуваш след ЕТ пак е мн.относително,от гледна точка на транспорта.Аз примерно пътувах 3часа след това с автомобил полулегнала на предната седалка  и нямаше проблем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт