,
Чудесно е, че родителита на ММ така са реагирали.
До миналия понеделник се лекувахме с онези кафяви капки, тъкмо го закрепих и миналия ден настина. Когато ви питах как обличате дребчовците. Но сега педи не му предписа никакви капки, само почистване с физиологичен разтвор и някакви други за подсилване на имунната система.
. Пожелавам на всички ни да имаме и възможността да ги отгледаме без особени трудности и неволи.
Иначе имам един два шкафа, на които съм вързала здраво по една панделка, но то пак си зависи какви са мебелите. И ние обаче вадим и разхвърляме, аз сгъвам и прибирам, той пак вади и хвърля..
Защо не сигнализираш в РИОКОЗ. Някак не ми се струва нормално. Иначе дано Яна бързо бързо оздравее, пиши какво е казала и вашата лекарка. И според мен е вирус. 
Факт обаче, че трудно би могъл човек да избягва всичко описано в статията.
Усмихвай се, радвай се на малкия разбойник и всичко ще бъде една идея по-хубаво. 
), панадол и пробиотици, изписа ни допълнително капки за нос и сироп с вит. Це. Днес не вдигала над 38, дано утре да е по-добре.

ех,тези деца бе.много сте хубави всички и Калиопа и Пепи и разбира се малките дяволчета 

, най-макото от които е на 1 година. Всички са искали да избегнат коликите и зъбите и частично са успяли, но пед тях има много по-сериозни проблеми: все пак домските деца не се развиват като домашните, понеже им е липсвало внимание и любов, така че сега пада здраво наваксване
Но, който се е замислил за осиновяване, да знае, че сега по-бързичко става 

Настинал ли е или пак бацила от площадката е прескочил при нас?!?

, а сега гледам да не ставам и мърдам, че така ми се вие свят и ми причернява, веднага ще се изтупам някъде.

дано бързо се оправиш!

но за съжаление в края му Анджи така лошо падна, че още не мога да си го обясня как точно стана за части от секундата.. така се притесних, че и не си спомням защо стана така уж беше до мен. Чак се чу как си одари главата отзад, падна по гръб, малко рева може би защото не можеше да си поеме добре въздух и като започна да се отпуска на рамото ми и да затваря очички и цялата побеля като платно, направо се шокорах, не знаех какво да правя, първат ми мисъл беше да тръгвам към спешното, добре,че другите момичета ми казваха какво да правя защото бях изключила. Дадох и вода, но не искаше да пие и я сложих на гърда, така се успокои и взе да се пооправя.Честно момичета помислих си че я губя
направо не мога да си го простя,не съм спала цяла нощ. Някой да знае къде мога да отида да изкарам някакъв курс за оказване на първа помощ? На главата ни има две цицини една резка, на нещо се е одрала като падна. Горкичкото ми дете..много се уплаши и тя. Чудя се дали да я заведа на лекар, вчера я следих за симптомите впоследствие на падане, но за сега няма.Иначе и тя не спа много добре снощи, събуждаше се горе долу през час..ох направо като се сетя и ми се реве. Изчезвам че нямам никакво настроение за нищо 
Препоръчани теми