Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 45

• 39 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Добро Утро  Hug

# 571
А сега пийте по едно млекце и си лягайте. Mr. Green

Лека и спокойна нощ. Hug Hug Hug

Само да не е краве, защото е вредно за зрели жени.. Mr. Green

# 572
# 573
Според мен Кузей знае много добре, че Гюлтен е права и затова постъпи така с Джемре Peace
Надявам се Джемре и Баръш да не се оженят , това би била голяма грешка.
Госпожата , добре дошла  bouquet. Не казваш нищо за нашят любимец, не го ли хвана по сокаците Wink?

# 574
Само да не е краве, защото е вредно за зрели жени.. Mr. Green

Кой за каквото иска, за такова да го мисли, мен краве ме устройва. Wink Mr. Green

Като гледам празното място до Джемре и каква е унила, Баръш да не е мислил до последно и да е дошъл в последния момент. Mr. Green Shocked

Айде лека пак. Hug Hug Hug

# 575

Ама как се е ухилил и зализал Баръш

нещо не се вързва цялата ситуация от снимките... newsm78

....чак и Симай е намесена.. #Crazy

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 23:07 от Добро Утро

# 576

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 23:08 от dterziiska

# 577
# 578
# 579
dterziiska, благодаря ти много за информацията, с която ни зареждаш   bouquet

# 580
Изчезна ми поста ! newsm78

Ивана,  Hug хош булдук !  bouquet Не можах да го сгащя наш левент, защото аз събирах слънце в Анталия, пък той рони сълзи по истанбулските сокаци ! Laughing Ама съм заложила капани около Нова година да го спипам ! Mr. Green Wink

Добро утро, единственият правилен изобр, е самата любов !Защото не ти избираш любовта, а тя теб !  Онази - безусловната, която те кара да се откажеш от себе си, заради човекът, когото обичаш, онази, която те кара да забравиш, че светът се върти, защото световъртежа в сърцето ти, е по- силен от земното притегляне, онази любов, която те кара да не стъпваш по земята, а сърцето ти да бие в един ритъм само с едно единствено сърце, онази любов, която те прави смирен и притихнал ....любов, която те кара да лекуваш рани, а не да ги отваряш....за тази любов говоря ! Всичко останало, е бошлаф !
В този епизод става ясно, защо Джемре е такава. Та тя прилича досущ на майка си - и двете ги бива да нараняват хората, които обичат ! Не мисля, че това е същата любов, за която говорих, това просто е себичност и егоизъм . Но, Джемре така е възпитана , създадена и е една съвсем грешна представа за самата нея, едно  измамно самочувствие и абсолютна липса на адекватна самооценка! Peace

Терзийска ,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 581
dterziiska, благодаря ти много за информацията, с която ни зареждаш   bouquet
И аз...   bouquet
Тез младежи как са се ухилили до уши.. Laughing Laughing Laughing

# 582
Изчезна ми поста ! newsm78

Ивана,  Hug хош булдук !  bouquet Не можах да го сгащя наш левент, защото аз събирах слънце в Анталия, пък той рони сълзи по истанбулските сокаци ! Laughing Ама съм заложила капани около Нова година да го спипам ! Mr. Green Wink

Добро утро, единственият правилен изобр, е самата любов !Защото не ти избираш любовта, а тя теб !  Онази - безусловната, която те кара да се откажеш от себе си, заради човекът, когото обичаш, онази, която те кара да забравиш, че светът се върти, защото световъртежа в сърцето ти, е по- силен от земното притегляне, онази любов, която те кара да не стъпваш по земята, а сърцето ти да бие в един ритъм само с едно единствено сърце, онази любов, която те прави смирен и притихнал ....любов, която те кара да лекуваш рани, а не да ги отваряш....за тази любов говоря ! Всичко останало, е бошлаф !
В този епизод става ясно, защо Джемре е такава. Та тя прилича досущ на майка си - и двете ги бива да нараняват хората, които обичат ! Не мисля, че това е същата любов, за която говорих, това просто е себичност и егоизъм . Но, Джемре така е възпитана , създадена и е една съвсем грешна представа за самата нея, едно  измамно самочувствие и абсолютна липса на адекватна самооценка! Peace

Терзийска ,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Госпожата много красиви думи  Heart Eyes  Peace , направо са заподозряни за ВНЛ  Wink Heart Eyes

Специално в този епизод видях Джемре да наранява само себе си! Гюлтен е шармантна , ужасно ме ядоса с разговора си с Кузей #Cussing out , но разбирам стремежа и да запази детето си и да иска да то да води един по -добър живот .Кой не би направил всичко възможно да предпази детето си ако сметне ,че е в опасност и то смъртна /Али/, като майка се опитвам да разбера постъпката и, като жена съм и много ядосана и разочарована, но тъй като рядко има случайности особено във филмите.. Спомни си Джемре първо пред Гюлтен призна ,че обича Кузей, сега Кузей се пречупи и го каза на глас и то в ситуация в която не беше заплашен за живота си и няма нищо общо с обещание към Али Peace

# 583
Че кой е казал, че не вярвам във ВНЛ ? Просто не вярвам, че тази между Кузей и Джемре е такава !  Peace
 Гюлтен направи огромна грешка, огромна ! Освен това не съм съгласна, че тя иска най- доброто за детето си, тя сама го каза. Иска охолен и спокоен живот за дъщеря си, а това не винаги означава най- доброто !
И никак не ми хареса, че за да предпази дъщеря си, нарани чуждото дете, което уж много обичала ! Да, Кузей и каза, че обича Джемре, той вече не го крие, но какво му носи тази любов, е въпросът ? Само болка, страдание и обида, затова не я искам ! Това е ! Peace

# 584

Специално в този епизод видях Джемре да наранява само себе си! Гюлтен е шармантна , ужасно ме ядоса с разговора си с Кузей #Cussing out , но разбирам стремежа и да запази детето си и да иска да то да води един по -добър живот .Кой не би направил всичко възможно да предпази детето си ако сметне ,че е в опасност и то смъртна /Али/, като майка се опитвам да разбера постъпката и, като жена съм и много ядосана и разочарована, но тъй като рядко има случайности особено във филмите.. Спомни си Джемре първо пред Гюлтен призна ,че обича Кузей, сега Кузей се пречупи и го каза на глас и то в ситуация в която не беше заплашен за живота си и няма нищо общо с обещание към Али Peace

Кое и е шармантното на Гюлтен?Къдриците вероятно.Толкова негативи събра тия епизоди, че напълно я разбирам Зерин защо казва, че и е трябвало време за да се освести от сценария на втори сезон.След като подбудите и са само и единствено да предпази дъщеря си, защо тогава я тика на Баръш, след като знае, че Джемре не изпитва никакви чувства към него.Е, добра партия е Баръш, ще помогне на дъщеря и да се измъкне от квартала.Както казва Госпожата, какво да се очаква от дете възпитавано от майка, като Гюлтен, чиито приоритети станаха очевадни от разговора с Кузей, а и не само.Защо Джемре в началото се беше насочила към Гюней?Защото по нейните думи е по- переспективен.Очаквала е той да и подсигури живот извън махалата.Тези детайли ни се натрапват от сценария.Това е една от причините да казвам, че Гюлтен се опитва да надхитри дявола, но няма да и се получи.

Госпожата,  Hug

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 00:17 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт