Как се държат след изневярата?

• 26 516
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
  • Насред хаоса
Той като се е напил, стой та гледай, как ще мисли съзнателно ли е, не е ли.
Вас не са ли ви сваляли разни типове?

Ами като знае какво представлява, като се напие, няма да пие, бре! Не е толкоз трудно да стигне до тоя извод.
А и като ме свалят, аз не мога ли да се сопна и да отрежа всякакви напъни?! Мога, стига да искам. Значи същото важи и за него. Точка.
За съжаление обаче повечето не гледат как да предотвратят кашата, ами впоследствие се тръшкат как да я оправят, като вече е забъркана.

# 46
  • 2860 км северно от Екватора
Изи, мъжете не си признават. Поне моят опит е такъв. Отричат до последно. И когато  истината  излезе на яве, или една част от нея, или една интерпретация  от нея...  тогава всичко е свършило; загубено доверие не се възвръща.
Няма значение как се държи, ама никакво,  един път направил ли го е,  а той за да признае може би го е направил повече, еми пак ще го направи.

# 47
По повод наши познати с подобен проблем, се сетих за темата и питах мъжа ми какво би накарало мъж да признае на жена си за изневяра година,  след като е приключила.
Отговорът му:"Ами, най-вероятно нищо не е приключило, а на него му е писнало да се крие....Или иска да си тръгне."
Не знам доколко е прав, ама аз все още не разбирам как и защо един мъж (знаем, че мотото им е "И на калъп да те хванат, отричай!") би си вкарал такъв автогол с доброволно признание.Особено за нещо, случило се преди повече от година, за което никой не знае и шансът да се разбере е почти никакъв.....Чак пък такава съвест!   
За мен човек с такова чувство за вина изобщо не би стигнал до извънбрачна връзка.

# 48
....Или иска да си тръгне."

Ключово.  Peace

# 49

Не може да вземе решение и се надява друг да го направи вместо него.

# 50
Краси, мъжът ти е много прав  Peace

# 51

Не може да вземе решение и се надява друг да го направи вместо него.
Или чак другият да направи крачката.  newsm78

# 52
.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 09:04 от daryl hana

# 53

Редактирано по молба на daryl hana

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 16:04 от So Lucky*

# 54
  • София

Ей това мъжете са много мързеливи. Иска да си тръгне, а друг да му свърши черната работа. Като си признае какво, разчита жената да си тръгне или да го изхвърли. А не може ли като иска да си тръгне, поне да има смелостта да го направи без да наранява допълнително

# 55
Може да се колебае, да иска и двете и да не може да реши.Казвайки на съпругата тя може да го изхвърли и ето, проблема е решен Joy.Обаче тя, както обикновено се случва, решава да прости, и мъките на нещастния кръшкач продължават.Че сега трябва и ежедневно да се прави на влюбен и разкаян в къщи Joy.Така ще е месец, два, половин, една година, и като му писне, айде пак по живота.Още повече че вече е сигурен, че съпругата ще прости-щом веднъж го е направила, пак ще го направи.

# 56
и мъките на нещастния кръшкач продължават
Joy Joy Joy

# 57
So Lucky, ако може, изтрий чаршафа ми, че все ми боде очите. Heart Eyes

# 58
So Lucky, ако може, изтрий чаршафа ми, че все ми боде очите. Heart Eyes
Готова си  Peace

# 59

Общи условия