Все пак да те питам при кой невролог ходихте? Реших да заведа Даниел, че днес след поредното захласване последва гърч. За втори път ми се случва, но предния беше по-леко. Днес беше бял като платно, пребелил очи, се тресеше целия поне 30-40сек. Направо умрях от притеснение
и единственото, което ми хрумна е да отворим широко прозореца и да го напръскаме с вода. Беше страшно и още ми е пред очите. И ако преди се захласваше рядко, сега е често и от няма и нищо - като му обличам блузка, като не позволя нещо, като се удари и прочие и прочие..

) и сутрин гърдите ми се препълнени, а от вчера изпитвам лека болка в дясната и имам и зачервяване. Зачудих се дали неразположението ми вчера + екстрата цял ден Т 38 се дължи на това? Ти при какъв специалист ходи? Извинявай, може би си писала, я да се върна назад.
Еййй! Благодаря ти и за споделеното за имуностимулантите. 
Мисля напролет да съм по-постоянна. Тогава може и да махна памперс гащите и да му сложа истински, но ще видим. Засега съм доволна как се развиват нещата. 
ю
А, та сигурно и аз съм от тия безотговорни майки - не си само ти. А пък за моята майка да не говорим.
Според мен природата го е измислила. Да не се паникьосваме прекалено. 
Сутринта се опитах да му дам попара с бисквити - повече от 3 лъжички не иска. Обаче отделно си пие мляко и си хруска бисквити.
) и един циганин ме пита имам ли метадон!!!?!??!
Та затова не се разделям с тъмните си очила - нещо не са ми наред очите. Та много ми е чудно как реши, че може да имам метадон?!?! Майка с количка?!?! Направих му знак, че е ку-ку.
имам чувството , че се въртя в един омагьосан кръг от готвене , чистене , гладене, хранене 

може и да е от някаква храна пък не съм давала нищо нова от месец даже и повече от месец
ще е следя тези дни е ще видя как ще процедирам .

оф дано господ ни пази всички..Само за едно знам, със сигурност че са били прави в нашия случай удара зад тила е много опасен, така, че бъдете внимателни. Аз и аз уж внимавах ама на така било писано да се случи.
невролога при който ни пратиха беше дежурния в неврологичното отделение на 4 ет. в сградата на родилното в окръжна, въобще неразбрах как се казва, документите ми останаха в колата, ако искаш ще видя и ще ти напиша. Иначе не беше от най-разговорливите, но човека ме успокои, доста възрастен беше и ми вдъхна респект, за разлика от тази в спешния кабинет и нашата педиатърка 
и на църква ще отида да запалим една свещичка за здраве и дано повече никога не ни се случват такива опасни неща.
Сутринта ми идеше да го ударя с нещо много, ама много тежко за довиждане
Той си е тук от четвъртък и в петък се разсополиви(тъй като обича да се прави на морж и си влиза в морето и през декември, ама тоя път май водата му изигра номер), та разсополиви се и не иска нищо да пие, капе и да прави с тая хрема, направо още тогава исках да го ударя, пазих малката, ама ей го нА сутринта се събудих от хъркащо бебе
Хремата й е "задна" - не мога да издърпам сополи, но ги има и ги чувам
Веднага го изпратих до денонощната за тая сребърна вода и да ми вземе по-мощен аспитатор, той ми се прибра със сребърна вода спрей
Докато "пазарува" малката заспа и сега я чакам като се събуди да й капя от водата, поне й измислих начин
Вярно, че и аз преди нищо не правех за хремата си, ама сега като си имаме детенце, може ли пък да е такъв дебил
ММмм бясна съм му, решила съм цяла седмица да не му се обаждам 
Нямаше как да се включа просто, ама честито за вашия, дано лесно се чисти 

за вас и малките съкровища

Сутринта ми идеше да го ударя с нещо много, ама много тежко за довиждане
Той си е тук от четвъртък и в петък се разсополиви(тъй като обича да се прави на морж и си влиза в морето и през декември, ама тоя път май водата му изигра номер), та разсополиви се и не иска нищо да пие, капе и да прави с тая хрема, направо още тогава исках да го ударя, пазих малката, ама ей го нА сутринта се събудих от хъркащо бебе
Хремата й е "задна" - не мога да издърпам сополи, но ги има и ги чувам
Веднага го изпратих до денонощната за тая сребърна вода и да ми вземе по-мощен аспитатор, той ми се прибра със сребърна вода спрей
Докато "пазарува" малката заспа и сега я чакам като се събуди да й капя от водата, поне й измислих начин
Вярно, че и аз преди нищо не правех за хремата си, ама сега като си имаме детенце, може ли пък да е такъв дебил
ММмм бясна съм му, решила съм цяла седмица да не му се обаждам 
Накарах го да си сложи маска, която изтрая 7-8 минути и каза" Ми не ми е удобно" и сега малкия е със сумтящо носле, седмица преди РД
Дано ни се размине по-леко и за празника да се е оправило момченцето ми.
Че защо да я притесняват, то детето си е мое, не нейно.
А и още колко пъти съм ходила за какво ли не, даже и без час, не ме е връщала де.
Дано да не е нещо сериозно.
Дано и Йоан се адаптира бързо и лесно.