Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 613
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер и честит отминаващ вече рожден ден на всички Hug

Ние имаме "уникалната" възможност да наблюдаваме част от рали България, което се провежда точно под нашите прозорци ooooh! Събитието е 2 дни, целият град е блокиран, не можем да си стигнем до блока, улицата ни е затворена и тук са си сглобили боксовете и като за капак бръмчат де-но-но-щно #Cussing out Да, интересно беше да погледнем отблизо как изглеждат състезателните коли, но сега вече е прекалено-Юлия и без това спи адски леко Crazy

Иначе днес имахме спортен празник в един от парковете! Голяма забава падна-имаше детска зона и за най-малките  Party

За имуностимулантите бих била мнооого предпазлива. Клеевата тинктура, примерно се води силен алерген, който, ако се накапе в носа, може да погори лигавицата, заради съдържанието на спирт. Това е комбинираното мнение на хомеопата и педиатъра ни Peace От Есберитокс Лили ми е ставала направо хиперактивна и превъзбудена.Наскоро четох,че коластрата при бебета е безмислена, понеже се разгражда от стомашните сокове, а иначе струва майка си  баща си Crazy В сиропите с витамини с разни плодови вкусове не вярвам и грам Naughty Само захар и оцветители са това Naughty Аз бих заложила на вит. Ц и най-много Осцилококцинум Peace За по-големи дечица много се препоръчват най-обикновените перлички рибено масло Peace Останалото е закаляване, правилно хранене и много любов Heart Eyes

Тони, днес минахме покрай вас с колата. За първи път така безпогрешно разпознавам човек, който съм виждала само на снимка Laughing

Съни, представям си къща с двор, в който да поберем купищата детски играчки и разните му там пързалки, люлки, пясъчник, колелета и каквото се сетиш Hug

Като ви чета как боледувате, без да сте ходили на ясла, лошо ми става ooooh! И същевременно ми спада яда към ДГ на Лили, още повече, че ММ не е съгласен да подадем сигнал до РИОКОЗ, че в групите се допускат сополиви и кашлящи, понеже смята,че това ще се отрази негативно върху детето  ни. Та, имайте го това предвид. Някои родители си пускат децата в яслите, веднага щом им свалят Т  #Cussing out Най-безочливо си взимат бележки от ЛЛ, че хлапетиите са здрави и ги пускат да заразяват останалите и медицинските сестри са длъжни да ги приемат . Вярно е,че и вкъщи не живеем херметически затворени, ама в детските заведения си е истински бацилник ooooh!

Погледнах частната кухня, която ползвате. Тук е по-скъпо с 0,50 лв.. Тук и държавната кухня е двойно по-скъпа: 2,50 лв. храноден. Богати хора са "болярите". Вчера една мама в магазина купи за близнаците си по едни дънки и една блузка и плати 108 лв. Money
Щото маййчинството могат да замразят, но цените-не #2gunfireЗа това и аз повече деца не искам да имам, па макар и осиновени (което ще ми спести бременеене и раждане). Може би 10 години и 1 млн. лв. по-късно ще съм на друго мнение  Whistling

Дони, напълно разбирам колко си притеснена и се моля всичко да бъде наред Praynig Предстваям си какво са ти наговорили лекарите и дано в следващите дни се докаже,че не са били прави  Praynig. Ако искаш, сложи на Анджи коланче за прохождане поне на първо време, понеже с тях децата се научават да разчитат на мама за сигурността си, пък и стойката им става една такава-с главата напред. Но за няколко дни едва ли ще навреди Peace Ти не си виновна за нищо, не си искала така да се случи  Hug Спокойна нощ Hug

# 76
Забравих да ви кажа, че във Фокс са пуснали ватирани блузки по 15 лв. Мисля, че и на 12 са ги продавали, но Яна има нужда и й взех една. Подозирам, че ще й е голяма и може да се обзаведе с още една  Grinning Миналата година имахме същата и сме доволни от тях.

