Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 620
  • 710
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета,
аз съм се отдала на подготовката за рождения ден. Днес поръчах тортата - с Маккуин Simple Smile и подходящ пълнеж, че да я папат мъници. Изрязвам и лепя покани, купувам продоволствия и тЕ така Simple Smile
За протеста - мисля, че ще успеем да дойдем, но не вярвам да има ефект. Просто страната е в тотална рецесия, хипер инфлация, застаряващо население, процъфтяващ черен сектор и пари няма.
Лили, и малчо ме хапе понякога, но много му се карам - в смисъл обяснявам му, че ме боли, че така не се прави. Тръгва на ясла скоро и ако хапе децата там определено няма да си го простя. Дъщеря ми си е идвала така нахапана от чужди деца и е меко казано недопустимо.
Дони мила, аз бих направила ренгенова снимка. Просто за мен рискът е голям - малката е спала неспокойно, вчера е повърнала 2 пъти, за мен трябва да се подсигурите. А и тя вече не е бебе - почти на годинка е. Дъщеря ми я снимаха на ренген на 1 г. и 3 месеца и така откриха двустранна вирусна пневмония, която не се чува на слушалка. Просто за мен това е по-правилното  Hug Стискам палци!

# 121

Ха здравейте  Grinning Дарина спи аз съм на балкона със спокойното кафе и релаксирам  Mr. Green

Дони по принцип е така стряскат и плашат лекаря , но пък ако не бай Боже стане нещо лошо , а те не са ни предупредили ..за това аз предпочитам да знам всичко и да знам какво да очаквам . Иначе според мен децата Господ ги пази както казва баща ми те са като гумени падат стават и това е няма проблем не се плаши  Hug

Ради уцелила си джакпота  Mr. Green  Hug

Съни като че ли се изгуби нещо  newsm78

Пъпките на Дарина май от претопляне ще се окажат вечер се появяват след като е играла и бесняла и се е изпотила сутрин изчезват  newsm78 сега няма цял ден е следя ще видим довечера

# 122
Здравейте, момичета!

Ние снощи към 21 часа се прибрахме от Търново. Много хубаво си изкарахме, аз доста се разтоварих ( имах нужда от това), но беше за малко. Деси- ти ме разби, къде ме видя, защо не се обади ooooh! Много щях да се радвам да се запознаем и на живо. Както казва моят мъж БГ Мама е навсякъде Hug Дано Юлето скоро се оправи. А това за ралито е без коментар. Ние миналия път като се провежда в Търново пак го нацелихме и пак N на брой улици бяха затворени, да не говорим, че сега по някой копаят и ремонтират, пък новите улуци по тротоарите дето са сложили направо са за не знам къде, то не може да се мине с количка. Кали като я друснах без да искам на един такъв улук и се събуди.
Съни- подкрепям идеята на мъжа ти да си смените жилището с по-голямо.Мен ако ме питате по-хубаво ще ви е в къща. Хем дворче, хем няма да ти тропат съседи, хем повече място за децата. А дето казва Марси и колата ще трябва да ви е по-голяма. Това са все хубави неща. Но по-добре сега да го направите, ьаюото после като се родят децата ще ви е по-трудно. Чудесно е, че всичките ви най-близки хора ви подкрепят я прекрасното начинание да отлгедате 4 деца Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ради- пожелавам ти повече такива дни Hug
Дони- просто ми се изправиха косите като те прочетох. Shocked Не се обвинявай, не си виновна ти, няма майка, която да иска да навреди на детето си. Много добре сте направили, че бабите и дядовците не знаят Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Марси- твоят мъж вярно е за бой #2gunfire #Cussing out Ми как няма да си бясна, не стига, че детето се тормози, ами е и на твойта глава. А той как реагира ooooh!
Цеца- как мина първият работен ден, ка ксе чувстваш?
Ия- дано скоро проблемите с мастита са само спомен. Много е неприятн отова наистина Hug Hug Hug
Ради, Хариела- благодаря ви за отговорите за крем за лице. Аз днес си купих един хидратиращ на Дева, дано е добър PraynigСлед него мисля да пробвам някой на Гарние.
За протеста- напълно го подкрепям. Тези 240 лева са безумни просто. Намерили от къде да пестят разходи в бюджета, точно от майките и децата, как не ги е срам ooooh! #2gunfire Аз във Фейсбук бях писала, че предлагам да се съберем и да отидем заедно, но никой не ми отговори ooooh!Айде да отидем заедно, хем ще се видим, хем на протеста ще отидем. Той за София пред Парламента ли е?ММ е против Кали да ходи по такива места. Като е против му казах да си организира така времето, че да я гледа докъто аз съм на протест. Той с половин уста каза-добре. Тези дни пак ще му напомня. Мен няма право да ме спира, аз имам право да отида, тогава той да си поеме задълженията на баща и да я погледа малко.След като казва, че Кали няма да ходи, добре аз съм съгласна, на мен даже ще ми е по-лесно, да я гледа еди нцял след обед. Та така чакам предложения къде да се видим.
Тази седмица не съм записала Кали на кухня. Имам пилещко и телешко месо и риба скумрия и аз ще и готвя. За днес и утре съм и направила яхнийка с телешко месце, картофки и зелен боб. За закуска и варих яйце, че имам домашни и сиренце и препечена филийка със зехтин. За след обед мисля да е кисело мляко с бисквитки, а за вечеря баба и е рожденничкаи ще вечерям с тях, та каквото си чупне от масата, ако не от нейнатаманджа, но без месото.Уте може и зеленчукова супичка да и спретна.
Това е за сега от мен. По-късно може пак да се включа Hug

