Октомврийските пъргави деца , събират кестени и шарени листа.

• 34 625
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
  • Нейде из лудите гори...
Нарочно не редактирам стария си пост, а пускам нов. Протест ще има не само в София, смятам и че е в много удобно време. Ние с Айчето ще сме там  Oha!

# 106
  • Варна
Момичета, останаха ми 3 пакета Памперс премиум кеър от 2 до 5 кг, 78 броя и една кутия Фризолак 1. Вече минахме на 2-ка памперси, а АМ остана, защото минахме пак на кърма. Продавам ги изгодно, някой ако има нужда да ми пише на лични.  Smile

# 107
https://www.facebook.com/events/370277886390715/
Момичета, на 22-ри ще се проведе националния протест. Това е страницата във Фейсбук, аз смятам да отида с ММ и Яна, това повече не може да се търпи, нека излезем и им покажем, че наистина съществуваме, а не сме единици, които се осмеляват да говорят публично в медиите. Нека подкрепим "единиците", които се борят за нашите права!

Честит рожден ден на Василена и Симеон!

Яна е добре, само чувам че има сополки, но нищо не правя по въпроса. Дали ще й минат без капки и спрейове  newsm78 Имаме и спрей и капки, но не ми се иска да я мъча, ако не й пречат, а тя си спи вече спокойно, муца си бибата, затова мисля, че няма проблем с дишането. Трябва да купя аспиратор за сополи. Знам, че бейбивак е най-ефикасен, обаче нея я е страх от прахосмукачката  ooooh! Май ще пробвам тези за изсмукване с уста т.е. мисля да купя такъв, но се надявам да не ми влезе в употреба. Вече толкова пъти изгледа епизода на Осо, в който учи момченце да си духа носа със салфетка, че очаквам скоро да почне сама  Joy
Marsy дано скоро да оздравее бебчето, направо е кошмарно с тези вируси  ooooh! ММ, който вирус не го е ловил години наред, миналата година за пръв път се разболя, а сега мрънка, че и него го боли гърлото  Tired

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:16 от anbibian

# 108
Честит рожден ден на Василена и Симеон!

Хриско е много спокоен като пие прясно мляко, даже вчера мъжът ми го отбеляза - явно с АМ все е бил гладен.  Rolling Eyes Обаче от вчера все търся съвети за хранене и се чудя какво да му давам и правя. А сега ще ви прочета.

# 109
Цеце, Смуси, той моя не обича изобщо плодове в сурово състояние. Преди ги ядеше в кисело мляко ама сега и кисело мляко не ще повече от 5-10 лъжички. А от зеленчуците сурови яде само чушки и краставици. Доматите не ги яде нито сурови, нито на манджа. Само на спагети яде доматен сос. Днес четох в една книга, че може да се дават пици и такива някакви, а мисля да направя някога и домашни кифлички, че се оказа, че много обича кифлички. Но нещо не мога да смогна да ги направя.  Rolling Eyes

Марси, абе моя мъж е същия. Болен е сигурно вече 2-ра седмица, не иска да се лекува, ходи все по къси панталонки и къс ръкав, но понеже нито аз, нито Хриско се разболяхме, мисля че не е заразно ами е настинал най-вероятно. Иначе много кашля, абе ужас и като твоя упорито не ще да се лекува - голямо магаре.  ooooh! Дано Ая се оправи по-скоро.

Цеце, успешен работен ден. После да разкажеш как е минало.  Wink

sentex, пусни в новородените някъде, че ние отдавна сме минали размер 2, нашия е на 5-ти размер, а повечето са на 4 или 4+.  Rolling Eyes

За националния протест много се радвам за тази инициатива. АЗ от мъжа ми няма да получа подкрепа за такова нещо. Той е като мишка и само се скатава, пази се от проблеми и иска да ме спре и мен, но аз ще отида. Писнало ми е от скатавци. Обаче много ми се иска да отидем заедно с някой. cvm, Zvezdichkova, какво ще кажете да се чакаме някъде и да отидем заедно?

# 110
  • Варна
Ок, мерси, много сте бързи с размерите  Mr. Green

# 111
Но от два-три дни нощем не суче много - само 2-3-4 пъти(как звучи само  Mr. Green ooooh! ) и сутрин гърдите ми се препълнени, а от вчера изпитвам лека болка в дясната и имам и зачервяване. Зачудих се дали неразположението ми вчера + екстрата цял ден Т 38 се дължи на това? Ти при какъв специалист ходи? Извинявай, може би си писала, я да се върна назад.
Петкова, ходих на мамолог. Реших, че няма смисъл да си губя времето при личния лекар (който е на другия край на града), пък и имах ужасни болки и не ми се искаше да отлагам повече. Моите симптоми бяха болка, подуване и червенина на едната гърда + висока Т, втрисане, отпадналост и главоболие. Мамологът каза, че това е характерно за мастита. Ти как се чувстваш днес? И ако имаш още въпроси - питай. Hug

# 112
Здравейте, момичета!

Вчера нямах никакво време да се включа по темите. Целия ден беше страхотен. В 11.00 имах среща с 4 приятелки, пихме кафе, хапнахме, разходихме се, побъбрихме си, без да има кой да реве и да иска нещо непрекъснато. Нашия тати и Ники се гледаха цял ден, разхождали са се и към 17.00 се срешнахме за още една дълга разходка с кумовете ни. Беше супер! Дано скоро пак да ме огрее Simple Smile
Днес Ники не е в настроение и цял ден мрънка, плаче и недоволства, а и през нощта не спа. Ние ходихме на разходка и сега се прибрахме, Ники си играе, а аз седнах да ви навестя преди обяд Simple Smile

Честит рожден ден на вчерашните рожденници Цветослава, Яна, Алекса и Данаил.Честит рожден ден и на днешните Василена и Симеон!Да са здравички и много да радват мама и тати!

За протеста- преди няколко дни като видях във фейсбука веднага побликувах тук и на страничката във фейсбук, защото сметнах че наистина този път е време вече да се излезне на улицата и да се протестира. Писна ми от всичко в тая държава и най- вече от отношението към нас и децата ни. Мисля, че всеки който има възможност трябва  да е там. А и наистина часа е удобен. Както споменах и в предишния си пост ние сме на ФМ от 16.30 и след това сме там с мм и бебо. Ще се радвам ако успеем да се организираме и да отидем заедно.

Марси- много лошо това с болестите, но за съжаление мъжете са по не съобразителни и като чели не мислят толкова много за тези неща. За съжаление цялата тежест пада върху теб. Стискаме ви палци за бързо оздравяваме. Ние между другото сме много доволни от куикс с алое вера.

HAPPY_QUEEN- аз на Ники му режа едно парче кашкавал или шунка, или гризини. В общи линии и той не е по зеленчуците и плодовете, но напоследък си хапва ябълка но само ако е цяла имаче ако му отрежа парче не я иска.

anbibian- аз имам точно 4 аспиратора за нос. Бейби вак, чико помпичка, аспиратор Маример за изсмукване с уста и електрически на барбабебе. Да ти кажа само бейбивак работи наистина и си заслужава. Аз издърпвам и с уста с бейбивак, но е малко неудобно, но създава много хубав вакум.Дано да не ти се налага, но според мен си трябва такова нещо в къщи, Ники последния път като беше с хрема се събуди в 3.00 през нощта и добре, че имахме с какво да махмем гадните сополи

Хубелена- дано вече да сте се успокоили и повече да нямате такива емоции. А за докторите и техните изказвания нямам думи

Силви- супер изненада. Браво на теб!!

Е това е засега!

# 113
Здравейте!
Влизам да си почудим заедно от какво пак е така жестоко обрината Юлия-дупето е пак с онзи релефен червен обрив ooooh! В четвъртък за първи път дадох риба. В петък ни включиха Коларгол в носа и в неделя обривът вече е  Shocked Според ММ не е от рибата, понеже сме забелязали,че реакциите от храна минават мн. бързо. Той мисли,че е от Коларгола, понеже от ден на ден обривът се усилва. Бях попаднала на една тема за реакции на Коларгол, но въобще не се зачетох-не вярвах,че е  възможно. Капем го в носа, но той отива и в гърлото и чуваме как го преглъща ooooh! И без това не даде ефект това чудо, ами май ще си свикна с мислълта, че докато и излизат зъбите, ще и хърка носа и това е-не забелязвам да и пречи Whistling По тази логика, бих внимавала и със сребърната вода, която също съдържа колоидно сребро Peace

Петкова, синчето на моя приятелка имаше този проблем. Ходиха на невролог и установиха,че това е от слабостта на нервната му с-ма. Израсна го-наборче е на Лили. Виждала съм го да реагира така, не само когато беше ядосан, ами и при изблици на силна радост. Дано и при вас се окаже нещо не толкова сериозно и най-вече да ви научат как да овладявате положението Praynig

Дони, като чета Анджи колко добре си кара ежедневието, и аз бих те окуражила да се успокоиш Peace Доколкото разбрах, докторите не са ви направили всички изследвания, а само са ви шашнали. Един рентген щеше бързо да реши въпроса Peace

Цеци, честито връщане на работа. Днес се провежда комисия за избор на човек за работата, която предложиха на мен. Отказах, но после много го мислих и днес ми е едно криво такова Confused  ConfusedНяма кой да гледа детето, а за половин работен ден не можахме да се споразумеем. ММ даже искаше да му прехвърлям майчинството и той да си кара само частния бизнес-явно си мисли,че е мн. лесно да се гледа дете hahaha

Честит рожден ден на всички бонбонковци Hug Юлия,ако беше благоволила да се роди на термин, щеше да е чукнала годинката и тя Laughing Спомням си миналата година по това време колко беше студено и нямах подходяща връхна дреха.....а днес се опекохме направо, след като сутрешната мъгла ни подлъга да се облечем по-дебело Crazy

# 114
radost 87 Бейбивак може да се ползва и за изсмукване с уста, така ли?

dessy encheva дано Юлето се оправи бързо, на Яна от спешното също й изписаха коларгол, но той е толкова гаден (аз го ползвам често като боледувам), че реших да й го спестя, а педиатъра ни изписа Виброцил. Ти остана ли доволна от продуктите на Веледа? Облекчиха ли поне малко обривите на Юлето?

# 115
radost 87 Бейбивак може да се ползва и за изсмукване с уста, така ли?

dessy encheva дано Юлето се оправи бързо, на Яна от спешното също й изписаха коларгол, но той е толкова гаден (аз го ползвам често като боледувам), че реших да й го спестя, а педиатъра ни изписа Виброцил. Ти остана ли доволна от продуктите на Веледа? Облекчиха ли поне малко обривите на Юлето?

Веледа свърши работа, когато махнахме дразнителя.    В предния случай това бяха памперсите Sleep and play. Коларголът го накапахме последно снощи и се надявам до утре да се подобрим вече, защото явно я сърби и посяга да се чеше,когато сменям памперса Sad Последните 2 седмици ползвахме малко Пуфис, но те не абсорбират добре, даже мокрят дрехите. Дупето пак реагираше, но като го подсушим и намажем, се оправше. По-евтините варианти са Судокрем и Бепантен Peace

# 116
Нашата лекарка ми беше казала да мажа Християн 2 пъти дневно с Бепантен, когато имаше зачервяване и запушени пори в областта на памперса (които аз се бях шашнала, че са гъбички  ooooh!). Аз обаче мажех и с на Нивеа крема против подсичане - много съм доволна и от него, и от Бепантена. От Судокрема не останах доволна понеже пак му се запушиха порите като мажех с него. Сега взех на Нивеа този по-мазния SOS нещо си и много ми хареса поне първоначално.
Деси, може и от лекарството да е. Християн до сега не е правел реакция от храна, но нали си спомняш ония лекарства дето давахме горе-долу по едно и също време? Та тогава и той даде какви ли не реакции и хич не обичам лекарствата от тогава.  Sad Дано при вас скоро има облекчение. Защо за хремата не пробваш със спрея за нос Еуфорбиум композитум? Нали беше писала преди за него. При Християн има ефект. Иначе само за прочистване пръскам с Тетрисал - лекарката беше казала, че по-меко пръска макар че Християн реве от всичко де.

# 117
  • Варна
за хремата не пробваш със спрея за нос Еуфорбиум композитум? Нали беше писала преди за него.
Точно това ни препоръча и нашата педиатърка последно. Честно казано и аз като че ли виждам ефект. И то при положение, че пръскам веднъж на ден, понеже Даниел не дава.  ooooh!
Иначе ние преди месец някъде се бяхме подсекли от Пуфис-а - модната линия...  ooooh! За подсичания и преди съм казвала, че ползвам правен крем от Санита - уникален.  Peace Съдържа вазелин, ланолин, аквакалций и деавид.

# 118
Ох, мен пък сега ме ядосват тези от не знам си какво там сдружение дето разбират нормативните уредби и седнали да обясняват как протест не можело да има понеже не е минал по съответния ред - да се иска разрешение, да се платят някакви там такси и т.н.
Ей, не съм организатор или нещо подобно, но ми е писнало тамън нещо тръгне да се прави и някой да почне да го разваля и да казва как подобно нещо не може да стане понеже имало не знам си какъв ред. А много ме ядосва, че като толкова много разбират, не правят нищо по въпроса освен да спъват тези, които искат да направят нещо.  

# 119
  • София
Здравейте, момичета!
Вчера бях оставила Нели в проходилката и аз си гледах нещо в нета, като й хвърлях по едно око. Да обаче на едно от поглежданията тя беше долу на земята и си играеше най-невъзмутимо. Аз си изкарах акъла и отидох да я гушна и да видя дали не се е ударила нещо, а тя ми се разсърди, че я вдигам.  #2gunfire Така ме ухапа. Как е слязла, какво е правила си остана загадка.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт