Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Преди 10 дена за последно ползвах ОДОРЕКС-а и до голяма степен ме предпазваше от изпотяването,но само за 4-5 дена.От два дена насам ползвам Лейдито(гела) и съм много,ама много доволна.Макар че тия два дена не бяха толкова горещи(което по принцип не ми пречи да се изпотя като крава) си бях сухичка.Чак не мога да повярвам,че на мен ми подейства това нещо. newsm78След ползването на Одорекса потта както ви казах по-рано започна да ми избива по-гърба,корема и челото(е може би не той е бил причината),когато навън е  много топло,ако съм в някой магазин и се изнервя,в автобуса и т.н.(говоря за случаи в тези горещини,иначе зимата не се изпотявам на тези места,освен подмишниците). SadЗапочнах да си правя бани с чай от дъбови кори,а след това се намазвам с бебешка пудра.Мисля че има ефект(поне потенето ми се струва,че не е както преди и е намаляло.)Днес бях на дерматолог(във Военна болница във Варна)и му обясних как стоят нещата.Каза ми,че няма смисъл да си правя някакви изследвания,защото те нямало да покажат нищо съществено,защото съм била още във възраст,в която организма ми все още се развивал(на 20 съм!)Предписа ми някакво кремче и още някакви хапчета и витамини,за регулиране на потните жлези.
По-късно ще си ги купя и ще видим дали ще имат ефект.Офффф,много се надявам да ми се махне този проблем от главата,защото е просто отвратително!!!!! ooooh!
Какво кремче и хапчета ти предписа лекара?

# 271
Препоръчайте ми ефикасно средство против изпотяване, но да не оставя бели следи.  Половината ми блузи са унищожени на мишниците с бяло ooooh!, а от скоро имам и такава, която при обли4ането успях да "украся" и отпред Embarassed
Rexona newsm10

# 272
Аз след бременноста качих много кг.и сега много се потя не мирише но съм мокра постоянно.Писна ми от няколко години си взимам рол-она на Амуей не знам дали сте го чували с поръчка .Буквално като се намажа и ми изсушаваше мишниците но сега не действа.Причините може да са 3 пренасещане на организма,развалено качество на продукта или просто не може да смогне на обилното потене надявам се че като сваля килограмите ще спра да се потя.

# 273
Преглеждам темата редовно, чудейки се как да се справя с този проблен. Набавих си няколко ролончета и дезодоранти, който не ми помогнаха. Накрая реших, че ще прежаля 14 лв. за зелена ролка на Виши, като не вярвах да ми помогне, но след наколко дни ползване ефекта е налице и потенето подмишниците е минимално и съм доволна. Grinning

# 274
На Орифлейм рол оните не оставят следи.Една приятелка е доволна от рол оните на Нивея, използва Нивея Енерджи /аромат, който беше много популярен миналото лято по дамските списания/.

# 275
мен ме заинтригува този кристал. моля кажете къде го има по аптеки или парфюмерии

# 276
ползвам одорекс и съм доволна Peace

# 277
От доста време използвам Рексона .

# 278
Аз ролката със зелената капачка на виши я имам но не мога да се похваля с ефект.По принцип от виши съм доволна ползвам и други продукти.

# 279
  • Пловдив
Здравейте,прочетох хубавите отзвуци за Виши и отидох в аптеката  да си го купя.Аптекарката,обаче,ми препоръча ролката на Рок и купих него.Сложих си сутринта и наистина изобщо не се изпотих(по принцип се потя ужасно),не оставя и бели следи.

# 280
този път на български:GOSH страхотен е-ползвах виши и не ми помогна, а от ролките на GOSH съм изключително доволна:)

# 281
С две ръце препоръчвам SVR ролка , наистина е доста скъп за део.. 17 лв , но е перфектен , аз съм изпробвала всичко изброено в темата , Vichy-to дълго време ми вършеше работа , но вече- не . SVR действа отлично против мокрене и неприятна миризма , а аз съм мноого взискателна към тези неща Simple Smile. Взимам си го от една аптека на Графа , малко след PepeJeans , не навсякъде го има.  Simple Smile
 Peace

# 282
С две ръце препоръчвам SVR ролка , наистина е доста скъп за део.. 17 лв , но е перфектен , аз съм изпробвала всичко изброено в темата , Vichy-to дълго време ми вършеше работа , но вече- не . SVR действа отлично против мокрене и неприятна миризма , а аз съм мноого взискателна към тези неща Simple Smile. Взимам си го от една аптека на Графа , малко след PepeJeans , не навсякъде го има.  Simple Smile
 Peace
Можеш ли да дадеш линк към SVR,че не ми е познато,да знам как изглежда и какво да търся в аптекте?  Hug

# 283
Кaто им кажеш SVR , те ти го показват , ако го имат Simple Smile Иначе седят в кутийки и е малко трудно сама да ги разпознаеш Simple Smile Ето и сайта :
http://en.labo-svr.com/pages/liste.php?s_wbg_menu=524
 Hug

# 284
абе хора, имам приятелки ,който с неопренов костюм във фитнеса бягат 20 мин. и са чисто сухи . Защо да не е нормално това?

Общи условия

Активация на акаунт