Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 6

• 46 568
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Някой да се похвали с награда от Dr. Oetker?

Тегленето на колелата ще е на 27 ноември. Иначе аз получих отдавна скейтовете си, на 4 октомври...

# 736
Пратих 10 съобщения и сега профила ми във фейсбук е блокиран.  Sad
Иска ми тел. номер, но като го вкарам нищо не става.
На някой да му се е случвало и след колко време се оправят нещата.  newsm78

На мен ми се е случвало , мисля че чаках 12 часа от последния опит в който си се опитала да влезеш.

За втори път ми го блокирват.  SadИ все заради съобщения.   Sad
Предния път ме караха да разпознавам снимки, сега тел. номер, но системата им не го приема. Да съм вкарала друг - и с него не става.
Ще чакам, пък да видим кога и как ще ми го отблокират.  Confused
опитай с тел. обавжане,ще ти звъннат и трябва да си запишеш кода някаде.

# 737
Здравейте. Някой да е получавал такова съобщение
Вие току-що получихте поверително съобщение, което може да Ви донесе
награда от 1 000 лева.

Вие сте сред малкото късметлии, избрани да получат уникален код за достъп, с който да отворите папка с  ПРИВИЛЕГИИ, запазени само за 0,0009% от хората в България.
Активирайте своя код за достъп още сега!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Достъпът до Вашите привилегии е валиден само за определен срок, който вече изтича. Кликнете вдясно, за да АКТИВИРАТЕ своя код СЕГА!
да ,и аз получих и понеже не чета всичко направих поръчка за 96лв и стотинки ...пратих им няколко съобщения докато ми анолират поръчката

Поздравления за добрата новина и успех!
Директор на томболата
"Глобал хелт" ЕООД

_____________________________________________________________________________________
Вие получавате този имейл, защото сте регистрирани в сайта за награди LuckyStar.bg. Надяваме се, че сме Ви зарадвали с него. Ако все пак не желаете да получавате подобни имейли от нас в бъдеще, моля, кликнете тук. Съгласно ЗЕТ Ви информираме, че това съобщение може да бъде тълкувано като непоискано

# 738
Печелившите от Киров Хай енд https://www.facebook.com/KirovHighEnd?ref=stream .... мен ме няма  Sad

# 739
Къде на пакетчетата се намира кода на 3 в 1то?

# 740
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Къде на пакетчетата се намира кода на 3 в 1то?

На гърба на пакетчето. Кода е в синя лента  Peace

Печелившите от Киров Хай енд https://www.facebook.com/KirovHighEnd?ref=stream .... мен ме няма  Sad

Даже не знаех, че е имало игра  Mr. Green За първи път чувам за Киров Хай енд  Embarassed

Кристиана, мисля, че всички сме получили такъв мейл. Аз лично го изтрих.

# 741
# 742
  • Под кривата круша
И мен ме няма в играта на Киров.  Sad
Отзад на пакетчето е кода на Nescafe 1in3.  Има една синя лента и върху нея е напечатан. Не е нужно да си отваряш пакетчето.  Laughing

За блокирания ми профил не ми приема тел. номер. Пробвах с два вече, но доколкото разбрах с моя развален английски трябва номера да ми е вкаран в дневника, а той не е и няма да бъде. Wink Ще чакам да ми го оправят, поне е временно, а не за постоянно.  Laughing

# 743

Отзад на пакетчето е кода на Nescafe 1in3.  Има една синя лента и върху нея е напечатан. Не е нужно да си отваряш пакетчето.  Laughing

Е няма как да е по-тъпо  Joy Joy Значи магазинерките по цял ден въвеждат в несвяст.  Laughing Laughing

# 744
  • Под кривата круша

Е няма как да е по-тъпо  Joy Joy Значи магазинерките по цял ден въвеждат в несвяст.  Laughing Laughing

То и на Savex е така. Кода е отвън на пакетите. 100% някоя магазинерка е пробвала някой друг код....

# 745
  • Варна
Честито за лаптопа,

момичета да попитам - получихте ли си лакомствата от Захарни Заводи ?

Да, вчера. Peace Припомниха ми детството. Party

# 746
# 747
  • на брега на реката
Я се познайте сега кой печели тука :    https://www.facebook.com/moment.bg/app_273750622733378

# 748
  • София-Младост

Е няма как да е по-тъпо  Joy Joy Значи магазинерките по цял ден въвеждат в несвяст.  Laughing Laughing

То и на Savex е така. Кода е отвън на пакетите. 100% някоя магазинерка е пробвала някой друг код....
Савекс пък така трудно се отлепват... и въвежда тя, вземе че спечели...ако пък в този момент някой е купил точно този Савекс...

# 749

Савекс пък така трудно се отлепват... и въвежда тя, вземе че спечели...ако пък в този момент някой е купил точно този Савекс...
Трудно на течните препарати. На праха си се вижда кода, покрит е с лента, но не е залепена

Общи условия

Активация на акаунт