Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 747
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Мис Нели искам да те питам какво ти мнението за продуктите на cetaphil и
разбира се ако някои друг знае нещо повече за  cetaphil ще се радвам да сподели

# 152
ПОчистващия продукт е мек и приятен, звездата на линията е според мен. Другите неща - много семпли, но действащи формули за овлажняване, за ниския ценови клас са едни от определено по-добрите, малко тежички са, не мисля че са толкова подходящи за проблемна кожа, колкото ги хвалят(озвен измивния). Макс до 30г ползване. Предвид че от БГ трябва да се поръчват предполагам, не мисля, че си заслужават разправията, не са толкова УАУ. Ако ще се поръчва УСА марка за бяла козметика по-бюджетна, нека е Олей.

# 153
  • София
MissNellie много ти благодаря за изчерпателния отговор  Hug , значи ще си взема само само почистващия продукт и ще разгледам по подробно Олей

# 154
  • София
Аз си взех продукти на Олей по препоръка на МисНели и съм много доволна Simple Smile Определено си струват всяка стотинка и чакането  Peace

# 155
  • София
аз се чудя дали ще имам късмет от глосибокса да ми изпратят някои продукт на олей  Embarassed
иначе сега заредих олей в ибей   Mr. Green

# 156
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Супер, бягам да се изявявам   bouquet

# 157
  • София
Добро утро  smile3558

Ето го гримът ми днес:
Скрит текст:

Предполагам някои от вас ще разпознаят снимката, която се опитах да пресъздам. Разбира се - хич не се получи същото, а и го направих в много по-лек вариант. Едвам намерих розово  ooooh! Нямах много време за действие, а и (очевидно) веджите ми бяха полудяли  hahaha, нооооо все пак показвам.

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 09:40 от Elle-même

# 158
  • София
Благодаря ви момичета за коментарите.. определено ще си търся с жълтеникав ФДТ.
Дадоха ми тестер на ФДТ на ЕЛ, но един номер по-светъл от тоя, който ми препоръча консултантката /с розов под тон/.. еми не е моя цвят определено, но наистина седи много добре на лицето, нанася се страхотно, малко по-покривен ми идва /нямам някакви несъвършенства, които да покривам с изключение на някоя разширена пора на бузите/...
Определено ще ходя да си отсипя от друг цвят и да го пробвам преди да изсипя толкова пари Simple Smile)))

# 159
  • София
Обожавам Double Wear! Аз обаче го поръчвам от чуждестранни сайтове, защото най-светлият цвят, който предлагат тук, ми е тъмен. Не знам как може тук да продават 6-7 цвята от цялата тази гама:

# 160
  • в 1001-та нощ
а с кой продукт е розовото на горния подвижен клепач  Rolling Eyes

# 161
  • В къЩи.
Момичета,летния сезон и зимния едни и същи ружове ли ползвате?
Предполагам ,че не,но все пак да попитам...каква е разликата между летните и зимните ви ружове?

# 162
  • в 1001-та нощ
при мен е горе-долу, като с лаковете - зимата по-тъмни и студени цветове, лятото по-светли, топли, ярки .... но разбира се - има изключения  Blush

# 163
  • София
Elle-même страхотна както винаги

ползвала съм дабъл уеър и много ми харесва като фдт, единствено ме дразнеше че не е с помпа, но Калър стей няма помпа и се преживява

довечера ще видя дали съм хванала днешния грим , който е пак по силничък, но този път без глитъри  Laughing

# 164
  • София
Момичета,летния сезон и зимния едни и същи ружове ли ползвате?
Предполагам ,че не,но все пак да попитам...каква е разликата между летните и зимните ви ружове?
През цялата година, благодарение на слънцезащитите, които ползвам, кожата ми е винаги бяла, така, че цвета на ружа не се сменя при мен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт