Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 522
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Момичета ,благодаря ви за окуражителните думи   bouquet   bouquet   bouquet

# 691
Току ще гледах едно видео на блендърите на тема какво пазаруват и ядат. Тъй като това е често тема и тук, ще го споделя: http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/Fitness-Blender-G … iet-Look-Like/cp/

Общо взето, ако изключим бирата, виното, фаст. масло и няколко други храни, почти се покрива с това, което аз пазарувам.  Thinking

# 692
Току ще гледах едно видео на блендърите на тема какво пазаруват и ядат. Тъй като това е често тема и тук, ще го споделя: http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/Fitness-Blender-G … iet-Look-Like/cp/

Надявам се Блендер-ите не да изяждат ТОВА само за един ден, нищо че споменават, че "непрекъснато ядат"! Когато са свободни от упражнения, де!  Sunglasses

# 693
  • Лутаща се
Влизам само да отчета ден 36 от 8 седмичната.
Бясна съм на МТел, чак не ме свърта, не мога и да заспя. Сключих с тях договор, за да ползвам интернет и скайп през телефона, който закупих от тях. Това ми беше единственото искане, да имам скайп на телефона си. И идиотите ми продаха апарат, който не поддържа скайп!!!!!!!! Това естествено го разбрах 1 час по-късно, като ми пуснаха нета и се опитах да го инсталирам. А сега отказват да сменят апарата с друг. Направо не знам какво да правя, не ме събира кожата ми от яд  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 694
Скарлет, иди в друго представителство. Ако и там ти откажат, поискай да говориш с управителя на магазина.

# 695
Скарлет, иди в друго представителство. Ако и там ти откажат, поискай да говориш с управителя на магазина.
Абсолютно! Не се отказвай от исканията си задари това, че те имат некадърни консултанти!
И друг път питай какъв тел да си вземеш Wink

# 696
Скарлет - добър съвет ти е дала Фейката! Досаждай им докато ти решат въпроса! Да ти сменят телефона или (ако могат) те да ти пуснат Скайп на сегашния ти телефон! Wink

# 697
Skarlet, ако не им досаждаш няма да се научат. Иди и си искай своето! Peace

Тази сутрин се отчитам с новата тренировка на Зузана - http://www.youtube.com/watch?v=q7pCVoM4eJ0&feature=g-all-u + Били Бланкс - Тае бо експрес - Punch and Knee 10 min.  bouquet

# 698
Аз се отчитам сутринта с HIIT 15 Simple Smile

# 699
Ехеее, днес никакво писане. А аз за втори път ще се отчитам Grinning
Fast And Furious на Шон + Upper body 15min на Джаки.

Мен след стомашния вирус ме хвана и грип някакъв. Та за два дена се преборих с гърлото, сега ми остава хремата. След Шон продължавам с куркума, джинджифил, лимон, мед, парацетамол Grinning

# 700
  • Лутаща се
Отчитам ден 34 от програмата. Не можах да направя всичко. Скачането не ми се отдава, а едната тренировка беше скачане с въже. Хиита пък адски ме изтощи, направих първия рунд и спрях. За да замажа положението продължих с табата 4 мин.: коремни + планински катерач.
Не съм доволна от себе си.

# 701
  • Варна
Мерито, ами то си и личи че по 2 пъти се отчиташ - страхотен корем! Браво!  bouquet

# 702
Мерито, удряш ме в земята!

За днес - 17 мин ХИИТ по обяд.

Добавям 40 вечерни минути Джо Дилън = 462 калории.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 04:21 от Фея Кръстница

# 703
# 704
Мерито, ами то си и личи че по 2 пъти се отчиташ - страхотен корем! Браво!  bouquet
Благодаря  Hug
Ааа, такива неща не правя аз!  Laughing Heart Eyes

Днес се отчитам само с една тренировка за деня - HIIT 20 + Glute Challenge/Боб Харпър/ + 10 мин кардио  Peace
И да се похваля - хремата я няма! Хвала на джинджифиловия чай!  Crazy Laughing Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт