И други ми казват, че Елиза много прилича на кака си, но и в същото време са различни.
А косата й много изсветля, да.

Много е хубава пухкавелата, идва ми да я намачкаааам...

А Митко ще е рус момък, прилича ми на Къванч Тътлату в малък вариант.
(който гледа турски сериали, ще ме разбере). 
Тези, които съм харесала в Дайхман са много леки и с огъваща се подметка, а пък са добре подплатени с вата и за сега са ми фаворита като дойде време за ботуши.

Иначе пак я засили с антибиотични капки за очи да й ги капя в носа, ама аз съм упорито говедце ще си чакам да излезе микробиологията

Ама то от тък нататък все така ще е.
Ех, ако можешме и ние да се присъединим.
Че сега ти трябва време да си почиваш. Хапвай си, хич да не те притеснява това, сега ти е нужно 
Като те прочетох се сетих, че и аз носех подаръци от екскурзии като малка
Споделям мнението на Звездичкова, аз също не съм привърженик на противогрипните ваксини и не бих си сложила. По-добре, мисля, е да си засилиш имунната система с природни средства 
Утре, ако излезем ще проверя де,ама не се надявам на нищо 

и аз на твое място бих изчакала резултата от микробиологията
Айде по-скоро да се оправяте вече
(за тоя трик педи ме светна ).
ЦВМ добре,че Катето не е била в автобуса 

, мм ме пуска и малкия млъква,пак ме гушка и пак се пускат крокодилските сълзи...
много му се смяхме.
направо падам от смях.

ако някой получи нека да пише .
Ами такива са сега-егоцентрични, изследват до къде биха могли да стигнат във влиянието си върху околния свят и околните хора. Голямата дилема на майките, по мое наблюдение, е дали да се намесиш или да оставиш децата сами да се оправят помежду си? Ако се абстрахираш от реакциите на другите майки, можеш да направиш доста открития за своето дете-дали е доминиращо, как извоюва желаното-с хитрост или насилие, как приема загубата-драматично или с безразличие, как изживява емоциите-показно или само по очичките му можеш да разбереш ка се чувства. Естествено, ние сме тези, които ще обясним на своите деца, че чуждата играчка не можеш да отнесеш вкъщи, че не е приятно да удряш, но е добре да сме внимателни и да не прехвърляме своят стил на реакция върху детето и то да го приеме за модел, защото така няма да развие своят собствен поведенчески образ.
В противен случай рита и се гъне като гъсеница 
Боже мили! Много зачестиха тези инциденти и все повече ми се струва, че моите деца ще ходят на екскурзия само с нас 

И качулки не търпи. Лили ревеше като съдрана от тези шапки и доки каза, че сигурно е била травмирана от трудното раждане и затова не търпи нищо върху главата си. ама Юлия се появи със секцио, тъй че тази теория не важи 

но останаха тези екстри в лека форма. А пустите му зъби не пробиват и не пробиват. Горе белее резецът(4-тия) и върху него има тъъъънка лигавица. Долния резец, пак 4-ти, дори не е чул че трябва да излиза
Препоръчани теми