# 77
  • Варна
Моля се всяка минута да е добре Praynig Знам, че не можем да ги предпазим от всичко, днес докато чакахме имаше толкова много деца кои със счупен крак, кой като нас с ударена глава, но просто едно нещо не ми излиза от ума, все ми е пред очите как детето ми се отпусна в ръцете ми Cry Cry Cry Знам, че трябва да се успокоя и да приема, че такива неща се случват, да Ани права си, но още ми е много зле затова.Четох тук из бгмама че понякога последствията след удара на главата се проявяват след 48 часа, може би като мине и това време ще се успокоя..оф не мога място да си намеря

# 78
Поздрави от комплекс Дебелец, язовир Цонево Simple Smile

Реших да изненадам ММ и да разнообразя него и Крис, приготвх багажа, сложих го в 6 ч. в колата докато спят, после ги натоварих без да знаят, че отиваме някъде, ги изненадах. Мога само да препоръчам това вълшебно място. Комплекса е малък, разполага с 4 двойни стаи (40 лв/нощувка), 4-ри бунгала (60 лв/нощувка), механа, басейн (който е празен в момента, в предвид времето) и невероятен изглед, стаите са буквално над язовира. Красота!

Крис е много по-добре. В петък ходихме на хомеопат. Първоначалния преглед + лекарствата = 100 лв.
Изписа ни:
- шуслерова сол N 3 и N 4 - 3 пъти по 2 таблетки - 5 дни
- шуслерова сол N 4 - 2 таблетки разтворени в 50 мл вода и се слага 3 пъти по 2 капки в носа
- calcarea carbonica 30 CH -  3 пъти по 3
- слънчева енергия - 3 пъти по 1 лъжичка (докато е с хрема, след това  1 път по 1 лъжичка за имунна система)

Ия - след раждането и аз имах проблеми с едната гърда и ходих на процедури, който ми помогнаха, от кой град си, аз съм от Варна.

Темичката е страхотна, заглавието много сладко Simple Smile
Аз гласувах, че искам още едно детенце и много ми се иска да си го направим до няколко месеца, за да се роди отново есента. ММ обаче е на друго мнение, иска да поизчакаме. Няма смисъл да се върна за 1 година на работа и след това отново в майчински. От друга страна - не знам как ще се справя, сега ми е трудничко. И затова се възхищавам на всички семейства с породени дечица.

# 79
HubellenaPraynig Hug, дано всичко е наред, вярвам в това, защото Господ пази дечицата ни. Знам как се чувстваш, защото преди няколко седмици и Крис падна на глава, аз протегнах ръка и ми се изплъзна. Няма толкова гадно чувство и такава вина, каквато изпитах. Лекарите могат да наплашат някой с причина и без причина, пожелавам да е второто от сърце. Какво са тръгнали да те обвиняват, като и без това чувството ти за вина те побърква, не това им е работата #2gunfire

Дневниците на вампирите го чакахме с ММ с нетърпение, уникален сериал.

# 80
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан още спи, ние се стягаме за купона.
Дони, виж в нета има едни каски за прохождащи деца. Те предпазват от силен удар. Дано всичко е наред. Hug
Анбибиан, Яна може да е ревала от сополи. Йоан ми го направи предния път този номер. Събуди се с рев и дълго рева, след това доктора ми каза, че от сополите им се пълни гърлото, спират да диша, плашат се и се събуждат с рев. Да оздравявате бързо. Hug
Честит рожден ден на Цветослава, Яна, Алекса и Данаил.

Лек ден ви желая.