# 123
Здравейте в този октомврийско летен ден  bouquet

Ние тази нощ се събуждахме 3 пъти и за тези 3 пъти е изпил 900 гр. течност в чай и мляко ShockedМного ми се струва това newsm78Вашите деца пият ли толкова много през ноща?На всичкото отгове в 6 часа като се облещи и като се разхилоти и разпляска ми идеше аз да го плясна/шегичка Wink/От 6 до 7 гледахме бейби тв и като заспахме чак до 10 и 30 Laughing

Ние като бяхме в болницата и ни пратиха на ренген, че дишането му беше изострено и се съмняваха за пневмония, слава богу нямаше нищо.Мънички са още децата, но какво да се прави, ако така би се открила евентуално причината за болестта му.Така, че Дони за ваше успокоение наистина, защо не направите една снимка.Дано всичко е ок с малката сладурана Praynig Hug

Петкова, миличките вие HugДано се окаже , че е нещо временно и по-скоро го израсте малкия сладур Praynig
Cvm, и аз бях харесала един бял килим доста рошав и с 300лв. отгоре, но мм бързо ме нави за тъмния.Не е за нас това бялото Stop И на мен ми се струва, че пъпките са от претопляне.

Марси, такива са мъжете какво да ги правим ooooh! И моя е такъв Peace Бързо да се оправя Ая Praynig

Цеца, успешен първи работен ден.Пиши как е минал.Сигурно е бил доста странен ден за теб.На мен сигурно ще ми е много кофти като дойде време да се връщам Rolling Eyes

Sentexq сигурно си объркала ние сме октомврийчета 2011, не 2012 Laughing

Ради,пожелавам ти още много такива дни на релакс Grinning

Лили, сигурно малката се е наклонила на една страна и се е добрала до земята.Самито и той скоро може да го направи тоя номер, но той вече много рядко стои в проходилката.

Тони, браво и на вас за хубаво прекараните дни Grinning

Съни, как си мила?

Чакам Самито да се наспинка и да поизлезем.Чао за сега  Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 16:57 от nadenceto84

