Ясли в Пловдив? - 2

• 83 284
  • 482
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
zok  и  ние сме в Патиланци, в коя група сте вие  Laughing Аз съм много доволна от тази ясла, ние сме в 5-та група и ми харесва как се отнасят с децата, малката ходи всеки ден с желание.  Hug

# 226
  • Пловдив
Pepina83,ние сме в 6-та
 група:)...аз също съм доволна...ще разпитаме как стои въпроса за лятото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 227
  • Sunshine state
И мен живо ме интересува въпроса дали лятото ще има някакви сборни групи,понеже даваме дежурства.

# 228
  • Пловдив
Това,което разбрах за нашата ясла,е че сборните групи ще са юли и август...става въпрос за Патиланци

# 229
  • Cyprus, Пловдив
Момичета, ще има ли тържества във вашите ясли по случай 1-ви юни?
Бих искала да споделите и вашето мнение, защото аз съм меко казано бясна и разочарована  Confused
Това е трето тържество на детето в яслата, за първите 2 гледаше отстрани, децата бяха облякани в носии и разни дрешки, на моя му бяха сложили някакъв черен панталон и бяла риза-точно като сервитьор, хайде това както и да е, да кажеш, че беше нов и малък, разбирам го.
Тържеството им е утре и ни казаха да е по-официален, помислих си, че няма да ги обличат те, но какво се оказа-че отново той ще гледа отстрани и няма да е включен в програмата, а другите деца отново ще са в костюми  Rolling Eyes разбирам, че е още малък да казва стихчета, но със сигурност можеха да го включат в танците, мисля да говоря с директорката, какво ще ме посъветвате?  newsm78

# 230
  • Levski, Bulgaria
В нашата ясла (Патиланци) има днес тържество (освен ако мъжът ми не е разбрал погрешно Wink . Моята сладурана има стихче за гъбка,а ще е облечена като "пате" ... Незнам изобщо каква е програмата поради липса на каквато и да е друга информация. За съжаление ние (родителите) не присъстваме.

# 231
  • Пловдив
В Патиланци наистина има тържество, но аз разбрах сутринта от приятелка /двете деца са заедно в една група/ .......никой нищо не ми беше казал и ми стана доста неприятно  Cry  че разбирам последна. Нямам представа в какво ще се състои тържеството......довечера ще питам малката да разкаже.

# 232
В нашата ясла тържеството беше вчера-събираха по 5лв. за театър и почерпка. Жалкото е, че никой не ни каза, че ще е отвън, на двора. Имало две-три майки, които отишли и това е. Вчера, като я взимах сестрата ми каза да я питам малката, тя щяла да ми разкаже. Ми да, ама нищо не ми разказва.
Единствено като я питах /гледали са "Котарака в чизми"/ какво е направило котето за принца, отговора беше "Принцеса" и толкова.

# 233
  • Sunshine state
Нямам и представа дали е имало тържество в нашата ясла,понеже малката получи един обрив и цяла седмица си е в къщи,но и да има,нямаше да мога да присъствам,понеже съм на работа.
Честно казано за мен не е голяма драма,ако няма тържество или е по-скромно.

# 234
  • Cyprus, Пловдив
А няма ли да ви стане тъпо на 3 поредни тържества да гледате вашето дете отстрани, невзимащо участие в танците или песничките?  Rolling Eyes

# 235
  • Sunshine state
Да,ще ми стане тъпо и ще я/го насърча да участва. Нахално или не-хич не ми пука. Peace Важното е да се забавлява детето,а не само да седи безучастно като изолирано.

# 236
А няма ли да ви стане тъпо на 3 поредни тържества да гледате вашето дете отстрани, невзимащо участие в танците или песничките?  Rolling Eyes

О, определено. Думата, обаче, не е тъпо-ще се почуствам наранена заради детето, огорчена и ядосана.
В нашата ясла обаче няма родители, присъстващи на тържествата-нито ни канят, нито ни искат. Та няма и откъде да разбера.

# 237
Майчете,

споделете мнението си за ДЯ "Послушко" в Изгрев.

Благодаря ви! Simple Smile

# 238
  • Sunshine state
Майчете,

споделете мнението си за ДЯ "Послушко" в Изгрев.

Благодаря ви! Simple Smile
Детето ми е в "Послушко" вече 1 година и мога да кажа,че съм доволна от грижите.В трета група е на 2-рия етаж. Условията са хубави,госпожите са мили,а директорката си следи нещата изкъсо. Менюто е разнообразно. Ромите са в отделни групи така,че това не е проблем. Единственото,което не ми харесва е,че има по много деца в група и са на различна възраст,но си го обяснявам с факта,че са малко самите групи и няма място.Тържества с родители не се организират,но за мен това не е важно. Peace

# 239
Благодаря ти за мнението Hug
Приети сме в Послушко.
Все още се чудя,защото ми е малко далеч(живея на на бул.Източен),но с кола няма да има проблем.
А не ми се чака другите класирания за ясли-защото може и въобще да не ни вземат.

Общи условия

Активация на акаунт