# 81
Добро утро...
момчетата ми спят,а аз станах,че малко на тишинка да с и поседя.да имам време да ви разкажа за вчера  Laughing
имахме страшна организация унас ни чакаха една приятелка на майка ми(уж и седи на гости),и брат ми.майка ми нищо не знаеше,не ни очакваше.отидохме ниие с тортата,питката,балони,табелата за рд,цветя,свещи ...песни,и Ивко  hahaha ,приятелката на майка ми беше опаковала и големия подарък-микровълнова печка и всички в куп влезнахме удома с песен.майка ми остана без думи  hahaha
последваха сълзи от щастие и така,упоритата баба успяхме да я шашнем и изненадаме.
Ивайло също получи подаръци,със сантиментална стойност...от баба си получи бутилка  уиски,която трябва да отвори на 18тия си рожден ден(също с картичка с пожелания пак за след 18г.)
приятелката на майка ми пък му подари бутилка шампанско с негова снимка и пожелания да се изпие на 20тия му рд+ толкова редките 2 долара.много мило някак ми стана от тези подаръци Simple Smile
тръгнахме си към хасково в 21ч,че ивайло се превъзбуди явно  и неможе да заспи вкъщи(у майкини ми).от 9ч сутринта беше спал само час някъде по пътя като отивахме в свиленград и цееелия ден не мигна.как издържа незнам.ходи,побърка и баба си,и дядо си,че и вуйчо си  Joy разказа им играта направо,обаче още докъто се качим в колата за хасково и човека заспа.тук само го изкъпахме яде и сега все още спи  hahaha никак не е лесно по цял ден да ходиш и да разнасяш на баба си възглавничките за столовете из цялата къща.

цецавесело прекарване на празненството днес,после чакаме снимки   bouquet
дониразбирм те,нормално да си притеснена,но съм 100% сигурна ,че всичко с детенце е наред!!!  Praynig Hug Hug Hug

хубав ден,момичета   bouquet

# 82
  • Пловдив
Добро утро и от нас  Hug
Телефонът се раззвъня в 8ч и ни съббуди,тъкмо щяхме да си поспиваме  #2gunfire
Честито на всички празнуващи днес   bouquet
Цеца,приятно изкарване на празника  Hug Чакаме снимки  Wink
Блекче,браво на вас,страхотна изненада сте спретнали на майка ти  Crazy И хубаво сте си изкарали  Wink
Ради,аз вече като видя намелиние и съм почти сигурна,че цената е завишена предварително и съответно си го купуваш на нормалната цена,много е дразнещо  #Cussing out Циганска държава сме и и това е  #2gunfire
Дони,стискам палци всичко с Анджи да е наред  Praynig Те докторите освен да те наплашат друго няма какво да направят  #2gunfire Преди няколко месеца Благовест беше паднал и при падането си беше затиснал някакво кръвоносно съдче и то се наду,стана едно синьо топче  Rolling Eyes Аз даже и не съм разбрала,нито е плакал,нито нищо  Rolling Eyes Та,понеже ММ е паника реши,че трябва да ходим по спешност да го видят  ooooh! Отидохме във Велата,при което още не бяхме прекрачили прага и веднага 30лв моля и половин час обяснение за абонаментите им  #2gunfire Влизаме и лекарката като започна - това било вродено (аз и казвам,че досега не съм го виждала върху детето си,а тя продължава да ме убеждава в обратното  #Cussing out )трябвало да се премахне оперативно и още толкова неща ми наговори  ooooh! ММ направо откачи,щеше да се връща да я бие  Mr. Green След седмица тоипчето се махна  Peace
Отплеснах се малко,но исках да кажа и аз колко са отвратителни тези доктори и как напразно в повечето случаи ни притесняват и шашкат!!!  Peace
Сега е време да вървим на кафе  Crazy Хубав ден от нас  Hug

# 83
  • Пловдив
 Здравейте, момичета  Hug
 Честито на днешните рожденици    bouquet

Да се разпиша докато имам малко време  Simple Smile ММ гледа Борослав , а аз до сега чистих, бърсах и направо се скапах  ooooh! ама нали наближава РД  Heart Eyes Сега чакам майка ми да дойде ,ще ни бъде една седмица на гости и ще се нарадва едно хубаво на внучето, пък аз да си отдъхна малко  Mr. Green

Дони, надявам се Анджи да е добре  Praynig Praynig Hug Лесно е да се каже,но се успокои  Hug сигурна съм ,че всичко ще е наред  Hug и не се обвинавяй , ще се моля за вас да сте добре  Praynig

Блексче ,хубава изненада сте спретнали на майка ти.И аз много обичам да правя такива изненади на моята или тя на мен  Grinning

Анбибиан , Борислав реве по същия начин като му е запушен носа, пръскам му физ.разтвор и се успокоява 

За имуностимулантите - за сега мисля да не давам

Силви, да си изкарете супер, друго си е човек като смени обстановката,като се поразнообрази малко ,браво за изненадата  Grinning

# 84
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Hug Аз съм малко по-добре, Т ми спадна, болката и червенината в гърдата ми намаляха и се надявам, че ще ми се размине с цепенето както ме наплаши мамолога. Иначе продължавам с антибиотика, пия Аугументин, които е съвместим с кърменето. Имам въпрос към кърмещите майки - до кога мислите да кърмите? Питам, защото доста близки, а и педиатърката ми казаха, че е време да отбия малката и че дори съм закъсняла, защото по-късно щяло да ми бъде още по-трудно. Shocked Аз все още не мисля да спирам да я кърмя и искам, ако имам кърма (защото е доста намаляла) да изкараме и зимата, защото с тези вируси и боледувания (както и никнещи зъби), Дари търси единствено гърда. А като си помисля, че това е и единствения начин да я успокоя и приспя.
Дони, много неприятна случка. Не се обвинявай, за съжаление се случват такива неща. Стискам палци  Анджи да е добре.Hug
BLackKisSs™, страхотна изненада сте направили на майка ти. Браво! Тя може да се гордее, че има такава дъщеря като теб. Simple Smile
Цеца, весело изкарване днес.  nbirthday
Силви, страхотна изненада си спрепнала на твоите мъже. newsm10  Хубаво е понякога човек да избяга от градската суматоха.
dessy encheva, при нас като избръмчи някоя кола под прозореца и издивявам, представям си на вас какво ви е с този непрекъснат шум. Ако имате възможност идете днес някъде, за да не слушате шумотевицата и да си починете малко. Simple Smile
Хариела, бързо оздравяване. Hug
Честит Рожден на всички празнуващи днес! newsm59
На всички болни - скорошно оздравяване!
Лек и хубав ден!  Nature Sunny

# 85
  • Варна
Здравейте момичета, Благодаря ви за окуражителните думи, благодаря че сте съпричастни и се молите за нас!Човек сякаш в такъв момент от това има най-много нужда, чувствам се много по-добре всравнение с вчера, поуспокоих се.Детенце е видимо добре, закуси, поиграхме си и сега заспа.Има още малко до 48 ия час, ще изчакам и може би още по-леко ще ми стане.
На празнуващите днес весел празник!
Отивам да гладя, за да си запълвам мислите с нещо различно
Приятен ден и приятна почивка на отпочиващите!

# 86
Честит рожден ден на днешните рожденици!

Днес Яна е по-добре, като изключим, че леко похърква с нос като има нещо в устата си е супер направо  Heart Eyes Спа цяла нощ.
Аз обаче спах до 12 и все едно не съм спала въобще, имам 37 и 5, гърлото ме боли зверски, езика ми е обложен, имам гной между носа и гърлото и ме боли глава - нищо ново за мен - аз така си боледувам по 2-3 пъти годишно  Tired Само дето сега не мога да ида до аптеката на Раковска да си взема коларголови капки. Ще пробвам и аз с хомеопатия. Купила съм си хомеожен и инфлуцид и ги почвам днес.

# 87
  • Sofia
Добър ден!
Приключих със супата и чакам ММ да доведе зверчетата от вън, да обядват. Тя Елиза е заспала, но нищо, тъкмо като стане, по-лесно ще я нахраня, а няма да ми мрънка че й се спи.

Хубелена, щом толкова време е минало и няма нищо, значи всичко е наред с Анджи. А лекарите хич не мислят какво говорят понякога, много е лесно да обвиняваш човек, но трябва ли... В повечето случаи се държат ужасно с пациентите, ето затова всички мразим да ходим по болници и кабинети, заради "прекрасното" лекарско отношение и "правата" на пациента. Тегли им една.... Радвам се че Анджи е добре, успокой се малко.  Hug  Hug

Силви, браво на теб. Искам и аз така да ме закарат на подобно място, без да зная. Ама ако ММ изобщо някога направи такова нещо, със сигурност ще забрави дори гащи да ми вземе.  Mr. Green  Mr. Green

Ия, аз мисля да изкарам и зимата с кърменето поради същите причини, които и ти изброяваш.  Peace

Анбибиан, честито.  Close Е можеше и да не се разболяваш, не беше задължително...  Close Аз киноата освен в супи, я слагам и в кремчета с малко натурално нишесте и някакъв плод, става много добре. Но за нас не я готвя, знам че в салати я използват в суров вид, в нета има доста рецепти, питай чичко Гугъл.

Цеца, весело ви и от мен!   ura Tada Tada  bigdance2

Блеккис, браво за хубавата изненада, която сте спретнали на майка ти. Всяка майка би се разчуствала от подобно нещо.  smile3501

Кажете ми от къде да си купя амарант? Около нас не знам да има Био магазин (аз съм в Надежда, Свобода), в Карфур няма. Къде да го търся??  newsm78

# 88
Честит празник и на днешните ни рожденици  newsm59 newsm59

За килимите никой не включи, но то няма и смисъл, тъй като вчера ходихме до Варна и си взехме килимче GrinningМного е готино, не е от най-рошавите с по-къс косъм е , а пък и прИмоция хванахме - 200ЛВ. - кво му плащаш Mr. Green Ходихме и да си вземем епикризата и тръпки ме побиха като влязох в болницата Stop

Съни, радвам се че всички около вас ви подкрепят Hug Снахичката ни е много сладка Heart Eyes, а и се очертава да е грижовна мама като теб/имам предвид снимките с количката и бебето/ Laughing

Дони,  Hug не се обвинавай миличка.Дано всичка е наред с Анджи Praynig

За имуностимулантите и аз се чудих за тази колостра newsm78 Имам купен Есберинокс, но не съм го давала още.Имам и един сироп на д-р Тайс "Мързел град" от него давах няколко пъти и спрях като се усложниха нещата с болестта ни.

Силви, браво на теб GrinningДа си изкарате страхотно Grinning

Всички болнички деца и мами да се оправят бързо Hug Praynig

# 89
  • София
Здравейте, малки и големи  Heart Eyes
Сополите и нас не ни подминаха  Sad Лошото беше, че Нели направи реакция от ваксината, после тъкмо се оправи и й прехвърлихме и вирусчето. За радост вече сме добре.
Честит рожден ден на всички октомврийчета- много късмет им пожелавам.
Темата и колажа са супер както винаги - Съни    bouquet
Хариела, мила да ви оставят вече тези бацили на спокойствие  Praynig
За анкетата все още съм на мнение, че това съкровище ми е достатъчно. Надявам се след години да не се опреквам за това. ММ иска още едно дете, но за мен нещата изглеждат по друг начин.
Ия аз мисля да си я кърмя докато има и/или докато Нели иска.
Преди време някой беше пуснал една анимация на "Ти си моето момиче". Изгубих линка, а сега не я намирам, може ли ако някой се сеща за какво говоря да ми прати линк? Едно поздравче за всички:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=5kuq42qcXUA&NR=1

Общи условия

Активация на акаунт