Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 739
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
kal3t0, в пу6кома батериите са оригинални на Joye.

# 571
И на електросмоук също. Доколкото знам, магазина в Горна Оряховица е техен дистрибутор.
Обърнете внимание и на течностите, които вземате. Единствените лицензирани и притежаващи сертификати за безопасност за Деканг и Хангсен.

Моля ви, направете си труда да прелистите назад в темата - този безкраен разговор за лицензите и сертификатите вече сме го водили и звучи познато.

# 572
И на електросмоук също. Доколкото знам, магазина в Горна Оряховица е техен дистрибутор.
Обърнете внимание и на течностите, които вземате. Единствените лицензирани и притежаващи сертификати за безопасност за Деканг и Хангсен.

Моля ви, направете си труда да прелистите назад в темата - този безкраен разговор за лицензите и сертификатите вече сме го водили и звучи познато.
Ок. Но проверете в официалните сайтове на никотиновите течности и на Джойтек да видите, че фирмата си е официален представител в света. Да не говорим, че за никотините са единствените официални признати представители за България.
http://www.dekangbio.com/contacts
http://hkhangsen.com/globalPartners.aspx

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 15:40 от kal3t0

# 573
  • Русе
Vapor,  това което си дала като готов комплект не са ли всъщност две цигари с едно зарядно?
Ако е така то цената е супер.

# 574
Ок. Но проверете в официалните сайтове на никотиновите течности и на Джойтек да видите, че фирмата си е официален представител в света. Да не говорим, че за никотините са единствените официални признати представители за България.

Ох, хайде стига вече! За какво се бориш изобщо?

Джанти пък са си развалили договора с Джойтек, та и те вече не са оригинални, ефективно от януари тази година.

However, when a subcontractor fails to adhere to our requirements, as well as the ethical business standards we set forth, we are forced to stop all co-operation with that subcontractor, and find another, more qualified subcontractor for our future inventions, and products.

These are some of numerous reasons that we no longer will be requiring the services of Forever sourcing Inc/Joyetech. We feel that their quality, as well as their business ethics are going in a different direction from what we require in a subcontractor.

http://www.janty.com/en/news/item/janty-effective-immediately-re … rcing-incjoyetech

Като сме тръгнали така...

И Vapor ти каза, прочети назад, тия въпроси са нищени стократно.

# 575
Vapor,  това което си дала като готов комплект не са ли всъщност две цигари с едно зарядно?
Ако е така то цената е супер.

Ако питаш за това http://www.gigadrinks.com/product/4039/elektronna-tsigara-ego-t2 … mah-wine-red.html - да, 2 цигари с едно зарядно и пет резервни глави. Цената наистина е супер.

Но все пак имам чувството, че батериите на pv-bg се държат по-добре. Може и да си го внушавам, разбира се.

# 576
има нов карт в гигадринкс  - Kanger T3 - http://www.gigadrinks.com/product/4072/kartomayzer-kanger-t3-clearomizer.html. Доколкото виждам разликата е само в съпротивлението - 2.4. Как се усеща разликата от това съпротивление?

# 577
  • Русе
Да ми е честито. Аз поръчах.
Vapor,   bouquet

# 578
има нов карт в гигадринкс  - Kanger T3 - http://www.gigadrinks.com/product/4072/kartomayzer-kanger-t3-clearomizer.html. Доколкото виждам разликата е само в съпротивлението - 2.4. Как се усеща разликата от това съпротивление?

Разликата е, че е с долен нагревател. Нямам никаква представа как се отразява това на усещането.

Ели, честито!  bouquet

П. П. Само им звънни или им пиши резервните ти глави да са със съпротивление поне 1.8 ома. Ако ти сложат 1.5 има риск за батерията. Те се съобразяват със желанията.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 16:23 от Vapor

# 579
И аз го видях, сега се чудя какъв да си взема Crazy. Колебая се заради различните глави, но мисля да го пробвам и ако е ок, ще мина на такъв.
Ако някой го пробва да каже как е Peace

# 580
За усещането питах. Все си мисля, че тези от 1,8 вадят по-силен удар ...може и да греша, поне аз така го усещам.

Аз май ще го пробвам, защото чакам 3-та седмица да дойдат виви новите 2мл., вече съм на ръба на нервна криза  Laughing

kal3t0, вземете поне си направете един свестен сайт, така нещата няма да станат Wink

# 581
  • Русе
Ели, честито!  bouquet

П. П. Само им звънни или им пиши резервните ти глави да са със съпротивление поне 1.8 ома. Ако ти сложат 1.5 има риск за батерията. Те се съобразяват със желанията.

В описанието пише че са 1.7-1.9 ома. Пак ли да им пиша?

# 582
Днес голям спор е паднал дали са орГинални или не продуктите в даден магазин или сайт Laughing.
Никога няма гаранцията колко ще издържи батерията или карта.
Всичко е до късмет.
Момичетата (опс имахме май и един младеж)тук са достатъчно изчерпателни относно ЕЦ.
Голямо натискане да се пазарува от съответен сайт.
Тук се дават различни примери и комбинации кой какво да си закупи и кой от кое е най-доволен.
Не сме на изложение на магазини и сайтове за цигари,аксесоари и течности.

Аз например съм с НЕ оригинална батерия която ми издържа по 10 дни и с карт който даже не знам как се казва и колко ома е .
Като влязох в темата получих достатъчно инфо за да се ориентирам какво да си закупя.Никой не ми е навирал в лицето даден продукт от кое ТОЧНО място да си закупя
Благодаря много за това на хората направили си труда за безценната информация.  bouquet
Както казва моят мъж мога да напиша"Докторат за ЕЦ" Laughing

# 583
Ели, честито!  bouquet

В описанието пише че са 1.7-1.9 ома. Пак ли да им пиша?

Пиши им за всеки случай - в описанието е дадено за главите на картовете, не за резервните глави.

# 584
Аз май ще го пробвам, защото чакам 3-та седмица да дойдат виви новите 2мл., вече съм на ръба на нервна криза  Laughing  

loca Мини вивитата са налични, аз днес проверих в сайта и поръчах да ми купят от Пловдив.
упс едит не са налични, къде съм гледала  ooooh!

да си поръчам това Kanger CE2 5бр =30лв
отзиви имате ли?

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 17:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт