Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 614
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Спрей против изпотяване на RoC. Много е добър!

При мен действаше само в началото  Thinking

Аз съм много доволна от този на Клоран  Peace
http://www.framar.bg/клоран-рол-он-40-мл.-pid30007925.html

# 421
  • У дома !
И аз имам сърбеж веднага след използването на Одорекс,ужасно е неприятно......забелязахр и че започнах да се пота на други места по тялото,но не и под мишниците от както го ползвам.....което е странно...... Thinking

# 422
Ползвала съм всякакви ролки,но не ми помагат особено.
Най-доволна съм от мъжката рексона-стик и лейди спийк стик.

# 423
Вече не съм толкова очарована от Одорекса-онзи ден,само вечер след ползването му,имах доста "потни моменти"  Confused Въобще,ефект видях,но твърде краткотраен.Близао 2 семици след първото тридневно пръскане.След това пръсках 2 пъти по веднъж на 10 дни.Малко объркано го обясних.Последният път обаче ефект нямаше.Има ли друг подобен случай на моя?Мисля да пробвам за последно и ако няма ефект,се отказвам.Не ми се пръска през ден с тая химия.

# 424
  • Германия
Аз имах страхотен проблем с изпотяването, до такава степен, че единственият ми критерий при покупка на дрехи беше, дали потните кръгчета ще си личат на тях. Sick Спасих се с ето това : http://www.amazon.de/dp/B001O1M8R2/?tag=googhydr08-21&hvadid … d_sl_1dms9b9gaz_e
Безцветно е, без мирис и се нанася в продължение на няколко дни, вечерта преди лягане. Действа безотказно, НО не го препоръчвам на хора с чувствителна кожа, защото доста пари, понякога, при по обилна употреба са ми се появявали и зачервявания, но по- добре така, от колкото гадната пот  Wink

# 425
Nivea Pure Invisible Peace

# 426
Вече не съм толкова очарована от Одорекса-онзи ден,само вечер след ползването му,имах доста "потни моменти"  Confused Въобще,ефект видях,но твърде краткотраен.Близао 2 семици след първото тридневно пръскане.След това пръсках 2 пъти по веднъж на 10 дни.Малко объркано го обясних.Последният път обаче ефект нямаше.Има ли друг подобен случай на моя?Мисля да пробвам за последно и ако няма ефект,се отказвам.Не ми се пръска през ден с тая химия.
и при мен се получи така  ooooh! първите две процедури от по три дена бяха ефикасни,но след това...  People No Good  People No Good

# 427
Dove вършат отлична работа. Повече от година използвам само тях , не оставят бели следи.

# 428
Dove вършат отлична работа. Повече от година използвам само тях , не оставят бели следи.
Dove какво дезодорант, ролка или стик Simple Smile Аз си взех сега адидас жълт стик наистина е много хубав, но и доста бяло оставя Sad

# 429
Санекс стик. Peace

# 430
Aloe Ever-Shield - стик, не оставя никакви следи по дрехите, успокоява раздразнената кожа и не съдържа алуминиеви соли. Горещо го препоръчвам Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 11:31 от K-vision

# 431
Secret key cream дори след употребата трудно успявам да си намокря кожата под мищниците в банята като си вземам душ   bath  но пак е въпрос на вкус ...

# 432
Secret key cream дори след употребата трудно успявам да си намокря кожата под мищниците в банята като си вземам душ   bath  но пак е въпрос на вкус ...
Това в България може ли да се купи?

# 433
Dove какво дезодорант, ролка или стик Simple Smile Аз си взех сега адидас жълт стик наистина е много хубав, но и доста бяло оставя Sad

Използвам само ролка. Може би дезодорантът и стикът също са добри , но не съм ги пробвала.  Simple Smile

# 434

Използвам само ролка. Може би дезодорантът и стикът също са добри , но не съм ги пробвала.  Simple Smile
Използвала съм ролката на Dove с лимона и краставичката Mr. Green-не оставят бели следи и са издръжливи Peace,миришат страхотно свежо Wink
Дезедорантите им оставят бели следи,за стика незнам.
Наскоро си взех дезедоранта на Gosh-чисто бял е с надпис по средата -невероятен е ,струята му е толкова нежна като пръскаш(за разлика от другите дезедоранти ,които имат толкова силна и чак "боцкаща "струя -ужас ,затова отбягвам да си вземам дезедоранти,но GOSH си заслужава,мирише суперрррррр Hug,никакви бели следи,и най-вече всяко пръскане е наслада newsm10

Общи условия

Активация на акаунт