Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • В приказките.........Пловдив
Аз съм за гъбката на Dove нищо друго не ползвам вече.Лично на мен много добре ми действа.Не ми оставя петна, има лек приятен аромат и най-важното там където съм сложила от него изобщо не се потя.

# 301
Момичета, някои има ли опит как се премахват петна от такива стикчета? Последните две години добре се оправях, но сега си взех някакъв Dove, който докато се усетя ми остави петна върху няколко блузки. Дори и върху светли ..... Приемам вскякакви съвети как да се оттърва от тях. Ако изобщо има такива ... Sad

# 302
Аз съм човек, който много се поти и има неприятна миризма потта. Пробвала съм всичко , което се сетите, но преди две години една моя приятелка ми донесе дезодорант от складовете на техните, който е МНОГО траен, и потта не ми мирише изобщо. Много е добър. Казва се INSENSE-има го в Пикадили за 2. 80 лв.
Опитайте го, гел е и е много ефикасен. newsm47

# 303
Аз вече няколко месеца използвам Odorex deo и съм много доволна.Не можах да изчета всичко за това ако никои до сега не е споменал за този продукт,а го интересува-да каже.Междудругото,много интересно се получи,че аз по принцип зиме,лете все се изпотявам и на мене ми действа отлично,а при сестра ми не действа,въпреки че почти не се изпотява newsm78

# 304
А можеш ли да споделиш как го ползваш,на колко време се пръскаш,имам в предвид?Защото четох доста добри мнения (както и някои не толкова добри) за него.Останах с впечатлението,че се пръска 2-3 дена и после не се потиш.Как решаваш тогава кога да се напръскаш пак,или си се прускаш профилактично веднъж в седмицата  newsm78.При теб или при сестра ти получи ли се неприятна миризма?Това е причината,поради която все още се въздържам да го пробвам.И другата е,че се притеснявам да не привикна към него и непрекъснато да трябва да го ползвам-четох вече за един такъв случай  ooooh! Както и че при някои потенето под мишниците спирало,за сметка на потенето на други части на тялото...Въобще тоя Одорекс е голяма мистерия,явно докато не го тестваш няма как да разбереш как ще е при теб.

# 305
След прочетени отзиви тук си купих Roc-Keops
вече няколко дни го ползвам и съм очарована  newsm44
мерси за препоръките

# 306
DARI_76 , и аз в началото имах като твоите притеснения,даже си го бях купила,а не го използвах...Та за него:Когато за пръв път го ползваш пръскаш на чисти мишници 3 вечери подред.След това около 2 седмици не се потиш.Като усетиш,че пак се започва потенето,само един път( пак вечер ).Когато забравиш повече от 3-4 седмици да се пръскаш,тогава трябва да започнеш наново с трите последователни вечери..оф как обеснявам само,дано ме разбра.Що се касае до притесненията ти,че другаде ще избие потта,ефективността на продукта се дължи на това,че той не запушва порите,а ги притваря.Не се изпотявам никъде другаде.Даже в началото ми беше много странно как ме обливат едни горещи вълни,а навсякъде съм суха Peace А за това,че продукта миришел лошо,не мога да разбера?! newsm78 Aми има си една специфична миризма като се напръскаш,ама в никакъв случей не бих казала,че е лоша.Единственото неудобство е ,че като се напръскаш много сърбят подмишниците(което е съвсем нормалко при притварянето на допълнителните потни жлези,които се появяват при хора с обилно потене).При сестра ми мисля,че не действа,защото тя се изпотява съвсем малко(което говори,че броят на потните и жлези е нормален;тя няма свръхизпотяване).При сестра ми всякакъв дезодорант против изпотяване действа,защото се поти слабо.А при моето потене,да знаеш,само ODOREX DEO ме спасява!!!!!!!!!!!
  още  на        http://biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5

# 307
Абе,на мен ли разправяш,аз се потя и зимата,направо  ooooh!
Еми ще взема да се пробвам накрая с тоя Одорекс.А относно миризмата,някои момичета споделят че в контакт с кожата започвал да излъчва гадна миризма (и аз не знам каква),но тя именно ги отказала от продукта и трябвало да мине време след като са спрели употребата му,докато не я усещат по тялото си (мишниците).Та,затова питах,но явно при теб не се е получило така.Ще се наредя и аз в групичката на пробвалите и после ще докладвам.

# 308
Гадна миризма под мишниците,заради продукта никога съм нямала.Аз си мисля,че при другите е дошло от това,че не са си ги измили преди слагането на продукта,да знаеш това е задължително!!Кой каквото ще да ми говори,при моето изпотяване,даже и през зимата друго спасение няма.А забравих да ти кажа,аз вече не слагам на мишниците(дезодоранти против изпотяване става дума),защото грам не миришат!Продукта струва към 8-9 лева.Ти от къде си,защото не го продават свободно навсякъде?!

# 309
Аз съм от Бургас,тука мисля съм мяркала някъде из аптеките,трябва да се поразтърся или да попитам.Добре де,ама въобще ли не се потиш?Къде отива тогава потта,имам в предвид как тялото изхвърля излишните токсини,нали все пак това е нормална функция на организма  newsm78.Сори за спама,ама се мъча да намеря отговори на някои въпроси.

# 310
Дари 76,чесно да ти кажа и аз много се чудя.Ако отвори страницата на един от постовете ми по-долу трябва да си прочела следното: "Уникалният механизъм на действие на ОДОРЕКС ДЕО  блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе негативно върху общата терморегулация на организма." Ами като блокира САМО свръхактивните потни жлези,тогава и аз се чудя защо останалите не функционират... newsm78 И аз не го разбирам,ама е факт,че не се изпотявам никъде другаде...Все пак биотрейд е медицинска козметика,така че ,да се надяваме,че не е вредно.. Thinking
 Одорекса можеш да го намериш само в тези аптеки:
Бургас
ЛИНК 2002, ОБОРИЩЕ 98
2-РА ЧАСТНА, ул." Богориди" № 30
ОБЩИНСКА 9, ул. "Александровска" № 147, на ъгъла със Сан Стефано
РАДИКС, к-с ЗОРНИЦА БЛ 49, до вх. за линейки на окр. болница

# 311
 Hug ей,златна си.Това за блокирането само на свръхактивните ми е убягнало.Ще се купува Одорекс значи   Grinning

# 312
Hug ей,златна си.Това за блокирането само на свръхактивните ми е убягнало.Ще се купува Одорекс значи   Grinning
Хайде,и после да пишеш коментари за продукта. Simple Smile  И само не се шашкай за сърбенето при първото пръскане,минава за 10-15 мин.Мисли си как после ще си сухичка под мишниците и забрави за сърбежа Wink

# 313
Не мога да си обясня обаче, как този продукт намира само свръхактивните жлези и тях блокира newsm78

# 314
Не мога да си обясня обаче, как този продукт намира само свръхактивните жлези и тях блокира newsm78
                      И аз.

Общи условия

Активация на акаунт