Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря, момичета Peace

# 451
От доста време не съм ползвала Одорекса, но от последния, който си взех нещо не бях доволна. После доста време си ползвам само дезодорант Нивея. Пак си се потя, но си подбирам дрехите и не си личи изпотеното.
Тези дни обаче като пазарувах на касите видях едни малки стикчета Лейди Спийд Стик и посегнах импулсивно. Чак няколко дни по-късно се сетих за него и се намазах преди да изляза. Когато се прибрахме се пипнах по навик и изненадата ми беше огромна- напълно сухи помишници. Чак не можах да повярвам. Вече го ползвам няколко дни и наистина, никакво изпотяване. Недостатъка е, че ако се намажеш преди обличане, може да се изцапа блузата при обличането, но малко повече внимание...
Трябваше да споделя  Simple Smile

# 452
Използвах тересон за потенето на подмишниците ми, наистина действа.

# 453
На мен ми действа единствено синята Рексона стик.
Винаги съм суха и не мириша на пот,а на рексона  Heart Eyes Онзи ден пак посегнах към нея,след куп неуспешни покупки и се бих в главата защо експериментирам с друго,като си знам какво ми действа  Laughing
  Обаче оставя петна по дрехите,докато се обличам,затова си я слагам след като вече съм се облякла  Peace

# 454
На мен ми действа единствено синята Рексона стик.
Винаги съм суха и не мириша на пот,а на рексона  Heart Eyes Онзи ден пак посегнах към нея,след куп неуспешни покупки и се бих в главата защо експериментирам с друго,като си знам какво ми действа  Laughing
  Обаче оставя петна по дрехите,докато се обличам,затова си я слагам след като вече съм се облякла  Peace 
newsm10 и аз съм за

# 455
Взех си Одорекса и съм много доволна...може би ще трябва да се пръскам на по-малко от 10 дни, но ефекта е забележителен. препоръчвам  Simple Smile

# 456
Бялата ролка на Виши е бетон, без миризма...прекрасна е и за лятото, или зелената с лек аромат.. Има също нещо много хубаво крем за подмишници на Juvena Швейцария /18 лв/, добре е за пролет/есен и зима.

# 457
Аз ползвам Нивеа-ролоните.Имах лилавия,днес си купих светло зеления.Страхотно ухае.

# 458
чета и следя темата. обаче ми е интерсно и нещо друго, отговор на което не мога да намеря. Има линякакви "разли1ни" методи против изпотяване или за намаляването му? Напр. вана с нещо си, някакви чайове...нещо такова?

# 459
На много места писах, но уви явно никой не може да даде отговор на моя въпрос. Разбрах, че дезодорантите Бионсен не съдържат алуминий - тичам към аптеката, купувам и после отзад на съдържанието виждам Aluminum Chlorohydrate  newsm78 newsm78 newsm78
Странна работа, а на опаковката специално пише Без алуминий и алкохол. Иначе не е  лош, само дето не ми харесва нещо аромата му, но не е чак толкова зле.
Сега съм на Део кристала на Балеа и засега съм доволна, въпреки че още я тествам и не се чувствам напълно защитена.
Иначе Рексоната е страхотна, обаче е пълна с химии   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 460
Вече и аз съм доволна от Одорекс-а. Страшен!

# 461
На много места писах, но уви явно никой не може да даде отговор на моя въпрос. Разбрах, че дезодорантите Бионсен не съдържат алуминий - тичам към аптеката, купувам и после отзад на съдържанието виждам Aluminum Chlorohydrate  newsm78 newsm78 newsm78
Странна работа, а на опаковката специално пише Без алуминий и алкохол. Иначе не е  лош, само дето не ми харесва нещо аромата му, но не е чак толкова зле.
Сега съм на Део кристала на Балеа и засега съм доволна, въпреки че още я тествам и не се чувствам напълно защитена.
Иначе Рексоната е страхотна, обаче е пълна с химии   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз пък не съм доволна от този Бионсен. И наистина мирише странно.
Миналата седмица си купих ролка на Авен и засега съм доволна.Има много лек аромат на сапун.

# 462
Бялата ролка на Виши е бетон, без миризма...прекрасна е и за лятото, или зелената с лек аромат.. Има също нещо много хубаво крем за подмишници на Juvena Швейцария /18 лв/, добре е за пролет/есен и зима.

Сега видях това за кремчето. Защо е не е подходящо за лятото, много е мазно или... Rolling Eyes

# 463

Е,и  newsm78

# 464

Е,и  newsm78

Shocked Ами доста вредно е. Особено алуминиевите соли, за които се смята че причиняват рак на гърдата и талкът, който е изключително вреден и причинява рак на яйчниците. Като добавим и другите вещества, а списъка на съдържанието е доста дълъг, не се получава нищо хубаво.   Confused Confused За съжаление

Общи условия

Активация на акаунт