Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 43 080
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
mioki, най-лесно е да пуснеш едно питане до Инавера защо тук се продава Черна череша, а на сайта им не.

Диването, предполагам си попаднала на една руса жена. Ако е същата те разбирам, тя е доста некомпетентна, но пък си мисли, че е голям капацитет. Иначе за батериите в гигадринкс по-евтини са защото не са оригинални на Joyetech. Ето такива са http://www.centraltrade.eu/index.php?main_page=product_info& … p;products_id=195 и ги продават за 34-40 лева в зависимост от капацитета. В пушком и pv-bg са такива http://www.joyetech.com/product/details.php?gno=107 и струват 36-40 в pv-bg и 40-50 в пушком. Лично аз ако трябва да избирам бих ги взел от pv-bg.

# 151
Да, но понеже не ме вълнува много въпросът с готовите течности, не съм си правила труда да си призная.
Иначе в Гигадринкс са оригинални батериите, но са производство на Смок, не на Джойтек, които между другото вече не носят патента на Janty за eGo.
Та тъй... не са по-малко оригинални, просто са на друг производител, също толкова добър като Джойтек, даже напоследък май по-добър.

elmyra duff, не са сложни нещата, ама като се сблъскваш първоначално с толкова много нови думички и става каша малко Simple Smile
Линкът който си дала за течността е на готова течност за изпаряване. Готовите ги пишат като течност за електронна цигара, а овкусителите - аромати.
Най-общо казано за старт ти трябва батерия, зарядно за нея, картомайзер и течност. Има и други варианти, но този като че ли е най-добър за начинаещи, без да се объркват в много термини и имена.
Пас тру батериите могат да се ползват докато се зареждат. Имат си конектор на дупето и USB изход на другия край на кабела, който си боцкаш в компютъра. Аз лично предпочитам да си зареждам батериите в контакт.

# 152
Иначе в Гигадринкс са оригинални батериите, но са производство на Смок, не на Джойтек, които между другото вече не носят патента на Janty за eGo.
Та тъй... не са по-малко оригинални, просто са на друг производител, също толкова добър като Джойтек, даже напоследък май по-добър.

Стои логото на MIT върху тях, демек линкът, който дадох по-горе.

# 153

Стои логото на MIT върху тях, демек линкът, който дадох по-горе.
Да, може би си прав, но това не ги прави по-малко оригинални. То тази дума всъшност е  неподходяща в случая.

# 154
Да разбирам, че това което си е поръчала е достатъчно(всъщност батерията не се вижда) или трябват и още части? Извинете ме за тъпите въпроси, но колкото повече чета, вместо да ми става по-ясно се обърквам съвсем.

Уф, нещо съм объркала линковете. Това е батерията, която поръчах. Взех и юсб зарядно, то е стандартно мисля и 2 никотинови течности.

Един тъп въпрос... Като дойде батерията, ще има ли фабричен заряд или веднага трябва да я зареждам? Simple Smile

The_Third, точно тя, русата.  #2gunfire

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 16:33 от Анонимен

# 155
Аз не твърдя, че са ментета. Просто казвам, че струват 6 $ а гигадринкс ги продават по 40 лева докато тези на Joye струват почти 30$ и също ми ги продават за 40 лева. Аз предпочитам тези на Joye. А че SMOK изпревариха Joye е вярно и планирам в близко бъдеще да си взема Zmax.

П.П. Трябва да има фабричен заряд. Тази батерия не е пас-тру!

# 156
Аз не твърдя, че са ментета. Просто казвам, че струват 6 $ а гигадринкс ги продават по 40 лева докато тези на Joye струват почти 30$ и също ми ги продават за 40 лева. Аз предпочитам тези на Joye. А че SMOK изпревариха Joye е вярно и планирам в близко бъдеще да си взема Zmax.

П.П. Трябва да има фабричен заряд. Тази батерия не е пас-тру!
Честно да си призная, не съм се интересувала от цените навън. Батерии за сега имам и са купувани от pv-bg.
Следващото което мисля да си взема е някакъв мод, но ще е по-нататък като батериите ми се поизчерпат, пък и все се надявам, че ще изкочи нещо по-фино  Laughing на външен вид.

# 157
Във връзка с миенето на изпарителите искам да ви покажа нещо. Току що си рециклирах една глава на Кангера и снимах стария фитил. На първата снимка е фитилът с намотката, а на втората е свалена намотката.

http://prikachi.com/images/643/5377643E.jpg
http://prikachi.com/images/646/5377646t.jpg

Мислите ли, че с миене с топла вода може да се махне този въглен? Все едно да се опитвате с накисване в топла вода да измиете някоя загоряла тенджера.

# 158
А колко време приблизително трае животът на 1 изпарител?

# 159
Не е до време, а до изпарена течност. При мен около 70-80 мл. приблизително. Има значение самата течност и стилът на пушене. 

# 160
Влизам само да споделя, че си взех дънхил и крем торта на Деканг и съм доволна. Този крем торта(cream care)  май е нов и много повече ми харесва от карамела им. Пробвах и плодово грозде(доста хвалено), но не ми допадна. Най много засега ми харесва бял шоколад и тортата...мисля следващия път да пробвам шоколада...пък да видим Peace
А има и чийзкейк ама много се чудя...

# 161
Т2 колко време издържа при пушене на 1-2мл. на ден?

# 162
Би трябвало да издържи над месец.

# 163
Все ви чета колко мл. изпарявате на ден .
Аз си мислех че съм голям пушач като пушех по 1 кутия на ден  Rolling Eyes
От 2 седмици съм с ел.цигара и изпарявам 2мл. за 4-5 дни (пуша и 2-3 цигари  Embarassed)
Значи моят изпарител трябва да издържи по дълго  Rolling Eyes

# 164
Теоретично, да, реално никой не може да предвиди със сигурност, за това винаги трябва да имаш резервен план Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт