Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 710
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ще ги ползвам, какво да се прави Simple Smile ФДТ-ите са ми 8, но поне те се хабят по-бързо. Хайлайтърите са като бетон. Всичките са ми все едно са чисто нови  ooooh! А сега чакам и още един да пристигне  Whistling

# 661
  • Велико Търново
Аз се спрях с пазаруването Embarassed Изкушенията са много,и са навсякъде/особено тук Mr. Green/,но съм горда със себе си,че взех да им устоявам Wink Купувам продукт,който съм си харесала/ФДТ,руж,пудра,сенки/-като свърши,тогава следващият;ако не се разберем-заминава в размените Wink Единствено червила купувам по-често,но пък и там разнообразието е по-голямо,пък и всеки ден нося различен цвят,в зависимост от дрехите Peace

# 662
май в Бургас няма такъв магазин,има Дъглас и Бюти Зон,няма ли сайтове,от които да се поръча,а пудрата на Жаки е невероятна,и аз постоянно си купувам озаряващи пудри,последно си взех една лимитирана на Катрис

Това е мол в София и там е единствения магазин на МАС в Бг  Rolling Eyes Могат да се поръчват неща от него и по телефона, и ги изпращат по куриер. Но, както вече казаха, тази колекция още въобще я няма тук и не се знае дали, какво и колко ще има  Crazy

За мен ружът е една от наааййй-важните части на грима и от това дали и как е нанесен зависи цялостното излъчване на жената. Мога да изляза от къщи и без гланц, спирала или пудра, но без руж - не!  Naughty Приличам на измита и безцветна скумрия!  hahaha
В тази връзка вчера си взех от Мория ето този руж, който никога не бих избрала ако не ми беше препоръчан от консултатнта, тъй като ми се струва прекалено светъл, но в комбинация с финиша на Радиант е просто Ф А Н Т А З И Я  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Ще се пробваш ли да снимаш комбинацията  Grinning И на мен ми е много интересно как би стоял този руж с хайлайтър. На мен самият руж ми изглежда блестящ, като хайлайтър  Laughing

Аз със слагането на ружа нямам проблем /поне така си мисля  Mr. Green/ Не правя никакви физиономии, но моите скули са доста изразени и няма нужда  Laughing Ако реша, че съм прекалила с ружа, разнасям хубаво с кабуки и нещата се оправят  Peace

# 663
  • Бургас
Ще ги ползвам, какво да се прави Simple Smile ФДТ-ите са ми 8, но поне те се хабят по-бързо. Хайлайтърите са като бетон. Всичките са ми все едно са чисто нови  ooooh! А сега чакам и още един да пристигне  Whistling
Ами който обича или е свикнал да се гримира си използва продуктите,за едно лято,хем беше горещо и бях след операция успях да изхабя един фон дьо тен на Виши и 2 пудри-на Лореал и на Буржоа,имам една леко по-тъмна на Avon,която ще си стои за другото лято,една почти свършваща на орифлейм,и още няколко светли ,не знам може би защото ползвам най-светлите както е нова пудрата,след някоя и друга семица лъсва дъното на кутийката,ружовете само издържат малко повече време,от тази лимитирана пудра на Катрис си взех последните две,защото е по-скоро хайлайтър,придава само лек и много красив блясък,но е лимитирана и няма да зареждат отново

# 664
  • Бургас
 tamar,ти от Бургас ли си?
 mariqivanova799,а ти от кой комплекс си,може и на лични?

# 665
  • Бургас
mis_val,писах ти на лични  bouquet

# 666
# 667
  • Бургас
Аз се поразрових и тук намерих някои неща на МАК:
http://bg.strawberrynet.com/makeup/mac/
Само искам да ви питам,на нормални цени ли са,за този сайт съм чела,че предлага оригинални продукти,но е малко скъпичък

# 668
  • София
От Ягодка главният проблем е, че продуктите отиват на митница. Тоест следва да си платиш ДДС и някаква си там такса. Общо взето цените ще дойдат близки до тези на магазина им в София. Друг проблем е, че има оплаквания от към срока на годност на някои от продуктите, но това обикновено е при големите намаления.

# 669
  • в 1001-та нощ
аз също яко съм си ударила спирачки на покупките, но при мен проблемът не е толкова в бройките, а в това, че постоянно ми се мени стила и желанието - например в началото носех само светли розово-лилави тонове, лятото минах на синьо-зелено, жълто-оранжево .... сега пък нося предимно кафяво и златисто  Blush Blush Blush и новите придобивки са в посока новия стил  Blush

но все пак се стремя да не трупам излишности  Blush

# 670
Ами който обича или е свикнал да се гримира си използва продуктите
Аз се гримирам всеки ден, включително и събота и неделя и колкото и да обичам да се гримирам, ще ми е невъзможно да изразходя 8 ФДТ, 10 пудри и т.н.  #Crazy
Аз имам 3 ФДТ в момента, като ползвам само един, а другите съвсем скоро ще заминат в кофата.
Единят ФДТ, който го ползвам е с годност 12 месеца и ако имам 8 такива като него, това означава да изразходвам по 1 ФДТ за месец и половина - подобно нещо никога не ми се е случвало  Laughing За да успея, ще трябва да си мажа и тялото  Crazy Laughing
Пудрите, които аз имам също нямат свършване, а те също имат някакъв срок на годност.
Двете палитри на МАС си ги купих през лятото и за сега все още имам от всички цветове и не се очертава скоро да трябва да си купувам нови.
Не виждам нищо лошо в закупуването на 10 ФДТ, 10 пудри, 100 вида сенки, 50 ружа, 500 лака  Crazy Laughing , но да се твърди, че е нормално - НЕ, НЕ и НЕ!

# 671
Аз изразходвам един ФДТ/30 мл/ точно за месец и малко.Изобщо не ми се струва странно.
По-скоро ми е необяснимо как може един ФДТ да се използва 6 месеца,че и още да има  Thinking

# 672
  • София
И аз не мога да си ги изхабя, мажа ли, мажа. А лятото пък не слагам капка грим, та захладнее ли малко наваксвам с пълни обороти. Обаче не мога да спра да взимам, по-силно е от мен. Но поне приятелките ми винаги са доволни като дойде време за намаляване на бройките  Laughing

Никога не съм ползвала само един фдт. Сменям ги според това примерно какво е времето, колко време трябва да седи непокътнат, разни такива.

# 673
  • София
ами аз съм доста икономична. един ФДТ го използвам минимум 3 месеца.
но не се гримирам всеки ден с ФДТ. количество колкото бобено зърно ми е достатъчно.
пудри, бази, кремове - също съм така и съм изключително моногамна. Много неща ми харесват, но не ги купувам. само със сенките не мога да се спра, но то е обяснимо.

# 674
Аз изразходвам един ФДТ/30 мл/ точно за месец и малко.Изобщо не ми се струва странно.
По-скоро ми е необяснимо как може един ФДТ да се използва 6 месеца,че и още да има  Thinking
А аз погледнах моя ФДТ колко мл. е - и той е 30 мл. Laughing
Не знам elfi4ka, нямам отговор на този въпрос  Crazy Laughing
Предполагам, че си зависи и от ФДТ и начинът му на нанасяне  Thinking   33uu

Общи условия

Активация на акаунт