# 124
Здравейте момичета, аз най-сетне се добрах до компютъра  Grinning
Изпратихме си нашия притятел към Дания, изкарахме си чудесно трите дни, разходихме се и до Копривщица, а на връщане едни приятели ни поканиха да минем на гости през тяхното село за вечеря, че имало събор...та беше много готино. На мача си изкарахме също страхотно, ако не броим срама, който брах...еййййй, ама явно не малка част от българите са пълни...абе думи нямам. Някакъво тъпо ченге на Графа така се беше взел на сериозно, че вместо да им се усмихва на хората, а те датчаните са супер готини фенове...само ги гледа изпод каската си и вика "фестър-фестър", поне да беше научил думата като харата тъпунгера му с тъпунгери. Добре поне, че около стадиона полицаите бяха читави и адекватни, учтиви и добре настроени. Ама за отношението на по-голямата част от феновете на стадиона думи нямам, защо и кому е нужно да се освирква чуждия химн не мога да разбера, а маймуноподобните звуци дето започнаха да издават като влезе един негър да играе за датчанине просто няма нужда да се коментират. Дано ФИФА да друсне една здрава глоба на федерацията, да ни лиши от домакинство в следващите срещи или поне да се играят пред празни трибуни та белким тия тиквеници от футболния съюз да вземат да поограмотят малко феновете и да въведат някакви изисквания към тези, които ще ходят на стадиона....щото иначе много срам има да берем още. А датчаните ми напълниха душата, всички се радваха на Зори, един от тях, ние се познаваме от предното ни ходене в Дания, веднага си свали шачето и го подари на Зори, имаше една камара бабички, които й се усмихваха, закачаха я, искаха да й дадат да си сложи една шапка, другия приятел пък веднага си свали рогата за да й ги даде, през цялото време си играха с нея за да не й е скучно докато гледаме мача. Смееха ми се и се бъзикаха с мен като си виках за нашите, дори като вкарахме гол и аз се разкачах никой не ме погледна накриво, дори напротив, на бъзик се правеха, че плачат на рамото ми...абе много хляб има още да изядем докато ги стигнем тез хора.
Сега ще гледам да прочета каквото съм пропуснала през последните няколко дни, но пък поне да поздравя рожденниците  Hug
На всички, които пропуснах от сърце желая здраве и щастие, слънчево и усмихнато детство! А на мамите само прекрасни и красиви емоции покрай дечковците!  Hug

# 125
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, прибрахме се от преглед с Еуфорбиум ... (явно е на мода Rolling Eyes) , ще пием превантивно Осцилококцинум(защото може хремата да е от татко, а може и да е зъб) и витамин Ц. Педи като чу, че татко ни е бил с хрема и вика :" Ей на майките все са ни виновни татковците, а то може и зъб да е виновника  Mr. Green ", вярно, че се вижда един зъб, ама много ми се наредиха хремата на баща й и този зъб, та предпочитам да се застраховам  Rolling Eyes
В тоя ред на случайности, Деси , чувала съм че децата се обриват зверски И от зъби, може ли да е такова при вас? И просто момента да е съвпаднал с даването на Коларгол  Rolling Eyes
Днес в една аптека се опитаха да ме убедят, че Бейбивак мога само от нета да поръчам, ама не ми се разхождаше и не съм обикаляла други аптеки. Някой знае ли от къде мога да я купя от Варна?
Анбибиан, аз не му вярвах на тоя Меример (помпата с уста), ама добре ги дърпа. Първите 2 пъти ми се зави свят от дърпане, ама после му хванах цаката  Mr. Green
Ради чудесна разходка си направила - от любимите ми, преди редовно въртях километри пешачката, ама от както влязох в 8ми месец ми е малко затруднено  Mr. Green Надявам се скоро да преустановя ходенето - та блазя ти  Mr. Green
Хепи ей тези питки направих вчера - станаха страхотни и Ая ги уважи. Бързи са и много лесни, тестото от рецептата стигна за около 30 питчици  Peace
Наде, моето дете пие мляко вечер, ама не знам по колко и все пак Сами направо си пие почти литър, може би му е топло , не знам как спи, но това е първата причина , за която се сещам  Peace
Звездичке, какво да ти кажа, аз изпитвам някаква непоносимост към полицаите (нищо лично , момичета, не мога да си го обесня, ама така е) и винаги ми е правило впечатление на такива масовщини какви са дебили. На протеста за морската градина се изредиха да ми правят забележки, че се тикам в тълпата с количката, можело някой да ме блъсне, ама най-накрая те започнаха боя  #2gunfire Не ги тача и това е, както и футболните запалянковци, дето ходят на мачове, за да си избият агресията и комплексите  Stop  Важното е , че сте си изкарали добре  Hug

А за моя мъж какво да ви обеснявам... пусна си бацила и избяга  Mr. Green Той нали през делничните дни не е при нас и днес си пална колата и замина, а сополивката остави изцяло на мен  Mr. Green Сега вече ми е смешно, ама сутринта бях пред нервна криза заради ситуацията. Ама като се замисля, по-добре едно сополивче, от колкото две  Mr. Green
Хайде приятна вечер  Sunglasses

