Смешки от форума - 8

• 69 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
София, и аз видях меч и се зачудих за какъв задник става въпрос. Трябваше да се взра добре, за да видя задник Simple Smile

# 436
Значи може и психо-тест да е в някакъв смисъл.  Mr. Green

# 437
  • София
А не може ли просто да е една обикновена глупост, която хората интерпретират всякак, защото не могат да възприемат възможността да е глупост? Демек, щом някой го е нарисувал и сложил за аватар, значи има някакъв велик смисъл!

# 438
От любимата ни тема:

Цитат
Да, де, но тук лирическия герой е голям мъж, който не се къпе по 3 дни и това включва и д-то и кракалаците!

Стилът ме грабна.  Mr. Green

# 439
А не може ли просто да е една обикновена глупост, която хората интерпретират всякак, защото не могат да възприемат възможността да е глупост? Демек, щом някой го е нарисувал и сложил за аватар, значи има някакъв велик смисъл!

А не може ли ние в темата просто да си пишем глупости, без да ги приемате непременно насериозно?  Wink

# 440
  • София
На мен ми хареса идеята за зашития задник.

# 441
  • # супернатурална #
Това ще се окаже по-занимателно и от петната на Роршах  Laughing

# 442
От любимата ни тема:

Цитат
Да, де, но тук лирическия герой е голям мъж, който не се къпе по 3 дни и това включва и д-то и кракалаците!

Стилът ме грабна.  Mr. Green

А мен - кракалаците, но заради богатството на българския език се питам това крака ли означава, или нещо друго в близост до д-то Laughing

# 443
крака са , крака, може и крачища Laughing
ето още асоциации - "кракалаци"-дълги, кльощави ; "крачища"- по-къси и хм-не-толкова кльощави, по скоро обратното Laughing

# 444
Една буква да сбъркаш и уиде коня у реката.
Цитат
Довечера сме на скара, направила съм картофена салата и ще метна едни кърмачета.
newsm09

# 445
Цитат
Довечера сме на скара, направила съм картофена салата и ще метна едни кърмачета.
newsm09

Joy Joy Joy

# 446
Цитат
newsm09
А, не hahaha
Такива грешки са много коварни, защото и проверката за правопис не ги лови. Сещам се за разни подобни - набираме Устава на някаква кооперация и вместо "право на глас" бяхме дали на съкооператорите "право да глад", а според нейм-картата си един "банков експерт" беше превърнат в "банков експрес" и още мнооооого в същия дух...
oops малко оспамих.

# 447
Момичета,благодаря,че разсмяхте деня ми! smile3532 smile3532 smile3532

# 448
Цитат
newsm09

Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Joy

# 449
 hahaha Велики са кърмачетата на скара.

Общи условия

Активация на акаунт