Ясли в Пловдив? - 2

• 83 247
  • 482
  •   1
Отговори
# 135
100 усмивки е до 18.30, но молят родителите да идват 15 минути по-рано, за да могат да си пуснат сота и да си оправят тяхните задължения по затварянето. Казаха, че ако се налага до по-касно да се остава (т.е. да закъснеете повече) молят да се обадите, за да освободят всички останали, понеже нямат право да напускат сестрите, освен ако не са предупредени и тогава ще остане една сестра и една детегледачка, за да ви изчакат и да пуснат сота.

# 136
  • Пловдив
18,30 е къде къде по-приемливо, но 18...
Снощи мъжът ми заради задръстванията е пристигнал там в 18,03 мин. тръгнали да му се карат, но той спокойно им обяснил, че 45 минути е пътувал 10-12 км от работата си с кола  Rolling Eyes

# 137
  • Пловдив
18,30 е къде къде по-приемливо, но 18...
Снощи мъжът ми заради задръстванията е пристигнал там в 18,03 мин. тръгнали да му се карат, но той спокойно им обяснил, че 45 минути е пътувал 10-12 км от работата си с кола  Rolling Eyes
Безкрайно съм изненадана  #Crazy и в същото време разочарована.
Не всеки може да взима детето по-рано. А и наистина аз не съм видяла бележка с раб. време на вратата на яслата.

# 138
  • Пловдив
Слънчо, аз чаках и ти да се включиш, че нали сме в една и съща ясла, за да кажеш дали и при вас се е случвало...  Rolling Eyes
Ама аз като гледам масово ги взимат по-рано явно и ние сме трън в очите

# 139
  • Пловдив
Змейковица, за момента имам възможност да го взимам рано, но, ако дойде момент, в който няма да мога. Ако смятат да ме тормозят, не са познали.  Close
Не е редно да дават зор, както се казва. Всичко се случва.

# 140
  • Cyprus, Пловдив
p.atanassova, в коя група сте вие? Ние сме там от една седмица, но днес е със сополки и не го пуснах, тъкмо посвикна, но какво да се прави  Confused

# 141
  • Пловдив
Аз взимам последен моя син, винаги е последен в 18ч. , няма кой да ми го вземе а аз с много бързане тогава успявам. Е незнам как другите си ги взимат по рано .. при това в 17:15, 17:20ч. вече няма др деца освен моето. Една нормална работа в Пловдив е от 8-17 или от 9-18ч. , как става номера незнам ... сигурно баби ги взимат.Не ми мрънкат, защото се научиха вече че няма кой и си ме чакат като стигна тогава.

# 142
  • Sunshine state
При нас една седмица я взимаме към 16:30ч.,понеже мъжът ми е 1-ва смяна и може,но другата я взима свекърва ми към 17:30ч.,понеже и тя е до 17ч. и не може по-рано.Не е последна,има и още деца.И аз много се тревожех в началото,понеже масово ги взимаха към 15:30ч.-16ч.Каква е тая работа,не знам.Аз съм възпитател на 1-ви клас и работното ни време е до 18ч.Има деца,които остават точно до това време и никога,ама никога не съм правила забележка на родителите.Все пак си е работно време. Simple Smile Съвсем наясно би трябвало да са,че не всеки свършва работа рано.То и аз искам да си взема детето по-рано и да му се порадвам,ама... Rolling Eyes Ще свикнат.Обяснете спокойно,че не може по-рано и това е. Peace Вече след работно време наистина никой не е длъжен да стои.

# 143
p.atanassova, в коя група сте вие? Ние сме там от една седмица, но днес е със сополки и не го пуснах, тъкмо посвикна, но какво да се прави  Confused

В пурва група сме "Щурче" ! Не се притеснявай и ние още на първата седмица си останахме в къщи с растройство ( имаше такъв вирус). Вие в коя група сте? Доволни ли сте?

# 144
  • Cyprus, Пловдив
Ние сме в "Мечо Пух", за сега съм доволна, дано все така да е  Praynig
Ще ти пиша на ЛС, едно въпросче  Embarassed

# 145
  • Пловдив
И Слънчев рай в Тракия е до 18:30 Whistling
Друг е въпроса, че в 17:10-17:15 вече в 4та група няма деца newsm78 (Като гледам и по-другите не е по-различно положението)

# 146
  • Пловдив
Нашата е до 19,00 часа.
Не се чудете как си взимат децата по-рано. Повечето мами не работят. Поне в нашата градина е така. Всяка сутрин кафенето до градината е препълнено с мами, оставили децата на градина. Поради тази причина лятото почти няма деца в градините и по Коледа е същото.

# 147
  • Sunshine state
Точно щях да попитам за Коледа от кога е ваканцията на яслите? newsm78

# 148
  • Пловдив
Момичета, утре е коледното тържество в яслите.  Grinning
Тази сутрин две майки ми споделиха, че купили подаръчета за госпожите.
Аз лично нямах намерение да купувам нищо, евентуално цветя.
Как процедирате вие? Какво мислите по въпроса?

# 149
  • Sunshine state
Аз нищо не съм купувала.Днес е нашето тържество,но родители няма да присъстват.Ще се състои след закуската,тоест рано.Купихме подаръчета за децата-който каквото иска да получи детето му.Опаковахме ги и ги занесохме.Това е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт