Нима България върви към фалит?

• 7 989
  • 149
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Аз пък исках да питам нещо по принцип. Ако някакъв въпрос има 2 грешни решения, трябва ли да се избира по малкото зло, или трябва да се търси трети вариант? Wink

Може да няма трети вариант. Това по принцип, де.

# 121

За разлика от руското правителство, българкото правителство
в началото на 1990-те избира "Вариант А":
"Ако ще се продаваме,
поне скъпо да се продаваме."

Андрей Луканов
- министър-председател на България 1990г.

Тази НАГЛА ЛЪЖА сам ли я съчини или някой ти я продиктува???

bentybay@mail.ru

Eто какво е нашето цветущо положение

http://www.blitz.bg/article/15225

http://www.youtube.com/watch?v=WgCZRyzJTD8

http://scrap-bg.com/4287/

http://milionerite.com/index.php?option=com_content&task=view&id=54

http://www.segabg.com/article.php?issueid=6779&sectionid=2&id=0000502

Да живее Андрей Луканов! Дайте да съберем пари  и да му построим паметник!

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 01:41 от vl

# 122
  • Русе
  Банев и другите като него са само филтърът, през който минаха парите. Елитни спортистчета и комсомолчета бяха свикани в един период от време да  заемат място и да направят визията на един по дълбок процес на изтичане на пари. Та,въпросът е къде всщност отидоха парите и кой продължава да дърпа конците.

# 123
  Банев и другите като него са само филтърът, през който минаха парите.

На подставените лица вече филтър ли им се вика?

Не ви ли прави впечатление, че голяма част от успешните бизнесмени, успешните филмови режисьори, ръководни кадри, са от най-затънтените места на България? Едрите комунисти и техните деца, бяха в София или най-много в окръжните градове.

Не ви ли прави впечатление, че има много милионери, които понякога се занимават с несвойствена за милионер работа?

Например юридически собственик на хотел, да поправя покрива на хотела си. Такива ги има и на Запад. Аз познавам човек (на Запад), който е собственик на 4 жилищни блока с по 40 апартамента, които отдава под наем. И същият собственоръчно сменя бравите на всички апартаменти, боядисва жилищата и пр.

# 124
Цитат на:  link=topic=682979.msg23316921#msg23316921 date=1350883545

Например юридически собственик на хотел, да поправя покрива на хотела си. Такива ги има и на Запад. Аз познавам човек (на Запад), който е собственик на 4 жилищни блока с по 40 апартамента, които отдава под наем. И същият собственоръчно сменя бравите на всички апартаменти, боядисва жилищата и пр.

Може да му е хоби  newsm78

# 125
  • Русе

И кой ги подстави и режисира в момента лицата. 

# 126
  • Варна

Не ви ли прави впечатление, че голяма част от успешните бизнесмени, успешните филмови режисьори, ръководни кадри, са от най-затънтените места на България? Едрите комунисти и техните деца, бяха в София или най-много в окръжните градове.

Не.

Не ви ли прави впечатление, че има много милионери, които понякога се занимават с несвойствена за милионер работа?

Не. Laughing

Аз такъв български милионер не съм чувала дори да има, напротив ходят с охрана и рядко се смесват с "простолюдието".

# 127
  Банев и другите като него са само филтърът, през който минаха парите. Елитни спортистчета и комсомолчета бяха свикани в един период от време да  заемат място и да направят визията на един по дълбок процес на изтичане на пари. Та,въпросът е къде всщност отидоха парите и кой продължава да дърпа конците.

Същия въпрос и аз си задавам от години. Според мен конците се дърпат от руските престъпници.

# 128
  • Варна

Същия въпрос и аз си задавам от години. Според мен конците се дърпат от руските престъпници.

А, и от нашите, и от нашите..

# 129
Да, може би. Но руските командват нашите. И до ден днешен мисленето на нашите е ограничено и съобразено с мисленето на руските, а преди съветските другари.

# 130
И американските Mr. Green. Ето как се замота ББ с обещания към двата лагера.

# 131

Обаче приоритетът е на руските. С тях сме свързани по стара традиция. Е, има и от ЕС, но тяхната роля е по-незначителна, както и тази на американските.

# 132

Обаче приоритетът е на руските. С тях сме свързани по стара традиция.

Американците дошли да ни освободят, а ние нали сме си глупави, все с Русия та с Русия. И само затова сме най-бедните в Европа, само заради Русия ще да е!

# 133
По мои груби сметки всяко семейство на месец харчи за стоки и услуги минимум-минимум 1000 лв. Това значи 200 лв данък за държавата всеки месец. А какво получаваме срещу това? Стандартно се казва, че държавата не е длъжна на никого, а защо тогава всички ние сме длъжни на държавата?

Много точен въпрос. Освен това ДДС на много други места е доста по-нисък. В някои щати от САЩ бил 12%, а другаде даже 6%!

Ох, защо пак сравняваме ябълки с портокали? Ами 25-те % данъци, ами федералния данък? А щатския? А социалния? Много се прибират навсякъде по света, но и се използват по предназначение. В България само се прибира, за съжаление.

А горното мнение, че средно се харчели по 1000лв дори няма да го коментирам..

# 134

Много се прибират навсякъде по света, но и се използват по предназначение. В България само се прибира, за съжаление.

202uu

Общи условия

Активация на акаунт