Имаме и спрей и капки, но не ми се иска да я мъча, ако не й пречат, а тя си спи вече спокойно, муца си бибата, затова мисля, че няма проблем с дишането. Трябва да купя аспиратор за сополи. Знам, че бейбивак е най-ефикасен, обаче нея я е страх от прахосмукачката
Май ще пробвам тези за изсмукване с уста т.е. мисля да купя такъв, но се надявам да не ми влезе в употреба. Вече толкова пъти изгледа епизода на Осо, в който учи момченце да си духа носа със салфетка, че очаквам скоро да почне сама 
ММ, който вирус не го е ловил години наред, миналата година за пръв път се разболя, а сега мрънка, че и него го боли гърлото 
Дано Ая се оправи по-скоро. 
) и сутрин гърдите ми се препълнени, а от вчера изпитвам лека болка в дясната и имам и зачервяване. Зачудих се дали неразположението ми вчера + екстрата цял ден Т 38 се дължи на това? Ти при какъв специалист ходи? Извинявай, може би си писала, я да се върна назад.

В четвъртък за първи път дадох риба. В петък ни включиха Коларгол в носа и в неделя обривът вече е
И без това не даде ефект това чудо, ами май ще си свикна с мислълта, че докато и излизат зъбите, ще и хърка носа и това е-не забелязвам да и пречи
По тази логика, бих внимавала и със сребърната вода, която също съдържа колоидно сребро 

Доколкото разбрах, докторите не са ви направили всички изследвания, а само са ви шашнали. Един рентген щеше бързо да реши въпроса 

Юлия,ако беше благоволила да се роди на термин, щеше да е чукнала годинката и тя
Последните 2 седмици ползвахме малко Пуфис, но те не абсорбират добре, даже мокрят дрехите. Дупето пак реагираше, но като го подсушим и намажем, се оправше. По-евтините варианти са Судокрем и Бепантен
). Аз обаче мажех и с на Нивеа крема против подсичане - много съм доволна и от него, и от Бепантена. От Судокрема не останах доволна понеже пак му се запушиха порите като мажех с него. Сега взех на Нивеа този по-мазния SOS нещо си и много ми хареса поне първоначално.
Дано при вас скоро има облекчение. Защо за хремата не пробваш със спрея за нос Еуфорбиум композитум? Нали беше писала преди за него. При Християн има ефект. Иначе само за прочистване пръскам с Тетрисал - лекарката беше казала, че по-меко пръска макар че Християн реве от всичко де. 
За подсичания и преди съм казвала, че ползвам правен крем от Санита - уникален.
Съдържа вазелин, ланолин, аквакалций и деавид.
Така ме ухапа. Как е слязла, какво е правила си остана загадка.
Препоръчани теми