Ники цяла нощ сънува и плака в съня си беше ужасно:( ама мина
сега отидоха с тати на кафе, а мама остана да релаксира
и познайте какво ще направи първо
Ще яде
Идеята с панделката е доста добра само, че при нас е неусъществима
незнам защо на мен не ми държат и то да ти кажа не всички има някой който си държат, но там където са ми най необходими не
е реших кардинално въпроса 

благодаря, че сподели сега и ние сме без дръжки навсякъде
да видим как ще разхвърля сега
аз не бях се сещала ама то в разговора се ражда истината 
Ей пораснаха си ни децата 

Вчера грам време не ми остана...Алина е пощуряла и не се спира на едно място,голямо тичане пада след нея...Вечерта пък моите родители ни бяха на гости,та им съобщихме новината и на тях.Те също много се зарадваха,определено вече съм много по-спокойна
Даже майка ми днес сутринта дойде да вземе децата,за да си почина аз малко,защото ММ днес е на работа и не може да ми помага и той....Аз не че съм седнала да си почивам,де...До одеве чистих и готвих,остана ми да простра само прането после...и мисля да си пооправя после малко ноктите и веждите,да си взема един душ на спокойствие....и чак тогава да ходя да си ги взимам децата.
И изглеждат адски вкусни
Личи си,че сте си изкарали добре.Ивко и той голямо сладкишче
И тоя Гъми Беър е навсякъде
На Боян от 1 година му давам Есберитокс и не ми е боледувал изобщо.1-2 пъти да е имал само лека хрема и това е.Много съм доволна 
Как сте днес?Дано да се оправяте бързо и двете!

Не знам дали ми имаш номера,но ако искаш,може да ми пишеш на ЛС,за да ти го пратя и като идвате към Ловеч,да звъннеш за по кафенце 

Как е?Пооправихте ли се?
Да се оправя бързо Ивайло!

Аааа,ама много болни,бе,какво става?!
Ужасно е това,но важното е,че всичко е минало и Анджи е добре!За съжаление при доста дечица се получава така,особено на възрастта между 6 м.-3 г. 
дано анджи е добре,а ти се се стресирай...неизбежно е,аз също в такъв момент незнам дали бих могла да реагирам,нормално е ,майка си,изплашила си се... и аз бих 

)
дано остане доволна!

, ама първо ще разгледам снимките в албума , да се порадвам на мъниците ви
При теб Т е от друго, но си е пак температура и последствията са същите. Ти кърмиш ли още, как така го получи този мастит? Сега с антибиотика можеш ли да кърмиш? Бързо ли отминава това нещо? Съчувствам ти, мила!
Една позната мама така получаваше често и все вдигаше високи Т, направо не й завиждах...

И отново бременна, и със сто неща на главата ти пак се грижиш за нас и не ни оставяш. Е няма да се науча аз. Явно ми липсва достатъчно организация. Евала!
Сигурна съм че всичко това ти струва много усилия, за което съм ти признателна! Честити сърчица!
Ех, колко е хубаво само...! Винаги да ви се случват все такива хубави неща!!!

Дано и Господ ни го е отредил.

Още не съм решила. 

починах си 4-5 часа, после се разходихме и понапазарувахме и тамън заваля и се прибрахме
сега Ники играе, татко му чете списание, а аз наминавам да видя какво си правите.
Нали има 20% намаление и ние с мм се бяхме наточили с един списък и право там. Обаче изненадата беше голяма когато видяхме памперсите, който използваме на цена 29 лв., а попринцип са 26лв(пак там) та намелението е върху тези 29 лв. Поразгледах и другите неща заради който бях отишла и всички вяха с доста над цената, която съм ги купувала. И така оставих си кошницата и си заминах, защото ми писна да се подиграват с нас.Така, че ако някой се е запътил натам да гледа цените. Е оплаках се! 

Аз много се притесних, ММ повтаряше, че била сънена и затова се държала така, ама като е сънена и гладна поревава докато стане млякото, пие го и заспива. Според мен или не е можела да диша добре, защото й е бил запушен носа и нещо я боли. Може и зъбите да са, защото едната й буза е червена, а вече няма температура.

било много опасно да загуби човек съзнание оф просто неЗнам и аз как все още пиша, не искам да ви плаша..спирам да пиша другите им обяснения че не спирам да ги мисля, а не искам да натоварвам и вас. Та отидох да търся неврохирурга в окръжна болница, но трябваше да мина през детския спешен кабинет, там ме наредиха, че съм безотговорна майка,че не съм завела детето при тях още вчера и че не съм направила рентген и че ако нещо се случило с детето само аз си нося отговорността.Отидох при неврохирурга, прегледа я, каза ми човека спокойно, детето е контактно, храни се не е нужен на този етап рентген. Каза ми да а следя за повръщане на фонтан,сънливост,раздразнителност и ако нещо ме притесни да я заведа пак. Тръгнах си и се обадих на педиатърката да и обясня,уж да се успокоя а тя още повече ме притесни. Направо изпушвам вече, не мога да си простя как го допуснах да се случи. Кофтито е че Анджи не пълзи,а направо тръгва да се изправя да върви и не се е научила като загуби равновесие да падне на дупе, а пада директно като талпа, днес цял ден съм залепена зад гърба и, то не че друг път не съм ама на за 1 секунда вчера стана белята.Че така момичета сега бдя над нея и не мога да заспя, притеснявам се защото днес 2 пъти повърна, не на фонтан ама повърна, а това отдавна не и се е случвало и сега затова треперя..