Как се държат след изневярата?

• 26 516
  • 79
  •   1
Отговори
Въпросът ми е , как се държат мъжете, които са се "завърнали" в семейното гнездо?
Ако ПРЕДИ са ви казвали, че ви обичат, сега казват ли го отново като ви гледат в очите?
Говорят ли за ДРУГАТА?
Разкайват ли се?
По-мили ли са от ПРЕДИ?
Има ли разлика в отношението към децата?
Правят ли повече подаръци?
А неловкото мълчание?...

# 1
Колкото мъже по планетата, толкова и сценарии. Казвай какво те мъчи, не ни анкетирай.

# 2
Призна си за изневярата и каза,че всичко е приключило,но аз не чувствам нещата като преди,вече анализирам всяка негова постъпка и дума.Чудех се дали и на него му е неловко или има чувства към другата,но щом ми призна според мен иска да е с мен.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 17:16 от Изи34

# 3
И така ще бъде известно време или завинаги. Понеже съм минала през това мога да ти кажа как постъпих аз. Стоях и се борих, със себе си най-вече. Имах желание и положих старание бракът ми да оцелее след изневярата. Той също много се стара, но накрая все пак не се получи. Дребните дразги отпреди се превърнаха в огромни скандали и трудностите в общуването се задълбочиха. След три години се разделихме.

Много мои приятелки обаче преодоляха тази криза и не само продължиха, но са и щастливи. Браковете им не са "както преди", но любовта надделя и връзките им пак са успешни. Нито при мен, нито при тях мотивът е бил "да останем заради детето". Това закрепва временно положението и само толкова.

# 4
Нито при мен, нито при тях мотивът е бил "да останем заради детето". Това закрепва временно положението и само толкова.

Покрай мен където е имало подобни случки, това е мотивът да стоят заедно. И стоят .. А как - те си знаят. Не се траят, но "семейството"  е цяло.  Crazy

Та в тази връзка - съгласна съм, че колкото хора - толкова сценарии.

Изи, ти как си? Отдавна ли се развиват събитията, скоро ли? Ако е скоро - изчакай, не се знае какво ще стане. Може да ти хвърля прах в очите, а може и наистина да съжалява. Като цяло обаче решение, ако има - то е в твоите ръце. За това гледай да не го взимаш под натиска на емоциите.

# 5
Имам много примери около мен за изкуствено поддържане на "брак".И нещастни жени за години напред или завинаги.Май нямам наблюдения върху щастливо продължили напред.

За да си направиш някои изводи, мисля, че има огромно значение той сам ли си призна, или ти го притисна, за да ти каже?

# 6
Мерси за отговорите,прави сте има си разлика от човек до човек.Миналото лято е било и в общи линии каза,че иска да е с чиста съвест пред мен. От една страна се радвам,че ми каза,но от друга,ако не ми беше споделял щеше да запази връзката ни неопетнена,а това малко или много оставя някаква следа.Каквото и да е лепилото,пак си личи счупеното,но мисля,че ще го преодолея.

# 7
Такова поведение намирам за егоистично. Като онзи виц за Вуте и заема.

# 8
1. В началото гузно, след време все едно нищо не се е случило.
2. Да.
3. Говореше във влюбения период, аз го наричах Влюбения Шекспир защото прописа бозава поезия.
4. Разкая се след като се разделихме.
5. Определено беше по мил и внимателен, все пак го беше страх че и аз мога да забележа друг.
6. Не.
7. Не съм забелязала разлика, БНД обичаше да ми прави подаръци.
Неловко мълчание е нямало.
Тази му глупост беше капката, която преля чашата на търпението ми. Две години след увлечението му се разделихме макар че връзката ни ( за мен ) приключи в момент в който спря да му ми пука.
Моя приятелка остана омъжена от интерес и не престава да му напомня за случката. На него пък му е все тая какви му ги разправя и така си живеят повече от 7 години.

