Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява батерията на електронната цигара?
Какво е атомайзерът в електронната цигара?
Какво е пълнителят на електронната цигара и какво е картомайзерът на електронната цигара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява батерията на електронната цигара?
Батерията на електронната цигара е основният компонент на устройството и може да бъде с различни размери и мощности. По-голямата батерия осигурява по-голяма мощност и издържа по-дълго време с едно зареждане. Почти всички батерии са съвместими с 510 резба, което позволява почти всеки изпарителен елемент да бъде поставен върху тях.
-
Какво е атомайзерът в електронната цигара?
-
Какво е пълнителят на електронната цигара и какво е картомайзерът на електронната цигара?
-
Кои са някои известни производители на течности за електронни цигари?
-
Какви са препоръките за съдържанието на никотин в течностите за електронни цигари спрямо консумацията на тютюн?

Shade е сладичък, леко тютюнев, също ми харесва. Казват че имал аромат на захарен памук, аз не съм сигурна дали имам подобни усещания. 555 на ФА не съм опитвала, но би трябвало да има аромат на ядки. Мисля да го поръчам, че и без това 0мг базата ми свърши.
Но определено се очертава да е сред любимите ми от плодово- сладките
То пак си е до човек и вкус- аз и като парфюми харесвам слакдка- ванилово- мускусните аромати....предполагам , че има връзка