Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 407
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Това е то дублажа сам по себе си е добър но наистина нещо липсва но дано бързо свикнем това е решението а нашето момиче е прекрасна

# 511
Това е то дублажа сам по себе си е добър но наистина нещо липсва но дано бързо свикнем това е решението а нашето момиче е прекрасна

Всички са добри, мисис Нели, всички!  Hug Обожавам Кадрие тейзе!  Heart Eyes Mr. Green bowuu

# 512
Малеее...ама дублъорката на Туба как хубаво изговаря ,,Х''. ooooh! ooooh! ooooh!
Олеее...да не ни спестят серията с обучението на тази сложна буква?

# 513
# 514
  • Русе
Губи се доста от колорита на махалата, за съжаление, но няма как...
Особено ме е яд за лафовете -липсват ми!  Close

Линка  Peace и аз така мисля, ама... пак става, все пак можеше и да е много по-зле.  Thinking

А и публиката не е малко!  Flutter

bzsa, Cveti67, fenkata1968, In4e, kanti, misis Neli, nadine1111, габката111 (+ 3 Скрит/и) и 20 Гости преглежда(т) тази тема.

# 515
Е, началото е положено  Heart Eyes Мисля, че дублажа беше сносен. Очаквах да е по-зле  Peace Но и аз като вас мисля, че с времето ще свикнем. Но говорът в "ма'алата" не е направен както трябва. и наистина се губи от чара й. Можеха поне на героите в махалата да им "махнат" "х"-то в говора.  Peace Ама нейсе. Все пак чрез телевизията повече зрители ще могат да видят сериала. А и аз забелязах някои дребни детайли, които преди не съм забелязала, защото не трябваше да се напрягам и да чета субтитрите

# 516
И на мен много не ми добадна това че наистина дуах на махаалаат сякаш се губи ooooh!
Но пък дъблюрката на Хасрет и  дъблюра на Мурат не са чак толкова зле.Май все ще намирам кусури сигг защото съм го гледала Hug

# 517
Е, началото е положено  Heart Eyes Мисля, че дублажа беше сносен. Очаквах да е по-зле  Peace Но и аз като вас мисля, че с времето ще свикнем. Но говорът в "ма'алата" не е направен както трябва. и наистина се губи от чара й. Можеха поне на героите в махалата да им "махнат" "х"-то в говора.  Peace Ама нейсе. Все пак чрез телевизията повече зрители ще могат да видят сериала. А и аз забелязах някои дребни детайли, които преди не съм забелязала, защото не трябваше да се напрягам и да чета субтитрите

Канти  Hug кажи някой детайл?
Позна ли ботушките...  Joy

# 518
Мис Нели, нашето момиче е фурия, нали затова сме тук вече почти 3 години Hug
Интересно какви са впечатления на тези, които за пръв път гледат Огнено сърце newsm78 Дали някоя ще се престраши  Praynig

Малеее...ама дублъорката на Туба как хубаво изговаря ,,Х''. ooooh! ooooh! ooooh!
Габи не с лошо. не точно тази серия Stop Ами размяната на реплики в порутената къща за спирката "Х"аджи....

# 519
Началото беше добро според мен,дано повече хора гледат филма въпреки късния час.
Радвам се,че отново ще живнем покрай нашите любимци  newsm10 newsm10 newsm10

От мен лека нощ,че днес бях мома софиянка и се уморих,а и остарях,вече не издържам  Joy Joy Joy

# 520
И аз доста подробности съм изпуснала в предварителното гледане десетина пъти.
Явно са ми малко.
Балчичек много харно се плези , милата... hahaha hahaha

# 521
  • Русе

Габи  Wink вярно бе и аз това се сетих! Как ли ще го измислят, много се чудя.  newsm78

Crazy  Laughing

Cveti67, fenkata1968, In4e, kali_georgieva, kanti, klari, lub4eto_56, lusi_krasteva, misis Neli, nadine1111, qoqoqo, rossic, tatarova, velijana, габката111, еlinois (+ 2 Скрит/и) и 22 Гости преглежда(т) тази тема.

# 522

Балчичек много харно се плези , милата... hahaha hahaha

bowuu

Заповядай!

# 523
здравейте!не следя темата,но днес гледах първи епизод на филма и най-много ме впечатли .. колата  Laughing
 случайно да имате представа каква марка е?имам предвид колата на продуцента,бяла и ретро  Embarassed мерси предварително

# 524
здравейте!не следя темата,но днес гледах първи епизод на филма и най-много ме впечатли .. колата  Laughing
 случайно да имате представа каква марка е?имам предвид колата на продуцента,бяла и ретро  Embarassed мерси предварително

Колата се казва ,,Бебче''.... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт