Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 614
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Дони, мила, много съжалявам да прочета какво си изживяла. Стреса да ти се отпусне детето в ръцете е огромен и повярвай ми перфектно знам как се чувстваш, колко си уплашена и притеснена. Радвам се, че Анджи те опровергава и ти показва, че напразно се тревожиш като си играе, спи и хапва доволно.  Hug Hug Hug Все пак да те питам при кой невролог ходихте? Реших да заведа Даниел, че днес след поредното захласване последва гърч. За втори път ми се случва, но предния беше по-леко. Днес беше бял като платно, пребелил очи, се тресеше целия поне 30-40сек. Направо умрях от притеснение  Cry и единственото, което ми хрумна е да отворим широко прозореца и да го напръскаме с вода. Беше страшно и още ми е пред очите. И ако преди се захласваше рядко, сега е често и от няма и нищо - като му обличам блузка, като не позволя нещо, като се удари и прочие и прочие..  Confused
Силви, браво на теб. Искам и аз така да ме закарат на подобно място, без да зная. Ама ако ММ изобщо някога направи такова нещо, със сигурност ще забрави дори гащи да ми вземе.  Mr. Green  Mr. Green
На моя колежка мъжо и трябвало да и занесе дрехи за изписването и познайте взел бельо човека, но прашки.  hahaha hahaha hahaha
Но пък идеята е супер! И аз искам. А ако не ми вземе гащи, да му мусли.  hahaha  Mr. Green
Блеккис браво за изненадата. Било е страхотно! Сигурна съм, че вече не ви се сърди.  Peace
Ия хубаво е, че си по-добре. За кърменето засега смятам да продължаваме точно по същите причини като вашите - заспива и се успокоява само на гърда, имунитета му отива по дяволите при зъбоникнене и като екстра почти не яде твърда храна. Но от два-три дни нощем не суче много - само 2-3-4 пъти(как звучи само  Mr. Green ooooh! ) и сутрин гърдите ми се препълнени, а от вчера изпитвам лека болка в дясната и имам и зачервяване. Зачудих се дали неразположението ми вчера + екстрата цял ден Т 38 се дължи на това? Ти при какъв специалист ходи? Извинявай, може би си писала, я да се върна назад.
dessy encheva е бива ли с това рали така? Хайде ще се съглася да затворят улица, да се състезават в градски условия, ама нека измислят по-подходящо място за бокса.  Whistling Еййй! Благодаря ти и за споделеното за имуностимулантите.  Hug

# 91
Честит рожден ден на Цветослава, Яна, Алекса и Данаил!

# 92
Хариела, излекува ли се вече? Дано по-бързо да ти мине. Сигурно и на децата им е така зле, затова и са толкова кисели като са болни.  Rolling Eyes
За гърнето спокойно - всичко е наред. Хриско ми свикна също. Ето преди малко почна да си вади гърнето и понеже го бях притиснала зад други работи (гърнето де), почна да мрънка (Хриско). Извадих гърнето, сложих Хриско и той се изпишка, даже стана след като се изпишка.  Laughing Просто когато не мога да го сложа помрънка, помрънка па си свърши работата в памперса. Аз затова казвам, че памперс гащите са много удобни - може да се свалят и да се слага на гърне, а може и като обикновен памперс да се ползват. В днешно време са улеснение. Иначе в началото Хриско много се объркваше, но после почнах да го слагам на гърне като аз ходя до тоалетна и по метода на подражанието почна да прави същото, но напоследък сам си носи гърнето като му се прави нещо.  Grinning Мисля напролет да съм по-постоянна. Тогава може и да махна памперс гащите и да му сложа истински, но ще видим. Засега съм доволна как се развиват нещата.

Анбибиан, възможно е и от зъб да е или от друга болка. Понякога и Християн се буди така с рев. Аз го отдавам на зъби. Единствено като легне на нашия креват се успокоява и вече няколко месеца само така спи спокойно.  newsm78
Много интересни картинки намираш за рожден ден.  Grinningю

Хубелена, веднъж и Хриско така падна у нас като беше по-малък и почти веднага заспа, а беше и много блед. Аз гледах обаче дали ще повръща, събудих го по едно време да видя дали ще е в час и като видях, че е наред, не съм го водила на лекар, но се случват такива неща. Дано няма проблеми при вас.  Praynig А, та сигурно и аз съм от тия безотговорни майки - не си само ти. А пък за моята майка да не говорим.  ooooh! Според мен природата го е измислила. Да не се паникьосваме прекалено.  Rolling Eyes Можеш да й вземеш от тия проходилки дето се бутат примерно или колан за прохождане. Тъкмо го пиша това и Християн се хлъзна на една играчка и падна като си удари главата отзад, но имам чувството, че неговата глава е станала много твърда, защото напоследък даже не реве като се удари. Има случаи, в които продължава все едно нищо не е станало.