# 126
Здравейте и от мен HugДобре че заваля,иначе пак нямаше да ми остане време да ви изчета и да пиша Mr. GreenАлина и тя заспа преди малко,аз отдавна съм си свършила работата,трябваше само за Боян да ходим,но сега ММ ще го вземе от градина LaughingДаже всеки момент трябва да се приберат,та ще гледам набързо да пиша.
Ние сме добре.Алина не се спира,а като се съберат двамата с Боян става страшно LaughingВикат,тичат,гонят се,карат се,бият се,постоянно тичам да ги разтървавам и да се карам,да обяснявам....Боян не е такъв,ама покрай Алина не знам какво му става.А тя е голяма разбойничка Crossing ArmsНе знам какво да я правя вече...Постоянно се карам,обяснявам,говоря...ама няма кой да разбере ConfusedВчера се видях с една позната на улицата и се спрях да се видим,а на мойта мома й писна и на 5-тата минута започна да ме дърпа за ръката и да ми вика "АйдИИИИ" Laughing,не се спря,докато не стана нейното Twisted EvilГолям инат е,а уж не е рогата зодия Mr. Green

Честито на всички рожденници от вчера и днес!Да са много здрави,послушни,щастливи,обичани и много да радват родителите си!

Рени,успях да изгледам епизода на Дневниците LaughingХареса ми,ама не съвсем.Много се дразня на Елена! Crossing ArmsИ "Модерно семейство" успях да изгледам Crazy,че го бях изпуснала кога е почнал новия сезон и имах да гледам 3 епизода LaughingРазгледах новите снимки на Ивайло.Много е сладък.И с баба колко са щастливи само Heart Eyes

Ради,много сладък тоя Ники,бе Heart EyesИ как хубаво и уверено си крачи само...Браво на него! Simple SmileДам,на мен също ми е трудно в момента да се занимавам с нещо толкова сериозно,като търсенето на къща,но основно ММ се занимава,той е по-голям ентусиаст от мен Laughing,та не го спирам,без това на нищо не можем да попаднем...А не трябва да чакаме до последния момент.

Аз не знам дали ви казах,но Алина най-вероятно от януари месец ще започва да ходи на ясла.Мислех да я пускам април месец,но реших,че тогава може би ще се появят и бебетата,ще реши,че заради тях я изпращаме на ясла...и ме хвана страх да не би да се появи ревност,та реших,че колкото по-рано,толкова по-добре.Утре ще ходя да говоря с директорката,ама тя каза,че е рано още,но ще видим какво ще стане утре. Simple Smile

И за къща гледаме,ама нищо интересно не намираме в обявите Crossing ArmsУсещам,че ще бъде голям зор,не само ремонта,но и намирането на подходящата къща ooooh!

И за колата знаем LaughingДаже вече сме се спряли на 2 модела,та като наближи-ще е една от двете.Доста коли разгледахме,но се спряхме на VW Sharan  и Citroen C8 Peace А моята хубава колица ще отива за продан Sad Sad Sad

Хариелка,съжалявам,че си била болна Sad,но се радвам,че вече си по-добре!Никакви болести повече! Naughty Hug

Дони,голям ужас си преживяла....иска ми се да те успокоя,но не знам как Sad HugСигурна съм,че Анджи се чувства повече от прекрасно и всичко е наред при вас! HugНадявам се вече и ти да си малко по-спокойна,след като са минали 48 часа...И дано повече никога не ви се случва нещо подобно! PraynigНа никой да не се случва! Praynig

Ия,Алина сама се отби и не иска да суче.Кърмих я 1г.1м.,искаше ми се малко повече,но щом тя не иска,няма да я насилвам.Боян съм го кърмила 1г.4м. PeaceАз смятам,че до към година и половина е нормално,след това вече....аз лично не бих кърмила повече от година и половина! Peace

Анбибиан,радвам се,че Яна е по-добре вече! HugБлазе ви,че си имате магазин на "Фокс",мисля че и онова розово гащеризонче,което имаше Яна и на мен много ми хареса ,беше на Фокс GrinningА и цените им много изгодни Grinning

Наде,ама разбира се,трябва добре да се грижи за Самито и за бъдещите ни внуци Mr. GreenСамито много пораснал,много се издължил и все по-хубав става Heart EyesМного ми хареса снимката с коня Mr. GreenА тази с болницата е много депресираща Cry,представям си какво ви е било и на двамата.... Confused Hug
Алина през нощта не се буди и не пие нищо,но за сметка на това,през деня постоянно търси сок,не пие толкова вода,колкото сок...Не ми харесва много тая работа,ама...

Цеца,как мина първия работен ден? Rolling EyesЙоан слушал ли е баба си или е плакал за теб?

Марси,не се ядосвай на мъжа си.Всичките са такива несъобразителни,ама...Какво да ги правим,нали са си наши Heart Eyes Mr. GreenДано да ти мине и не му се сърдиш много! HugПийни си една биричка....или ела да си пийнем двете по една....Много ми се пие бира на мен Mr. Green Дано Аичка бързо да се оправя! Hug

Деси,дано на Юлето бързо да й минава обрива! Praynig

Толкова от мен,че ММ и Боян се прибраха,отивам да ги видя преди да са събудили Алина ooooh!Ей,много са несъобразителни значиии....

# 127
 Нося новинииии  Party Party Party

Днес Варол е станала мама на 2 момченца,които се казват Кенан и Каин!Единият тежи 2.400 кг. и е висок 47 см.,а другият тежи 2.890 кг.,също 47 см.Бебоците са добре,мама също,макар че явно упойката не й влияе добре и се чувства малко странно!Утре бебчовците би трябвало да са при нея!

Варол,честито и тук,мила!Желая ви много здраве на цялото семейство!Бебоците да са много кротки,много да папкат и много да ви радват!Дано да има и кой да ти помага! Hug Hug Hug

Еххх,как ми липсват онези дни от преди 1 година,когато бях щъркелчее Crazy

# 128
  • Нейде из лудите гори...
Честита двойна радост на Варол  smile3525 smile3525 Да са здрави Кенан , Каин и цялото им семейство. Имат прекрасни мерки , пожелавам скоро всички да са у дома  Hug Hug Hug

# 129
ЧЕСТИТА ДВОЙНА РАДСОТ, ВАРОЛ! Да са ти живи и здрави юнаците и с баткото много да ви радват вкъщи!Прегръдки и за тримата от нас с Кали Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 130
Леле разплахах се от щъркеловата вест Simple Smile
Варол- честито, мила! Желаем ви от все сърце прекрастните ви мъже да са живи и здрави, да растът умни и добри, смеха им да огласява дома ви всеки ден и много много да се гордеете с тях! Hug Hug

Съни- представям си какво ти е с двамата палавници, но съм сигурна че ще е довреме и че това са дребни кахъри. За къщата и колата е така. Доста голямо семейство ставате и наистина си има нужда от пространство. Ох чак се размечтах за една къща с двор, зелена поляна пълна с играки, децата тичат и се смеят наоколо, а вие с мм ти седите и се наслаждавате на утрото Simple Smile Ех изкарах го като сериал Simple Smile))

Анбибиан- по принцип бейбивак е за прахосмукачка, но в комплекта има две еднакви приставки за изсмукване и аз ги слагам на срещуположните страни на маркуча и смуча и с уста. По съм доволна от меримар, защото е с по силна всмукателна сила. Ники няма проблем и с прахосмукачката да му смуча сополите, но през нощта нестава.

Наде- гледах снимката на Самито от болницата и ми стана много мъчно. Дано никога повече да не посещава такива места  Hug

Тони- на дева ползвам крем за ръце и съм доволна, има един с грозде много е хубав. За протеста аз ти писах във фейса, че е супер идея и ще се радвам да се видим. А твоето мм защо не дава Кали да ходи в крайна сметка всичко което се прави е за тях, не за тези пусти 240 лв. А за това да се види, че тези бебета са бъдещето ни и че небива да се подиграват с тях. Не че им пука де, то техните деца са си добре. Е отплеснах се Simple Smile ще се радвам да се видя с вас и да видя и малка сладка Кали Simple Smile

Днес така се нервирах, в някой от сайтовете за протеста една госпожа беше побликувала да не ходим да протестираме защото всички привилегии били за циганите. Аз незнам дали само аз съм на мнение, че проблема не е 240 лв., а като цяло грижата на държавата към бременните, майките и децата. Аз не съм за 20-30 лв отгоре, просто искам да предложат на мен и детето ми това което заслужаваме. А то далеч не се изчерпва с 270-290лв. Ох мога много да говоря ама ще стана досадна и ще спра до тук Simple Smile

# 131
Здраве желая!

Честито на Варол! Да са й много здрави рожбичките.

Дони Пожелавам всичко да е наред, а за теб да мине стреса и напрежението. Най-много може да ти подскаже твоята собствена интуиция. Направи каквото ти се струва редно, за да се успокоиш!
Пази боже в такива случаи. Сузи веднъж така ми падна от един стол съвсем на глава и това, докато я уж я пазихме двама души.

Съни Честити сърчица! В тази бременност май няма да има гадене. Като си спомня Алина колко големичка се роди някъде началото на 9-ти месец... представям си какви юначета-близначета ще дочакаш Simple Smile

Алексис Благодаря Simple Smile

Анбибиян По принцип и за нас я приготвям по същия начин. Накисната за известно време (понякога от предната вечер) и след това премита. Вари се в съотношение 1:3 около 15 мин. След това можеш да я използваш вместо ориз за някои ястия. Като се овкуси с лук, чушка, морков, магданоз можеш дори да не разбереш, че ядеш киноа Simple Smile Има една много хубава салата "Табуле"(вж google) - сурови настъргани моркови, краставици на кубчета, домати, магданоз, лук - и още разни, импровизация в пълна сила.
Амаранта също е зърнена култура - водят го най-богатото на протеини зрънце Simple Smile

Хариела Не знам за Надежда, но има и онлайн магазини като зоя.бг, от слънце и луна също можеш да поръчаш с доставка. Биха могли и да ти го смелят.

За хрема Аз имам един много хард метод, но винаги ми е вършел работа и го прилагам и до днес за Сузи. Тя не се оплаква много, което значи, че си е ОК и за Косара. Последната сополива бандитка вдига олелия до небесата, но това главно, защото я застопорявам да не мърда много, много. Медода е - Банка физиологичен разтвор, продупчена с две стерилни игли. Тегля с 5 кубикова спринцовка и със същата впръсквам(без иглата Grinning) в едната ноздричка докато бебето е полегнало на една страна. Водичката, заедно с разни сополки трябва да изтекат от друга ноздричка. Застопорявам дечката с крака и цяло тяло и всичко трае секунди - след това веднага я изправям и останалото изтича докато тя е права - толкова съм се специализирала, че гък не казва докато трае това. След това смуча с помпичка маример - съпроводено с рев. Сузи ми е индикатора, че не я боли ами главно се ядосва, че не може да мърда.

ставам, че плачка - доскоро!

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 19:48 от Nuriii

# 132
Деси и аз съм доволна от Судокрем и Бепантен за дупето, но нашия обрив беше около устата и по лицето. За щастие от тогава не сме имали проблеми и минахме на по-евтина козметика. Аз дупето с нищо не го мажа, освен ако няма зачервяване. В такъв случай мажа с крема на Веледа или със Судокрем. За коса още си ползваме пяната на Мустела (тя няма свършване просто  Crazy), къпем се с Бейбилов, а денем мием дупето и ръцете с Бочко  Mr. Green
Който ползва Бепантен, може да се възползва от промоцията им. Изпращаш 2 опаковки и първите 5000 печелят хавлийка за баня. Ако е същата като предната им промоция - много е хубава. Който се интересува да потърси във Фейсбук, там мярнах играта.

# 133
Да са живи и здрави бебоците на Варол-големи юнаци са те Hug

На мама скорошно възстановяване  Hug и.....следващите да са момичета Mr. Green

# 134
Честити дечица на Варол! Да са живи и здрави!

Ето пак се започна малък бебевалеж.  Grinning

Съни, аз също много мразя да се местя заради хилядите приготовления, багажи и суетня, но наистина ще ви трябва ново жилище да го напълните. ХУбаво е, че мъжът ти мисли за тези неща.

Тони, за протеста аз също си направих устата да ходим заедно, но никой не каза нищо и викам тогава поне двете с теб да се организираме и да ходим заедно. Ако искаш пиши на лични къде ти е удобно да се видим. Аз сигурно ще оставя малкия на мъжа ми, че с тая количка трудно ще стане по трамваите, а пеша да отида до Народното събрание е абсурд. Лошото е, че постоянно променят мястото и часа на протеста. За последно остава да е от 12 часа някъде пред Народното събрание.

Марси, благодаря за рецептата, но нещо не ми отвори линка. Би ли ми копирала рецептата и да ми го пратиш на лични (ако не съм много нахална де)? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт