Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 943
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Лока, благодаря.  bouquet

# 46
В малки дъбови бъчвенца  Grinning

Много добре! Развесели ме!

# 47
В малки дъбови бъчвенца  Grinning

Аз пък се почувствах глупаво.....
Все едно ми казва-Чак толкова ли не знаеш......

# 48
В малки дъбови бъчвенца  Grinning

Аз пък се почувствах глупаво.....
Все едно ми казва-Чак толкова ли не знаеш......

Съжалявам, сигурен съм, че колегата не го е казал с тази умисъл. Просто беше забавно... Аз лично си представих бъчвенцата Simple Smile

И за да не остане без отговор въпроса ти - отлежават си в шишенцата, в които са забъркани, без специални грижи. Някои ги държат в хладилник, но според мен няма смисъл. И още някой беше споменал, че ефекта на отлежаване до голяма степен може да се постигне и с една парна баня.

# 49
Променя ли се течността ако "отлежи"?? Whistling

# 50
Променя се, да.  Сега пробвах американския тютюн, преди беше по-добре - сега вече има  вкус на гаден афтършейв Laughing. Но е въпрос на вкус - на половинката му харесва Grinning

# 51
Задължително е да отлежи. Ако може да устискате 1 седмица - най-добре. Но поне 2-3 дни. Чувал съм, че Flavour art не пускат течностите си за продажба, ако не са стояли поне един месец при тях.

И от личен опит знам, че след една седмица течността става чудна за изпаряване. В началото и аз оптвах да изпарявам веднага след като съм ги забъркал и все не усещам добре аромата. И добавям капки, и добавям... И накрая след една седмица не може да се пуши от аромат (или както loca казва мирише на афтършейв, а други споменават спарени чорапи).

За това по кротко с ароматите и изчакайте да отлежи (най-добре в дъбови бъчвенца Simple Smile )

Примерно:

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 22:55 от yass

# 52
Ех тези дъбови бъчвенца...  Wink
За мен това явно не се отнася.Аз за момента си купувам готови течности а за тях предполагам не е нужно да отлежават.

# 53
Ех тези дъбови бъчвенца...  Wink
За мен това явно не се отнася.Аз за момента си купувам готови течности а за тях предполагам не е нужно да отлежават.

Зависи дали ти ги бъркат на място, или си купуваш фабрични Peace

# 54
Ех тези дъбови бъчвенца...  Wink
Зависи дали ти ги бъркат на място, или си купуваш фабрични Peace
Да, защото, както знаем в пуШЕСТком (примерно) ги бъркат на място.

# 55
и в пушком - никой обаче от там не ми беше казал, че трябва да отлежава.

# 56
Ахаа, значи не става дума за всички течности, че трябва да отлежават, а само домашно забърканите? #Crazy Правилно ли разбрах? Laughing

# 57
# 58
Ахаа, значи не става дума за всички течности, че трябва да отлежават, а само домашно забърканите? #Crazy Правилно ли разбрах? Laughing

Да правилно.

И като частен случай са тези, купени от магазин като готови, ама понеже са забъркани на място, всъщност са все едно домашно забъркани.

За това аз бих купувал готови само от магазин с доказано фабрични течности. Иначе дали те ще ми ги бъркат или аз - 'се тая.

# 59

За това аз бих купувал готови само от магазин с доказано фабрични течности. Иначе дали те ще ми ги бъркат или аз - 'се тая.
Даже не е все тая, защото в ценово отношение разликата е доста сериозна  Crossing Arms Така че по-добре сам да си ги бъркаш.  Wink  Peace

Общи условия

Активация на акаунт