Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са ефективните средства против изпотяване без бели следи, препоръчани от потребителите?
Какви са мненията за инжекциите с ботокс против изпотяване?
Какви са мненията за кристалния камък от Балтаон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са ефективните средства против изпотяване без бели следи, препоръчани от потребителите?
Форумът предлага няколко ефективни опции за средства против изпотяване без бели следи, включително Vichy's Green Roll-On, Herbin, Lady Speed Stick Gel, Rock Roll-On Crystal Stone от Балтон, Леокрем и дезодоранти спрейове на Рексон и Нивея. Всички тези продукти са похвалени за тяхната ефективност и липсата на бели следи.
-
Какви са мненията за инжекциите с ботокс против изпотяване?
-
Какви са мненията за кристалния камък от Балтаон?
-
Какви са мненията за дезодоранта Odorex?
-
Кои са препоръчителните дезодоранти без бели следи?
След ползването на Одорекса потта както ви казах по-рано започна да ми избива по-гърба,корема и челото(е може би не той е бил причината),когато навън е много топло,ако съм в някой магазин и се изнервя,в автобуса и т.н.(говоря за случаи в тези горещини,иначе зимата не се изпотявам на тези места,освен подмишниците).
Започнах да си правя бани с чай от дъбови кори,а след това се намазвам с бебешка пудра.Мисля че има ефект(поне потенето ми се струва,че не е както преди и е намаляло.)Днес бях на дерматолог(във Военна болница във Варна)и му обясних как стоят нещата.Каза ми,че няма смисъл да си правя някакви изследвания,защото те нямало да покажат нищо съществено,защото съм била още във възраст,в която организма ми все още се развивал(на 20 съм!)Предписа ми някакво кремче и още някакви хапчета и витамини,за регулиране на потните жлези.
. Взимам си го от една аптека на Графа , малко след PepeJeans , не навсякъде го има.