ей не ме оставя на мира само ходи и прави пакости
вече ми писна и нямам сили да ходя след него
И ти пожелавам леко раждане и скоро да се похвалиш 
А като прочетох отговара за правенето на бебе в момента и така се зарадвах, че скоро някой ще се похвали ама засега никой не се е отчел 

Честит рожден ден на Стела,Йоан,Светльо и Самуил и на останалите празнуващи днес !
Сийн чакаме снимките. Ама много се изморихме накрая
Борислав заспа още в колата на път за вкъщи, събуди се обаче в 6 и 30
отдавна не се беше случвало да спи до толкова.РД си каза думата 

Аз миналата седмица бях на гинеколог и го питах да не би да се получи проблем, че през деня рядко суче малкия, та той ми обясни,че след толкова време не може да има проблем
Пък ето при теб се е получил мастит,може би заради предишни запушвания
А също така мъжът ми сигурно няма да е съгласен да осиновим дете, но пък не се знае и с него до кога ще сме заедно.
Абе от него не ща повече деца, поне това е сигурно. Въпреки че по принцип искам още едно. 

неуморима си.Някой друг ако иска да си направи шегичка,веднага го "урочасвам" 

,нали?
Моят е свършил и се чудя какво да си купяДо сега ползвах един на Биодерма, мног съм доволна, лек е, но искма да сменя малко за разнообразие.

Така дълбоко бръкна в гърлото на Яна, че повърна и така повърна нямам думи просто и вместо да си замълчи, нахално ми вика, ама вие не казахте че детето повръща
Ми нямаше да повърне, ако не й беше бръкнала така брутално в устата!!! Пострада ми и новото яке, дето не може да се пере
Панадол и осцинококцинум й давам с млякото, разтворени в 60 мл., че да ги изпие. Едва сега температурата падна под 38 и следобяд ще я заведа при педито, което предполагам, че също ще й изпише антибиотик. Мисля да си взема рецептата и да изчакам и утре да видя как се развива болеста и ако температурата спада, няма да я тъпча с антибиотици. Иначе е в добро настроение и си играе с играчките, сърдита ми е, че й капах физиологичен разтвор в носа и й бърках с тампон да й вадя сополите, ама ще й мине сръднята като огладнее 
Той ММ се дразни на сестра си, понеже трябваше да дойдат събота и неделя, а те решили петък да дойдат, аз не мога да се справя сама с болно дете и с домакинската работа и хич не съм на кеф, ама.... кво да ги правя 
, Симона, Виктор, Антония и Теодор!

страшно съм доволна много добре хидратира и ме избави от лишеите след бременността-http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=261167
аз се възхищавам на хора, който дават право на нормален живот на деца не от тяхната кръв. Аз също бих го направила стига да имам възможност за това
Аз обаче нямам почти никакво настроение, много съм сдухана, тези 2 дни ми се разказа играта откъм лоши новини, не съм се наспала, абе да не продължавам... Само едно ще ви кажа обичайте децата си и показвайте ежеминутно на хората около вас колко много ги обичате и цените! А да, и яжте, пийте и си носете новите гащи, защото не се знае утре какво ви чака! 

Аз харесвам тези рошавите, но незнам дали е подходящ 

Ама утре няма да ме има, не знам и в неделя дали ще мога да се разпиша. Ще ходим с Кали и ММ до Търново, Елена и евентуално Трявна. Така, че ако днес ви омръзна, утре ще си починете от мен
случват се и такива дни радвай се на празника 

От все сърце му пожелавам да е много здрав и да посреща всичко в живота си с усмивка, както досега. Да ми е все така лъчезарен, добричък и жаден за знания и нови приключения! 

Да растат здрави и щастливи! Честито и на техните прекрасни майки 

По-късно ще се опитам тук да кача снимка поне на тортата