Силви, хубаво сте се поглезили.  Grinning

Блек кис, ама и вие добре сте изненадали бабата. Само шампанско ли пиете бре?!

Ох, не знам вече какво да давам на Християн да яде, така че давайте идеи. Разбрах, че не му се яде  с лъжица,а трябва да се гризка. Давайте идеи за рецепти за неща за гризкане.  По възможност да са здравословни, да включват плодове и зеленчуци, но да не са манджи. А сега де!  newsm78 Сутринта се опитах да му дам попара с бисквити - повече от 3 лъжички не иска. Обаче отделно си пие мляко и си хруска бисквити.  Laughing Оня ден му давах яйце и  с лъжица не иска да яде повече от 3-4 лъжички. После направо му давах както е цялото яйце да си гризка и го изяде цялото. Та всичко това ме навежда на мисълта, че иска да гризка нещо и отбягва лъжицата, най-вероятно заради зъбите.  

Eй, много е опасно да се разхожда сама жена в неделя. Като минавах в градинката на Пиротска там дето е църквата Св. Николай (тя ли беше?  newsm78) и един циганин ме пита имам ли метадон!!!?!??!  Shocked На наркоманка ли им приличам или на наркопласьор не разбрах. Или заради тъмните очила, които нося и вечерно време, и в мрачно време, защото светлината ме дразни, пък макар и да не е интензивна - очите ми парят и почват да сълзят и изглеждам сякаш постоянно рева.  hahaha Та затова не се разделям с тъмните си очила - нещо не са ми наред очите. Та много ми е чудно как реши, че може да имам метадон?!?! Майка с количка?!?! Направих му знак, че е ку-ку.
А пък преди време някакъв чичка ме преследва по една безлюдна улица (пак в неделя), добре че се появиха хора.

ОХ, милия Хриско взе да дъвче нещо и ревна от болка - явно зъбките много го болят. Отивам при него.

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 16:58 от HAPPY_QUEEN

# 93
Здравейте не съм писала ама нещо време не ми остава днес и вчера  ooooh! имам чувството , че се въртя в един омагьосан кръг от готвене , чистене , гладене, хранене  ooooh!

Дони много неприятно важното е , че Анджи е добре аз мисля , че щом до сега нищо няма значи всичко е ок  Hug

Силви страхотна изненада браво на теб  Hug

Наденце мислих да ти пиша ама нещо време не ми остана ние сме с кили бели  Mr. Green няма такова мазало вярно по топло е по уютно ама и много се цапат.

Ох Дарина е страшно кисела  утре ще дописвам

Да си допиша  Mr. Green забравих да ви благодаря момичета , че питате за пъпките на Дарина още на сутринта изчезнаха , обаче сега като е изкъпах и гледам , че пак тук там има  newsm78 може и да е от някаква храна пък не съм давала нищо нова от месец даже и повече от месец  ooooh! ще е следя тези дни е ще видя как ще процедирам .

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 21:08 от cvm

# 94
cvm де не е от изпотяване това обриване?

# 95
Цитат
cvm де не е от изпотяване това обриване?

Възможно тези дни е обличах повече и даже спи с юрган  Embarassed а и са само по гърба има пъпки   newsm78

# 96
  • Варна
Добра вечер момичета!Анджи току що заспа, беше много раздразнителна днес.  #Crazy
Хариелка, Цвети и аз си мислех, че като е минало време всичко е наред и се бях успокоила, ама на пустите им лекари веднага ме филмираха, че не е така и можело след три дни да има някаква реакция ако например имало спукан кръвоносен съд или пък това, което най ме стресира е че можело по нататък да има някакви последствия главоболие и други не ги запомних всичките, бях притеснена. Какво да ви кажа освен, че живеем в адския стрес, навремето като знаехме по малко може и по- кофти неща да са ни се случвали ама не ги мислиш и не се притесняваш защото не си знаел всичките последствия от а до я, + отромното преувеличение.. #Cussing outоф дано господ ни пази всички..Само за едно знам, със сигурност  че са били прави в нашия случай удара зад тила е много опасен, така, че бъдете внимателни. Аз и аз уж внимавах ама на така било писано да се случи.
Чудя се дали утре да я заведа да минем през рентген newsm78
Петкова много съжалявам да чуя това за Дани, милинкия  Hug невролога при който ни пратиха беше дежурния в неврологичното отделение на 4 ет. в сградата на родилното в окръжна, въобще неразбрах как се казва, документите ми останаха в колата, ако искаш ще видя и ще ти напиша. Иначе не беше от най-разговорливите, но човека ме успокои, доста възрастен беше и ми вдъхна респект, за разлика от тази в спешния кабинет и нашата педиатърка Sick
Благодаря ви  още веднъж, че ни мислите.
Хем се успокоявам, хем си мисля че не е минало достатъчно време и успокоението ми се изпарява моментално. Съжалявам, че и вас товаря, но няма с кого да говоря, решихме с мм да спестим на нашите и на неговите родители за инцидента,че и те са такива шаш и паники, че по-добре да не знаят. ММ и той се притеснява, но не така като мен той винаги по така ги приема нещата и гледа да не му нахлуват черни мисли в главата.
Та така продължавам да се моля  Praynig и на църква ще отида да запалим една свещичка за здраве и дано повече никога не ни се случват такива опасни неща.
Дано не съм ви досадила, ще се опитам да поспя тази нощ! Лека нощ! Hug

# 97
  • Варна
Цвети ако са ситни пъпчици и току се появяват и изчезват почти съм 100% сигурн че си я претоплила Дарето. На Анджи доста често и се появявяха лятото, тя по принцип доста се поти и не че аз съм я петопляла ами живеем на последен етаж и сме с източно изложение, страшна жега беше трудно падахме под 29-30градуса, но тогава я водих при педи за мое успокоение и тя ме увери че е от топлото.

# 98
  • Варна
Доро уТро от нас!След като се буди100 пъти през ноща вече съвсем се разсъни и няма заспиване. Да и мислех си нещо да ви пиша,но няма да е сега, Анджи иска да си играем заедно.до после.
Честит рожден ден на Василена и Симеон!

# 99
  • Куциндрел
Добро утро.
Пия кафе и се нагласям за работа.
Вчера купона беше много хубав. Йоан мина на няколко почетни обиколки из хола, игра си, гони котките, търкаля се. Получи количка за каране с крака, лос за клатене и играчки. Снимки ще кача тези дни да го видите каква е ряпа с тортата. Mr. Green
ЦВМ, дано обрива на Дарето бързо да мине.
Хепи, давай  на Хриско домати, краставици, чушки, сиренце, месо. Малко ще поомаже орталъка, но поне ще знаеш, че е хапнал истинска храна.

Изчезвам да се приготвям за работа.
Лек ден ви желая. Hug

# 100
Добро утро Hug

Ceca, успешен работен ден Peace

Хепи, за гризане се сещам освен плодове и зеленчуци сухар с нещо, или пък спомням си, че Петкова май печеше кебапчета от всякакви неща - например ориз с нещо; друго, което се сещам е картофен кюфтета, парченце месо.

# 101
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета.
БЯСНА СЪМ на ММ и на безотговорността му  #Cussing out Сутринта ми идеше да го ударя с нещо много, ама много тежко за довиждане  #Cussing out Той си е тук от четвъртък и в петък се разсополиви(тъй като обича да се прави на морж и си влиза в морето и през декември, ама тоя път май водата му изигра номер), та разсополиви се и не иска нищо да пие, капе и да прави с тая хрема, направо още тогава исках да го ударя, пазих малката, ама ей го нА сутринта се събудих от хъркащо бебе  Cry Хремата й е "задна" - не мога да издърпам сополи, но ги има и ги чувам  Cry Веднага го изпратих до денонощната за тая сребърна вода и да ми вземе по-мощен аспитатор, той ми се прибра със сребърна вода спрей  Shocked и някакъв си Маример, който ми изглежда доста калпав  Crossing Arms Докато "пазарува" малката заспа и сега я чакам като се събуди да й капя от водата, поне й измислих начин  Tired Вярно, че и аз преди нищо не правех за хремата си, ама сега като си имаме детенце, може ли пък да е такъв дебил  Crossing Arms ММмм бясна съм му, решила съм цяла седмица да не му се обаждам  Crossing Arms
Извинете ме, но имах нужда да си го напиша.
На колко време слагахте сребърна вода? Блекче?
Силви чудесна изненада си спретнала, сподели при кой хомеопат води Крис, че и аз в момента търся хомео за Аята  Rolling Eyes
Ия радвам се,че си по-добре, за кърменето какво да ти кажа, ние си ядем често и рядко замества хранене  Confused Но ще изкараме зимата, а дано до пролетта и със зъбите да сме напред и ще го мисля тогава, има доста време та не се знае на къде ще задуха вятъра на кърмачето  Mr. Green
Наде, аз килими не харесвам  Wink Нямаше как да се включа просто, ама честито за вашия, дано лесно се чисти  Simple Smile
Съни то и апартамент ще трябва нов и кола (ако нямате ван) и много промени ще има следващата година, все пак не стават 3, а 4 дечица - да сте живи и здрави всички  Hug
Дони, Петкова  Hug Hug Hug за вас и малките съкровища  Hug Hug Hug
Анбибиан как е Яна?
Цеца успех на работа  Hug

# 102
  • Казанлък
Здравейте, момичета.
БЯСНА СЪМ на ММ и на безотговорността му  #Cussing out Сутринта ми идеше да го ударя с нещо много, ама много тежко за довиждане  #Cussing out Той си е тук от четвъртък и в петък се разсополиви(тъй като обича да се прави на морж и си влиза в морето и през декември, ама тоя път май водата му изигра номер), та разсополиви се и не иска нищо да пие, капе и да прави с тая хрема, направо още тогава исках да го ударя, пазих малката, ама ей го нА сутринта се събудих от хъркащо бебе  Cry Хремата й е "задна" - не мога да издърпам сополи, но ги има и ги чувам  Cry Веднага го изпратих до денонощната за тая сребърна вода и да ми вземе по-мощен аспитатор, той ми се прибра със сребърна вода спрей  Shocked и някакъв си Маример, който ми изглежда доста калпав  Crossing Arms Докато "пазарува" малката заспа и сега я чакам като се събуди да й капя от водата, поне й измислих начин  Tired Вярно, че и аз преди нищо не правех за хремата си, ама сега като си имаме детенце, може ли пък да е такъв дебил  Crossing Arms ММмм бясна съм му, решила съм цяла седмица да не му се обаждам  Crossing Arms

Същата работа сме и в къщи. Не сте само вие. Sad Накарах го да си сложи маска, която изтрая 7-8 минути и каза" Ми не ми е удобно" и сега малкия е със сумтящо носле, седмица преди РД  Cry Дано ни се размине по-леко и за празника да се е оправило момченцето ми.  Praynig

# 103
  • Нейде из лудите гори...
Децата ще се оправят, ама мъжете дали ще се усетят е друг въпрос, моето още спи, записах час при педи за следобед да видим тя какво ще каже, може да ме изхока, че за едни сополи съм там, ама тия сополи не мога да ги издърпам и се стичат по гърлото - чувам ги  Tired

Честит празник на порастващите днес малчугани  newsm59

# 104
  • Варна
записах час при педи за следобед да видим тя какво ще каже, може да ме изхока, че за едни сополи съм там, ама тия сополи не мога да ги издърпам и се стичат по гърлото - чувам ги  Tired
Ооо не се притеснявай, аз нали бях при нея миналата седмица точно за един сопол. Прегледа ни въпреки, че не виждаше секрети и заключи, че щом ту имаме, ту нямаме сополи навярно се касае за зъби или е от промяната в климата. "Мен не ме притесняват"  hahaha Че защо да я притесняват, то детето си е мое, не нейно.  hahaha А и още колко пъти съм ходила за какво ли не, даже и без час, не ме е връщала де.   Embarassed  Peace Дано да не е нещо сериозно.  Hug
Ceca, успешен работен ден.  Hug Дано и Йоан се адаптира бързо и лесно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт