Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм ползвала Одорекс-а и също го препоръчвам,не съм забелязала да започва  повече потене от друго място. Praynig PraynigАко някой знае много моля да каже опасно ли е докато кърмя да го ползвам,че в тези жеги вече имам отчаяна нужда от него..... ooooh! Blush

# 496
Здравейте, момичета! Аз препоръчвам дезодоранта на Dove с краставица и Нивеа безцветния. Вярно, че и двата са рол-он, но следи по бели впити тениски дори не оставят, а миришат дълго на свежо, без да е твърде натрапчив аромата.

Обаче искам съвет за друго: на мъжа ми му се потят безобразно краката, самите стъпала. Ходихме на дерматолог, мазахме го, купих какви ли не пудри за в обувките, мазила за самите крака - нищо не помага!

Съвети и противогази приемам всякакви  Blush

# 497
Аз съм ползвала Одорекс-а и също го препоръчвам,не съм забелязала да започва  повече потене от друго място. Praynig PraynigАко някой знае много моля да каже опасно ли е докато кърмя да го ползвам,че в тези жеги вече имам отчаяна нужда от него..... ooooh! Blush

+1 за одорекс. работи.  Simple Smile

# 498
Здравейте, момичета! Аз препоръчвам дезодоранта на Dove с краставица и Нивеа безцветния. Вярно, че и двата са рол-он, но следи по бели впити тениски дори не оставят, а миришат дълго на свежо, без да е твърде натрапчив аромата.

Обаче искам съвет за друго: на мъжа ми му се потят безобразно краката, самите стъпала. Ходихме на дерматолог, мазахме го, купих какви ли не пудри за в обувките, мазила за самите крака - нищо не помага!

Съвети и противогази приемам всякакви  Blush

Одорекс имат спрей и за крака. Лично не съм използвала, но съм чувала от познати за невероятен ефект. Този, който е за подмишници е червената капачка, а този за краката е със синя капачка.

# 499
Благодаря, DiDika, след работа ще мина през някоя аптека да купя. Дано свърши работа Simple Smile

# 500
Момичета с Одорекс! А не ви ли е направило впечатление, че като спрете да се потите под мишниците, потта избива от друго място?? В крайна сметка тя не се задържа в организма, а се изхъвля. От едно или друго място.
Един комшия си го беше купил, за да не се поти под мишниците, и започна обилно потоотделяне от гърба и краката.  Crazy

Аз отдавна вече намразих рол-оните и стиковете, заради следите и бавното съхнене, и карам само на дезодоранти. Доволна съм единствено от Fa rice dry, и сега се чудя пак ли него да си взема (след грешни покупки на Гарние, Нивеа и др.), или да пробвам новите Rexon-и...  Thinking

Отзиви за Рексоните? Оставят ли следи?  newsm78
Fa rice dry не оставя ли бели петна?  newsm78
За Rehona- аз не я харесвам определено  Naughty

# 501
Момичета с Одорекс! А не ви ли е направило впечатление, че като спрете да се потите под мишниците, потта избива от друго място?? В крайна сметка тя не се задържа в организма, а се изхъвля. От едно или друго място.
Един комшия си го беше купил, за да не се поти под мишниците, и започна обилно потоотделяне от гърба и краката.  Crazy

Аз отдавна вече намразих рол-оните и стиковете, заради следите и бавното съхнене, и карам само на дезодоранти. Доволна съм единствено от Fa rice dry, и сега се чудя пак ли него да си взема (след грешни покупки на Гарние, Нивеа и др.), или да пробвам новите Rexon-и...  Thinking

Отзиви за Рексоните? Оставят ли следи?  newsm78
Fa rice dry не оставя ли бели петна?  newsm78
За Rehona- аз не я харесвам определено  Naughty

Не, не оставя петна Fa-тo.  Peace Нямам нито една похабена блуза от дезодорант, дори и черна.  Flutter
A Rexona-та засега се държи добре. Simple Smile

# 502
На мен ми харесва ролона на Рексона Кобалт блу мъжкия  Laughing не мирише точно на мъжки и си го ползвах две години, но привикнах към него и сега малко съм го изоставила, след като свърша сегашния пак такъв ще си взема, оставя малко бели следи.

# 503
Имате ли впечатления от новите дездоранти на Нивеа розов и син и Dove ?

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 17:54 от desiniko

# 504
Аз също не намирам увеличаване на потенето на други места след употреба на Одорекс под мишниците   Sunglasses

# 505
  • София
Аз също миналата година си взех прословутия Одорекс,обаче като се напръсках щях да Sick ...ужасна миризма Sick ,така си стои в шкафа.

# 506
  • София
А какво ви е мнението за дезодорантите на Нивеа? От кой сте доволни?

# 507
За мен те са най отвратителните които съм ползвала,особено рол-оните.

# 508
  • София
Аз също миналата година си взех прословутия Одорекс,обаче като се напръсках щях да Sick ...ужасна миризма Sick ,така си стои в шкафа.
Не само миризмата е гадна , аз направо се израних!
Пробвала съм много продукти , но от 3 седмици използвам ролката на LR с алое вера , по добро от това НЯМА!
В състава няма парфюми и няма дразнене на кожата, нито остава каквато и да е следа по дрехите , направо съм очарована! Peace

# 509
  • София
Аз от Нивеа съм много доволна, защото миришат много трайно и свежо, но едва ли биха свършили работа на човек, който се поти по-сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт