Събитието е 2 дни, целият град е блокиран, не можем да си стигнем до блока, улицата ни е затворена и тук са си сглобили боксовете и като за капак бръмчат де-но-но-щно
Да, интересно беше да погледнем отблизо как изглеждат състезателните коли, но сега вече е прекалено-Юлия и без това спи адски леко 

От Есберитокс Лили ми е ставала направо хиперактивна и превъзбудена.Наскоро четох,че коластрата при бебета е безмислена, понеже се разгражда от стомашните сокове, а иначе струва майка си баща си
В сиропите с витамини с разни плодови вкусове не вярвам и грам
Само захар и оцветители са това
Аз бих заложила на вит. Ц и най-много Осцилококцинум
За по-големи дечица много се препоръчват най-обикновените перлички рибено масло
Останалото е закаляване, правилно хранене и много любов 

И същевременно ми спада яда към ДГ на Лили, още повече, че ММ не е съгласен да подадем сигнал до РИОКОЗ, че в групите се допускат сополиви и кашлящи, понеже смята,че това ще се отрази негативно върху детето ни. Та, имайте го това предвид. Някои родители си пускат децата в яслите, веднага щом им свалят Т
Най-безочливо си взимат бележки от ЛЛ, че хлапетиите са здрави и ги пускат да заразяват останалите и медицинските сестри са длъжни да ги приемат . Вярно е,че и вкъщи не живеем херметически затворени, ама в детските заведения си е истински бацилник 

За това и аз повече деца не искам да имам, па макар и осиновени (което ще ми спести бременеене и раждане). Може би 10 години и 1 млн. лв. по-късно ще съм на друго мнение 
Предстваям си какво са ти наговорили лекарите и дано в следващите дни се докаже,че не са били прави
. Ако искаш, сложи на Анджи коланче за прохождане поне на първо време, понеже с тях децата се научават да разчитат на мама за сигурността си, пък и стойката им става една такава-с главата напред. Но за няколко дни едва ли ще навреди
Ти не си виновна за нищо, не си искала така да се случи
Спокойна нощ
Знам, че не можем да ги предпазим от всичко, днес докато чакахме имаше толкова много деца кои със счупен крак, кой като нас с ударена глава, но просто едно нещо не ми излиза от ума, все ми е пред очите как детето ми се отпусна в ръцете ми
Знам, че трябва да се успокоя и да приема, че такива неща се случват, да Ани права си, но още ми е много зле затова.Четох тук из бгмама че понякога последствията след удара на главата се проявяват след 48 часа, може би като мине и това време ще се успокоя..оф не мога място да си намеря 

, дано всичко е наред, вярвам в това, защото Господ пази дечицата ни. Знам как се чувстваш, защото преди няколко седмици и Крис падна на глава, аз протегнах ръка и ми се изплъзна. Няма толкова гадно чувство и такава вина, каквато изпитах. Лекарите могат да наплашат някой с причина и без причина, пожелавам да е второто от сърце. Какво са тръгнали да те обвиняват, като и без това чувството ти за вина те побърква, не това им е работата 

,приятелката на майка ми беше опаковала и големия подарък-микровълнова печка и всички в куп влезнахме удома с песен.майка ми остана без думи 

разказа им играта направо,обаче още докъто се качим в колата за хасково и човека заспа.тук само го изкъпахме яде и сега все още спи
никак не е лесно по цял ден да ходиш и да разнасяш на баба си възглавничките за столовете из цялата къща.

Чакаме снимки 
И хубаво сте си изкарали 
Циганска държава сме и и това е 
Те докторите освен да те наплашат друго няма какво да направят
Преди няколко месеца Благовест беше паднал и при падането си беше затиснал някакво кръвоносно съдче и то се наду,стана едно синьо топче
Отидохме във Велата,при което още не бяхме прекрачили прага и веднага 30лв моля и половин час обяснение за абонаментите им
Влизаме и лекарката като започна - това било вродено (аз и казвам,че досега не съм го виждала върху детето си,а тя продължава да ме убеждава в обратното
)трябвало да се премахне оперативно и още толкова неща ми наговори
ММ направо откачи,щеше да се връща да я бие 

Хубав ден от нас

ММ гледа Борослав , а аз до сега чистих, бърсах и направо се скапах
ама нали наближава РД
Сега чакам майка ми да дойде ,ще ни бъде една седмица на гости и ще се нарадва едно хубаво на внучето, пък аз да си отдъхна малко
Лесно е да се каже,но се успокои
сигурна съм ,че всичко ще е наред
и не се обвинавяй , ще се моля за вас да сте добре 

Аз съм малко по-добре, Т ми спадна, болката и червенината в гърдата ми намаляха и се надявам, че ще ми се размине с цепенето както ме наплаши мамолога. Иначе продължавам с антибиотика, пия Аугументин, които е съвместим с кърменето. Имам въпрос към кърмещите майки - до кога мислите да кърмите? Питам, защото доста близки, а и педиатърката ми казаха, че е време да отбия малката и че дори съм закъсняла, защото по-късно щяло да ми бъде още по-трудно. 

Хубаво е понякога човек да избяга от градската суматоха. 

Спа цяла нощ.
Само дето сега не мога да ида до аптеката на Раковска да си взема коларголови капки. Ще пробвам и аз с хомеопатия. Купила съм си хомеожен и инфлуцид и ги почвам днес.

Е можеше и да не се разболяваш, не беше задължително...
Аз киноата освен в супи, я слагам и в кремчета с малко натурално нишесте и някакъв плод, става много добре. Но за нас не я готвя, знам че в салати я използват в суров вид, в нета има доста рецепти, питай чичко Гугъл.

Много е готино, не е от най-рошавите с по-къс косъм е , а пък и прИмоция хванахме - 200ЛВ. - кво му плащаш 
Снахичката ни е много сладка
, а и се очертава да е грижовна мама като теб/имам предвид снимките с количката и бебето/
не се обвинавай миличка.Дано всичка е наред с Анджи 
Имам купен Есберинокс, но не съм го давала още.Имам и един сироп на д-р Тайс "Мързел град" от него давах няколко пъти и спрях като се усложниха нещата с болестта ни.
Да си изкарате страхотно 

Лошото беше, че Нели направи реакция от ваксината, после тъкмо се оправи и й прехвърлихме и вирусчето. За радост вече сме добре.