Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 45

• 39 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Ееееех, Лагуниии,   Heart Eyes Hug Heart Eyes какво разбираме ние от любов ! Да не говорим, че явно и хал хабер си нямаме от ВНЛ !  Joy Joy Joy

И никак, ама никак не мога да разбера тази велика любов, която Джемре демонстрира към Кузей.
Защото за мен да задушаваш и обсебваш любимият си, да го манипулираш и да използваш слабостите на характера му, да му причиняваш болка и страдание, само и само за да си докажеш, че ти си в сърцето му ( нещо, което той вече каза, не знам какво още иска това момиче! ), да го подлагаш на унижение и да му играеш номера от селски вечеринки, е всичко друго, но не и любов !

Госпожата, Heart Eyes Hug Heart Eyes ще видиш ти като се съберат и като го ударят на щастие, как ще има да цъкаме от почуда.Не  разбираш и ти като мен, че в любовта всичко е позволено.Можеш да злоупотребяваш с всички и всичко.Щом се обичат хората могат да правят всички на абдали безнаказано. ooooh! Абдалите и техните чувства - под ножа!Амаха с ха!

Ми иска и Гюней и Баръш строени там ! Сал не е булка за един левент, я !  hahaha hahaha hahaha

smile3532  Сигурно Кузей я е изпреварил и я е настъпил по крака, да се знае, че петел ще пее у дома.Да, ама тя, не е свикнала така, та затова гледа сърдито настрана. Joy

Joy Joy Joy Като го гледам нашичкият напоследък, на петела гребена му е останало само ! Laughing

# 556
 hahaha hahaha hahaha Госпожата! Heart Eyes

За пред хората се е барнал с гребен.Барем на  гребен да го докара, че то инак  вече се разбра, че у тях не петел, а кокошка ще режисира дома. Joy

# 557
Гледам пропуснатото и не мога да разбера нещо - защо се изля такава злоба и се изсипаха такива грозни хули по Зейнеп ??? Злобна била, отмъстителна.... И защо ? Защото каза истината на Джемре, затова ли ? Нима всяка една дума, която и каза, не е истина, нима  злъга за нещо, така, както правеше Джемре, гледайки я в очите ? Не, каза и в прав текст цялата истина, както за връзката им, така и затова как постъпиха с нея ! Джемре била наранена. Ти да видиш ! Ами тя, освен многострадална Геновева, досега друго не е показала. Все е жална, все е недоволна , вечно някой и е длъжен ! И защо бе, джанъм ?! Да не би да е Савската царица, че на нея някой да и спестява истините и болките ! Или може би, тя докато лъжеше и манипулираше Зейнеп, шербет и капеше от устата !
Друго, обаче, ми е много по- интересно на мен . Защо, аджеба, самата тя никак не си вярва, че Зейнеп я лъже ? Нали добре познава Кузей, нали е сигурна в любовта му, какво я притеснява някаква си бивша или пък някаква си настояща ?

# 558

Нали добре познава Кузей, нали е сигурна в любовта му, какво я притеснява някаква си бивша или пък някаква си настояща ?

Има леекинки познавателни пропуски момето, но не е болка за умиралка.За сметка на това, един друг урок на тема "провокативна психотерапия" си го е научила за 6- ца.Няма грешка като я изпитат.

# 559
dterziiska 

Много интересен анонс, очертава се страхотна серия, тъкмо да ни държи до 31 октомври, защото другата седмица май няма да има епизод заради байряма им. smile3508

Джемре е много красива... Heart Eyes и много тъжна като булка. newsm03

# 560
  • Тук някъде.....
Много е красива, наистина  Hug Роклята, поне горната й част, не ми харесва особено, но й отива  Heart Eyes Въпросът е в коронката й - кой я изпрати? Кузей? Много вероятно, особено ако го свържем със строфите на прослушването: “Той ми изплете венец от диви цветя.....“  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А и Джемре го държеше с такава нежност! Другият вариант е Ферат, а моето въображение да си прави шеги с мен  Mr. Green Много ми харесва фрагмана, както и очаквам серията с нетърпение!  Peace

# 561

Преди малко изгледах превода на разговора Гюлтен/ Кузей.Кузей не каза нищо, когато Гюлтен го помоли да сложи край на връзката си с Джемре.Е, той ни показа, че значи връзка все пак има.Ами да  му е честито!Обича Джемре, не иска да я нарани, иска да се грижи за нея.Че кой го е спрял?Да не реве , ами да действа и да покаже какво иска.Хем го сърби, хем го боли и него.Не му дреме за живота му, иска да отмъщава, хем Джемре иска, хем е мъж на честта.Да му има аз обърканите понятия! ooooh!
Гюлтен пък била отгледала Джемре все едно е по- различна от другите.Все едно е цвете.Ама вярно добре се е справила.Отгледала е цвете, подобно на тези , които поглъщат  насекомите, които имат нещастието да кацнат на него. ooooh!

# 562

Гюлтен пък била отгледала Джемре все едно е по- различна от другите.Все едно е цвете.Ама вярно добре се е справила.Отгледала е цвете, подобно на тези , които поглъщат  насекомите, които имат нещастието да кацнат на него. ooooh!

Това беше много добро Simple Smile

# 563
Добро утро, да разбирам ли, че всички гадости, които натвори Джемре на Зейнеп, лъжите, манипулациите, подигравателното и отношение, това, че не ги оставяше никога на мира и беше вечното присъствие, само дето в леглото им не влезе, е проява на чиста и всеотдайна любов към Зейнеп ??? Хайде холан !  Stop Освен, че е смешно, си е направо абсурдно, защото всички станахме свидетели на тази "любов" на Джемре към Зейнеп ! Та не виждам, какво чудно има в това, че в момента Зейнеп отговаря със същите чувства и използва същите похвати ! Не виждам причина защо на Джемре тези простотии да и се прощават и да се намират за нормални, пък на другата - не ! Лично аз не меря с двоен аршин - каквото - такова ! Но, както сама каза - разни хора, разни идеали !
И никак, ама никак не мога да разбера тази велика любов, която Джемре демонстрира към Кузей.
Защото за мен да задушаваш и обсебваш любимият си, да го манипулираш и да използваш слабостите на характера му, да му причиняваш болка и страдание, само и само за да си докажеш, че ти си в сърцето му ( нещо, което той вече каза, не знам какво още иска това момиче! ), да го подлагаш на унижение и да му играеш номера от селски вечеринки, е всичко друго, но не и любов !

Госпожата , един английски чай да беше почерпила поне... Crossing Arms

Добре, кажи какво е това любов според тебе, но да не ми извадиш някоя притча или клише написано от някой, ей така с няколко свои думи...Според тебе какво е любов?

# 564
Направо - китка на витка е отчувала ! ooooh! Докато гледам и аз това си мисля - Джемре може и да иска да избяга от махалата, ама махалата никога няма да се махне от нея !

Добро Утро , като ида до Великобритания, може и по един английски чай да почерпя ! Ама аз до Турция бях, така че ще е нещо по- непретенциозно !
Не знам какво против притчите имаш, още по- малко разбирам защо ги сравняваш с клишетата, но позволи ми, да си отговарям така, както аз намеря за добре ! Пък, ако си ме чела по- внимателно, поне в десетина мои поста, ще намериш "определение" затова, какво мисля за любовта ! Така, казано с мои думи, простичко....Защото умея добре да се изразявам и без да ползвам помощни средства, а когато го правя, то е за да подчертая или подкрепя мнението си !  Peace
И понеже много обичам да си служа с цитати, притчи и други мъдри мисли, щети отговоря сега, с думите на един мой любим герой :  " Любовта не се пише, любовта се чувства ! " Wink

# 565
Добро Утро, Софи, толкова много харесвам Джемре, но не и като булка.
Та те с Баръш бяха много по-красива двойка на сватбата на Гюней и Бану.
Не е случайно, явно искат да покажат душевната й болка и все пак, исках да я видя с по-красива рокля...
Иначе, филмът наистина си следва своята логика, всичко се развива съвсем закономерно.
Тази серия май ще е най-добрата от началото на втория сезон.
Хареса ми много и предишната.
Хубав филм е, а Къванч и Ойку правят страхотни образи, справят се блестящо,
а и другите покрай тях...
Имам чувството, че наистина са й облякли рокля, която да я задушава, каквото е и чувството й ...
Нищо, нищо не е случайно във филма.

# 566
Госпожата , Фенчето писа ,че си в Лондон,  ooooh!, но мисля ,че и турски чай няма да откажем.. Crazy

Любовта не се пише, любовта се чувства Това отговаря на #557 пост Госпожата! В тази химична реакция рядко вървят заедно разум и чувства, човек е като на кантар ту към разум, ту към чувства и знаеш ли правилен избор няма! Така виждам ситуацията на Джемре!   

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 22:43 от Добро Утро

# 567
Добро Утро, Софи, толкова много харесвам Джемре, но не и като булка.
Та те с Баръш бяха много по-красива двойка на сватбата на Гюней и Бану.
Не е случайно, явно искат да покажат душевната й болка и все пак, исках да я видя с по-красива рокля...
Иначе, филмът наистина си следва своята логика, всичко се развива съвсем закономерно.
Тази серия май ще е най-добрата от началото на втория сезон.
Хареса ми много и предишната.
Хубав филм е, а Къванч и Ойку правят страхотни образи, справят се блестящо,
а и другите покрай тях...
Имам чувството, че наистина са й облякли рокля, която да я задушава, каквото е и чувството й ...
Нищо, нищо не е случайно във филма.

Много се радвам да те "видя"... Hug Hug Hug

# 568
Госпожата , Фенчето писа ,че си в Лондон,  ooooh!, но мисля ,че и турски чай няма да откажем.. Crazy
Щом Фенче ми го е пожелала, значи и там ще ида !  Peace
Утре ще почерпя по един турски, който е страхотен, между другото, щото, ако го пийнем сега, няма да можем да заспим цяла нощ - не мога да си сложа аз такъв грях на душата !  Wink

# 569
А сега пийте по едно млекце и си лягайте. Mr. Green

Лека и спокойна нощ. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт