Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Гилюзар - попаднах на ясно копие:

Лека нощ Hug

# 436

Новина за Туба:

BÜYÜKÜSTÜN'E ARAP DÜNYASINDAN JEST!

Arap dünyasında yıldızı parlayan Tuba Büyüküstün'e Dubaili bir firma 2 buçuk milyon liralık bir daire hediye etti.
15 Ekim 2012 03:03

http://www.gecce.com/haber/buyukustune-arap-dunyasindan-jest-198307.html

# 437
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ринка  Hug

Добро начало на новата седмица - новина за Туба, е,  Wink не е тази, която чакаме с нетърпение, ама оказва се е получила подарък апартамент в Дубай /  Thinking според слуха, обаче - така пише/.  Peace
А, дали е вярно...  newsm78 ако ни кажат нещо повече, ще стане ясно!  Peace

Скрит текст:

# 438
  • Русе
И да не забравяме  Wink - утре стартира ''Огнено сърце"!  Heart Eyes

Хубав ден ви желая, изпълнен с много приятни емоции и естествено усмивки!  Hug

# 439
Добро утро и от мен в ден понеделник!
Скрит текст:
Вчера мислех, че лаптопчето ми "сдаде багажа" ама имало още хляб в него  Wink Така, че съм на линия Peace

Хубава и успешна седмица ви пожелавам и аз!
Скрит текст:

Към кафето на Цвети Hug да добавя още по едно

Започваме деня с новина за Туба - Ринка  Hug. Да се надяваме, че поговорката "Денят се познава по сутринта" в този случай да излезе вярна, т.е. от понеделник новина за Туба (е, не е каквато очаквахме, ама каквато такава) и дано до края на седмицата да получим и потвърдена новина за новия й проект  Praynig

Скрит текст:

И аз да подсетя, че утре е старта на ЗС - "Огнено сърце" по Диема фемили. Вече и аз имам активиран този канал, така че ще го гледам с вас дублиран. Ще видим как е Thinking

За сега ви оставям, че хуквам по задачи.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 08:51 от kanti

# 440
Добро утро на всички! Grinning Какво виждам...имаме новина Wink Докато се събудя, милионите са с леко покачване в различните издания Joy Тук вече от 2, са станали2,5 милиона Sad

Tuba Büyüküstün'e 2,5 milyonluk büyük jest

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustune-25-milyonluk-buyu … 0574#.UHuy-Gcbbcu

Famous actress Tuba Buyukustun Receives a gift for 2,5 million Dollars !

The beautiful actress and shining star tuba buyukustun received a 2,5 million dollars apartment from a company in Dubai as a gift , it says that the gift was because of the great interest in Tuba And her beauty and talent ♥
This apartment is in a very luxury place in Dubai .

Няма лошо, ние си го знаем, че момичето ни е за милиони Joy hahaha

Хубав ден! Peace Heart Eyes

# 441

Gonulcelen-Bir sans daha

# 442

Famous actress Tuba Buyukustun Receives a gift for 2,5 million Dollars !

The beautiful actress and shining star tuba buyukustun received a 2,5 million dollars apartment from a company in Dubai as a gift , it says that the gift was because of the great interest in Tuba And her beauty and talent ♥
This apartment is in a very luxury place in Dubai .

Здравейте и от мен!
Това вече мога да го преведа Grinning /не знам турски- за съжаление Sad

"Известната актриса Туба Б. получи подарък за 2,5 млн. долара!
Красивата актриса и ярка звезда ТБ получи апартамент за 2,5 млн. долара като подарък от дубайска компания, заради огромния интерес към нея, нейната красота и талант.
Апартаментът се намира на много луксозно място в Дубай."

Ами, със здраве да си го ползва! Grinning

Лека и успешна седмица!

# 443
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart EyesЗдравейте милички! В събота в полунощ минахме покрай циганската махала в Истанбул в дирене на един дето породавал фанелки на Ман Юнайтед за 5 лири и видях мястото в тъмното,тук-таме беше осветено,но си спомних че утре ще бъдем запленени агейн,а си и спомних за първата среща на Пленителките във Варна. Поздравявам всички. В Истанбул беше красота,изкарахме си страхотно.
Скрит текст:
Тоя го намерих . Иначе на Кадъкьой друг се правеше на важен и не сваляше от цената ич билям,ми да си ги държи тогава.ъСъщите във варна са по 30 лева!
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубава седмица на всички!

# 444
Здравейте  Hug

Нова седмица, ново очакване на ПС, нови новини-слухове...Ново, старо - за всеки е различно, но важното е насторението да е слънчево, както е навън Hug

Ринка, Надин, Фенката Hug за новината и преводите.

Дано към акта за дарение на апартамента да има клауза за по някоя и друга снимка или видео от време на време за дубайските медии. А разбрахме, че дубайците са щедри и на нас ще ги покажат Wink

Към очакването един от първите колажи:

# 445
redemi   Hug

И кадри от 2010. За мене са нови Peace 
За запленените ни футболманки:

А за такива като мене, които отдавна не се вълнуват от футбол, но все още са пристрастени към синьото, една Хасрет в синьо:

И за да има все пак нещо ново "Синята вълна":

# 446
 ooooh! Забравих пожеланията за спорна и усмихната седмица Hug

# 447

KESINLIKLE BAKIN!!!   

# 448
  • Пловдив
Поздрав от мен на ОГНЕНИТЕ дами!

Реших ден преди старта на " Огнено сърце" да ви предложа скромните си опити в областта на колажите - поне са направени с любов.

От " Gonulcelen" 1 ep.

# 449
Рени  Hug, хубав колаж

Гледам, нещо новини, снимки - йок
Ама клипчета на тема ЗС - ОС бол. Така, че ето едно на Моргана от началните епизоди на приказката ни

До по-късно

Общи условия

Активация на акаунт