и подходящ пълнеж, че да я папат мъници. Изрязвам и лепя покани, купувам продоволствия и тЕ така 
Стискам палци!
Дарина спи аз съм на балкона със спокойното кафе и релаксирам 

сега няма цял ден е следя ще видим довечера
Много щях да се радвам да се запознаем и на живо. Както казва моят мъж БГ Мама е навсякъде
Дано Юлето скоро се оправи. А това за ралито е без коментар. Ние миналия път като се провежда в Търново пак го нацелихме и пак N на брой улици бяха затворени, да не говорим, че сега по някой копаят и ремонтират, пък новите улуци по тротоарите дето са сложили направо са за не знам къде, то не може да се мине с количка. Кали като я друснах без да искам на един такъв улук и се събуди.

Ми как няма да си бясна, не стига, че детето се тормози, ами е и на твойта глава. А той как реагира 

След него мисля да пробвам някой на Гарние.
Аз във Фейсбук бях писала, че предлагам да се съберем и да отидем заедно, но никой не ми отговори
Айде да отидем заедно, хем ще се видим, хем на протеста ще отидем. Той за София пред Парламента ли е?ММ е против Кали да ходи по такива места. Като е против му казах да си организира така времето, че да я гледа докъто аз съм на протест. Той с половин уста каза-добре. Тези дни пак ще му напомня. Мен няма право да ме спира, аз имам право да отида, тогава той да си поеме задълженията на баща и да я погледа малко.След като казва, че Кали няма да ходи, добре аз съм съгласна, на мен даже ще ми е по-лесно, да я гледа еди нцял след обед. Та така чакам предложения къде да се видим.

Вашите деца пият ли толкова много през ноща?На всичкото отгове в 6 часа като се облещи и като се разхилоти и разпляска ми идеше аз да го плясна/шегичка
/От 6 до 7 гледахме бейби тв и като заспахме чак до 10 и 30

Дано се окаже , че е нещо временно и по-скоро го израсте малкия сладур 
И на мен ми се струва, че пъпките са от претопляне.
И моя е такъв
Бързо да се оправя Ая 

Не ги тача и това е, както и футболните запалянковци, дето ходят на мачове, за да си избият агресията и комплексите
Важното е , че сте си изкарали добре 
Добре че заваля,иначе пак нямаше да ми остане време да ви изчета и да пиша
Не знам какво да я правя вече...Постоянно се карам,обяснявам,говоря...ама няма кой да разбере
И "Модерно семейство" успях да изгледам
,че го бях изпуснала кога е почнал новия сезон и имах да гледам 3 епизода 
И как хубаво и уверено си крачи само...Браво на него!
Дам,на мен също ми е трудно в момента да се занимавам с нещо толкова сериозно,като търсенето на къща,но основно ММ се занимава,той е по-голям ентусиаст от мен 
Усещам,че ще бъде голям зор,не само ремонта,но и намирането на подходящата къща 
А моята хубава колица ще отива за продан

,но се радвам,че вече си по-добре!Никакви болести повече!

Сигурна съм,че Анджи се чувства повече от прекрасно и всичко е наред при вас!
Надявам се вече и ти да си малко по-спокойна,след като са минали 48 часа...И дано повече никога не ви се случва нещо подобно!
На никой да не се случва! 
Аз смятам,че до към година и половина е нормално,след това вече....аз лично не бих кърмила повече от година и половина! 
Блазе ви,че си имате магазин на "Фокс",мисля че и онова розово гащеризонче,което имаше Яна и на мен много ми хареса ,беше на Фокс
А и цените им много изгодни 
Много ми хареса снимката с коня
,представям си какво ви е било и на двамата.... 
Пийни си една биричка....или ела да си пийнем двете по една....Много ми се пие бира на мен 

Ей,много са несъобразителни значиии....

Ех изкарах го като сериал
))
ще се радвам да се видя с вас и да видя и малка сладка Кали 

Има една много хубава салата "Табуле"(вж google) - сурови настъргани моркови, краставици на кубчета, домати, магданоз, лук - и още разни, импровизация в пълна сила.
) в едната ноздричка докато бебето е полегнало на една страна. Водичката, заедно с разни сополки трябва да изтекат от друга ноздричка. Застопорявам дечката с крака и цяло тяло и всичко трае секунди - след това веднага я изправям и останалото изтича докато тя е права - толкова съм се специализирала, че гък не казва докато трае това. След това смуча с помпичка маример - съпроводено с рев. Сузи ми е индикатора, че не я боли ами главно се ядосва, че не може да мърда.
), къпем се с Бейбилов, а денем мием дупето и ръцете с Бочко