Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 666
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Била съм в толкова много магазини на MAC в различни държави и никога не съм видяла там жени с големи пори или други недостатъци. Даже напротив....перфектни лица, като порцелан.
Имаше едно момиче в нашият магазин с малко по-лоша кожа, но в никакъв случай не ми е направило лошо впечатление. Беше перфектно гримирана и не е виновна, че лицето и е такова.
Иначе, че фдт-ните им не са добри е друг въпрос....

# 736
Аз не мога да се похваля, че съм посетила магазините на МАС в различни държави, но във всичките магазини на МАС, в които съм била в Австрия ми е направило впечатление огромните пори на повечето консултантки.
В Douglas и Marionnaud такова явление не съм наблюдавала. Там не съм виждала консултантка с пореста кожа. Със сигурност и там има, но не е така масово, че да ми е направило впечатление.

# 737
Никога не съм видяла големи пори или каквото и да било при момичетата от Мас. Много са хубави и винаги са артистични. Heart Eyes
Между другото да знаете, че тук в КМ на форума четат супер много хора вк. и всички консултантки от големи парфюмерийни магазини /вк. и от Мас/.

# 738
Не съм целяла да засегна никого с мнението си по-рано и именно затова споменах, че всичко е въпрос на лично усещане - който се харесва с повече грим, нека така се носи. Аз лично в ежедневието си се нося с по-дискретни и класически цветове, а иначе с удоволствие експериментирам, когато имам повод да изляза вечер. Смелият грим на артистите в MAC е вдъхновение за мен. Примерът за MAC не беше мой, затова исках да направя това уточнение. Колкото до ЕЛ - там е съвсем друг случая, според мен поне, тъй като линията на ЕЛ е много класическа - погледнете дори как са облечени моделите им - много по-консервативни и на мен лично това изключиително ми допада и пасва на личния ми стил, затова си позволих да изкоментирам лицата на консултантите, които понякога не пасват изобщо на визията на марката. Моята идея беше, че ФДТ, независимо колко е покривен, има за цел да изравнява тена на лицето, за да може погледите да не бъдат привлечени от несъвършенства по него, а от красиво подчертаните ни очи/скули/устни. Това, което не одобрявам, е когато се трупа голямо количество ФДТ и това само по себе си привлича внимание като факт, отколкото да отклонява погледа от недостъците. Аз също съм виждала консултанти на MAC в доста държави и мога да похваля нашите тук - разбират си много добре от работата и дават наистина компетентен съвет. Потрисала съм се от невежеството на тези в Англия и Испания, но това е друга тема.

# 739
  • В центъра на Вселената...
Била съм в толкова много магазини на MAC в различни държави и никога не съм видяла там жени с големи пори или други недостатъци. Даже напротив....перфектни лица, като порцелан.
Имаше едно момиче в нашият магазин с малко по-лоша кожа, но в никакъв случай не ми е направило лошо впечатление. Беше перфектно гримирана и не е виновна, че лицето и е такова.
Иначе, че фдт-ните им не са добри е друг въпрос....

Жаки, ти смяташ, че не съм им хубави ФДТ-те ли?

# 740
Момичетата в MAC са гримирани артистично. Toва не е просто обикновена козметика и за това изисква различно представяне.
Честно казано такива коментари кой от кой се плаши са доста нетактични.
И от мене значи ще се уплаши половината форум
Би трябвало хора, които са почитатели на грима и нестандартните визии да са много над тези неща

Абсолютно съм съгласна със Жаки.  Peace Някои хора предпочитат перфектно изравнен тен, други имат повече недостатъци за прикриване това не означава че ''плашат''. Аз също не харесвам гримирани очи с НЕгримирано лице, но това е лично мнение и не го натрапвам на никого.  Peace

За статистиката имам 46 фдт-на повечето от хай енд брандове, още толкова скинфиниши/ружове/бронзъри и 5-6 бази за лице.  Crazy Мания ми е, не обичам да нося всеки ден един и същи фдт, защото кожата ми доста се мени както и настроенията ми, затова ползвам различни, понякога ги смесвам. И аз като elfi4ka не мога да мина със размер на грахово зърно, понякога обичам да имам пълно покритие.  Peace Crazy

# 741
Да, смятам. Гримирала съм с тях, пробвала съм ги на себе си и изобщо не ми харесват.

# 742
  • в 1001-та нощ
Може да звучи супер извратено, но аз не харесвам супер съвършените неща, харесва ми да има някакво несъвършенство и там да е чарът или закачката  Blush

Един супер перфектен грим (имам предвид цялото лице) ми стои малко нереален, няма пълно съвършенство в реалния живот и ми е много по-естествено и естетско да има леко кривване - нямам предвид точно пори или разкривена очна линия  Party мисля, че ме разбирате какво имам предвид  Peace

Много харесвам арт натури, с цялата им одухотвореност и странност; аз също обичам да съм нетипична  Blush

# 743
Може да звучи супер извратено, но аз не харесвам супер съвършените неща, харесва ми да има някакво несъвършенство и там да е чарът или закачката  Blush

Аз също, освен ако не става дума за Мерцедес.  Mr. Green
И аз като тебе ги усещам нещата, но несъвършенство от рода на натрупан ФДТ ме отблъсква. Също смятам, че той служи само за изравняване тена на кожата, като има и други алтернативи. Няма да споменавам какви мъжки коментари съм чувала на тази тема. Все пак се гримираме и за другите, не само заради намигването в огледалото. А другите ни виждат триизмерно.

# 744
Б&С възможно ли е във тези магазини в които си била осветлението да е по-специфично просто и да подчертава?

# 745
  • В центъра на Вселената...
Мъжките коментари са ми най-малкия проблем. Да не започваме темата за българските мъже, че ми е много "любима" Simple Smile Всеки да си ходи, както му харесва. Аз обичам цветовете и не се страхувам да ги нося по разни поводи.  Flutter

# 746
  • в 1001-та нощ

Аз също, освен ако не става дума за Мерцедес.  Mr. Green
И аз като тебе ги усещам нещата, но несъвършенство от рода на натрупан ФДТ ме отблъсква. Също смятам, че той служи само за изравняване тена на кожата, като има и други алтернативи. Няма да споменавам какви мъжки коментари съм чувала на тази тема. Все пак се гримираме и за другите, не само заради намигването в огледалото. А другите ни виждат триизмерно.

о, не ме натискай по първата тема, че съм автоманиак на 8 степен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Laughing

разбира се за натрупан ФДТ и дума не може да става  Mr. Green за някакви други разкривени или нескопосани изпълнения - поради липсва на умения  Blush

# 747

Моля, заповядайте в новата тема

Последна седмица за участие в предизвикателство Карнавълът във Венеция. Краен срок - другата Сряда.

Общи условия

Активация на акаунт