# 9
Мерси за подкрепата момичета Hug

# 10
  • Насред хаоса
Призна си за изневярата и каза,че всичко е приключило,но аз не чувствам нещата като преди,вече анализирам всяка негова постъпка и дума.Чудех се дали и на него му е неловко или има чувства към другата,но щом ми призна според мен иска да е с мен.
Не оправдавам изневярата, но според мен това, че е признал, говори много за него като човек. Решил е, казал ти е, предоставил ти е възможност за избор. Можеше да скрие, както правят болшинството, и да разбереш по-късно или от други хора, което щеше да е още по-болезнено и унизително за теб самата. Знам, че се бориш със себе си, но оцени това, че е постъпил достойно и честно спрямо теб. Според мен такъв мъж заслужава да му простиш и да му дадеш втори шанс. Разбира се, че и на него му е неловко, гадно и гузно, но въпреки това е решил да ти каже. Опитай да не мислиш за изневярата, концентрирай се върху връзката ви и поведението му оттук нататък. Пък времето ще покаже какво ще стане. Аз бих дала шанс на мъж, който е имал смелостта да признае. Ако обаче не ми е казал, а науча по-късно, спукана му е работата. Едно, задето ме е правил на идиотка, второ, задето се е доказал като страхлива мишка.

# 11
  • София
Не оправдавам изневярата, но според мен това, че е признал, говори много за него като човек. Решил е, казал ти е, предоставил ти е възможност за избор. Можеше да скрие, както правят болшинството, и да разбереш по-късно или от други хора, което щеше да е още по-болезнено и унизително за теб самата. Знам, че се бориш със себе си, но оцени това, че е постъпил достойно и честно спрямо теб. Според мен такъв мъж заслужава да му простиш и да му дадеш втори шанс. Разбира се, че и на него му е неловко, гадно и гузно, но въпреки това е решил да ти каже. Опитай да не мислиш за изневярата, концентрирай се върху връзката ви и поведението му оттук нататък. Пък времето ще покаже какво ще стане. Аз бих дала шанс на мъж, който е имал смелостта да признае. Ако обаче не ми е казал, а науча по-късно, спукана му е работата. Едно, задето ме е правил на идиотка, второ, задето се е доказал като страхлива мишка.

Е това никога не съм го разбирала - по-достойно било, че е дошъл и ти е казал. Как си научила е все тая, постъпката е еднакво гадна и унизителна. Но тя говори повече за него, а не за теб.

# 12
  • Насред хаоса

Е това никога не съм го разбирала - по-достойно било, че е дошъл и ти е казал. Как си научила е все тая, постъпката е еднакво гадна и унизителна. Но тя говори повече за него, а не за теб.
Именно - за него говори. Може да скрие, естествено. И в двата случая е унизително, за мен обаче би било по-унизително и повод да прекратя всичко из корен, ако науча впоследствие от други хора. И да, изисква се смелост да кажеш за такова нещо. Да крие, лъже и маже може всеки. И все си мисля, че доста жени избесняват не толкова заради самата изневяра, колкото за това, че са били лъгани и са разбрали последни. И това е основната причина след това никога вече да не му повярват. Бих рискувала да повярвам отново на такъв, който е признал. Но на такъв, който е крил до последно - никога вече. Но това си е мое мнение, не ангажирам никого с него.

# 13
Но това си е мое мнение...

Изписа толкова по принцип или защото си била и в двата вида ситуация?!

За болката, обидата и огорчението няма никакво значение дали е признал или си го хванала. Последствията си остават все тъй неясни. Това, което измъчва всяка жена е не "Защо?", а "Как и дали да остана?".

# 14
  • София
Но това си е мое мнение...

Изписа толкова по принцип или защото си била и в двата вида ситуация?!

За болката, обидата и огорчението няма никакво значение дали е признал или си го хванала. Последствията си остават все тъй неясни. Това, което измъчва всяка жена е не "Защо?", а "Как и дали да остана?".

Нито как, нито защо, нито с кой би ме вълнувало. единственото е дали можеш да го преодолееш или не, как ще се чувстваш ако го преодолееш и можеш ли да продължиш да го гледаш и да не мислиш за изневярата

Общи условия

Активация на акаунт