Как се държат след изневярата?

• 26 516
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
  • Насред хаоса
Абе все тая ми е в кой пояс ме е сложил или би ме сложил, ако е решил, ама яко му дупе, ако не разбера от него.  Twisted Evil И ако разбера, пак яко му дупе  Mr. Green, ама поне ще има 50/50 шанс да остане или да изхвърчи.  Mr. Green

# 31
Гледат с един овчи поглед, обещават, кълнат се в любов, няма да повторят, а всъщност продължават.
Личен опит, не искам да навлизам в подробности, но се досещате.
Търпи се, може и да е по зле.
Лично моето мнение е, че всеки изневерява, мъж, жена, рано или късно.
Дали той ще си признае или ще се разбере от друг, болката от предателството е същата.
Зависи вече как жената/ мъжът ще подходи оттук нататък.

# 32
daryl hana , а според твоя опит от знаение ли е неговото цялостно отношение към теб? За това как ти приемаш всичко?

# 33
  • София
daryl hana , а според твоя опит от знаение ли е неговото цялостно отношение към теб? За това как ти приемаш всичко?

Разбира се, че зависи.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 34
Питам, защото има мъже, които си кръшкат, но жените си като царици ги гледат. А има и кръшкачи, които се прибират в къщи и не поглеждат ни жена, ни деца.

# 35
  • София
Питам, защото има мъже, които си кръшкат, но жените си като царици ги гледат. А има и кръшкачи, които се прибират в къщи и не поглеждат ни жена, ни деца.

Е и тогава как да няма разлика. Като те гледат като царица, какво ти липсва  newsm78 newsm78 За какво да го сменяш

# 36
Не разбрах въпроса.

# 37
Поясних го така :

# 38
Аз пък не виждам нищо положително и достойно в това да се сподели за изневяра .
Приемам го единствено в случаите на предстояща раздяла , за да се обясни причината . Иначе - не !
Ако аз съм изневерила и е било нещо мимолетно , какъв е смисълът да споделя на човека , който ме обича за това ? Точно като хвалба ще бъде и незачитане на достойнството му .
Ако ми е било много съвестно , няма да изневеря .
Точно!      Peace
Аз дори не разбирам защо изобщо е признал....ако му е било толкова съвестно, едва ли съвестта му би позволила да има странична връзка.
При положение, че връзката е приключила преди година, шанса да се разбере за нея е минимален.
За да си признае сега, най-вероятно нищо не е приключило, някой близък на семейството го е видял с другата, и той просто бърза да изпревари събитията.....ако някой каже на жена му, той спокойно ще се опита да се измъкне с "Ами това е тази, от миналото лято, видяхме се случайно онзи ден.....!"
Гадая, ама наистина не разбирам логиката :мълчал една година, пък сега изведнъж съвестта му го загризала и тръгнал да се прави на честен.

# 39
Щом мъжът Ви ви е изневерил преди повече от година, най-добре е било да не Ви казва за случката. Но стореното вече не може да се върне назад.
Според мен, все пак имате късмет, че той се разкайва и иска да остави всичко в миналото. Това трябва да ви вдъхне сили да се борите за семейството си. Защото е било само мимолетна връзка, която най-вероятно е отминала. Смятам, че трябва да се борите за връзката си, а времето ще покаже... Късмет!

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 10:43 от bggalya

# 40
Аз пък не виждам нищо положително и достойно в това да се сподели за изневяра .
Приемам го единствено в случаите на предстояща раздяла , за да се обясни причината . Иначе - не !
Ако аз съм изневерила и е било нещо мимолетно , какъв е смисълът да споделя на човека , който ме обича за това ? Точно като хвалба ще бъде и незачитане на достойнството му .
Ако ми е било много съвестно , няма да изневеря .
Точно!      Peace
Аз дори не разбирам защо изобщо е признал....ако му е било толкова съвестно, едва ли съвестта му би позволила да има странична връзка.

bouquet
При положение, че връзката е приключила преди година, шанса да се разбере за нея е минимален.
За да си признае сега, най-вероятно нищо не е приключило, някой близък на семейството го е видял с другата, и той просто бърза да изпревари събитията.....ако някой каже на жена му, той спокойно ще се опита да се измъкне с "Ами това е тази, от миналото лято, видяхме се случайно онзи ден.....!"
Гадая, ама наистина не разбирам логиката :мълчал една година, пък сега изведнъж съвестта му го загризала и тръгнал да се прави на честен.

# 41

Не съм съгласна. Нямаше да се омъжвам, ако не бях наясно, че мога да казвам "Не!". Изневярата не е случайност, а съзнателен акт дори и да е еднократно. Отделен е въпросът на кой колко му е самосъзнанието.

# 42
Той като се е напил, стой та гледай, как ще мисли съзнателно ли е, не е ли.
Вас не са ли ви сваляли разни типове?
Ако вържеш, добре дошло.
Заложено е просто в хората да си търсят други себеподобни за онаждане, егати думата.

# 43
Вас не са ли ви сваляли разни типове?

Сваляли са ме, но дали ще се съглася зависи от мен. Освен това аз познавам и доста моногамни мъже, така че не бих обобщавала.

# 44

Не съм съгласна. .....
И аз не съм съгласна. Аз забелязах друг, когато връзката ми беше приключила и беше въпрос на време да организирам изнасянето си. Винаги ми е било много странно какъв кеф носи една паралелна връзка с всичкото треперене и криене.

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 13:38 от I.Hr

Общи условия

Активация на акаунт